• REDAKTIONSBLOGGEN
  • Mat/Dryck
  • Resor
  • Hem
  • Kontakta oss
Mygate Magazine
  • HEM
  • NYHETER
  • REDAKTIONSBLOGGEN
  • MAT/DRYCK
    • KOCKEN TIPSAR
      • AGNES OLIVIA ERIKSSON
      • JIMMI ERIKSSON
      • CHRISTIAN HELLBERG
      • JESSICA FREJ
      • PERNILLA WAHLGREN
      • MATTIAS LARSSON
      • ANETTE ROSVALL
      • FILIP FASTEN
    • RECEPT
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
    • JULBAK & JULMAT
    • MATPATRULLEN
    • MAJS KELLER – MATINSPIRATÖR
    • DRINKTIPSET
    • PETER BEDOIRE – MAT & DRYCK
  • NÖJE/LIVSSTIL
  • RESOR
    • RESEREPORTAGE & RESTIPS
  • TIPSA REDAKTIONEN
  • KONTAKTA OSS
  • Bloggare på Mygate Magazine

Peter Bedoire Mat & Dryck

Bergström – Härliga sommarbär med kompletterande örtig kanel

2 år sedan mygatemagazine Artiklar, Mat/Dryck, Mygate Magazine, Nyheter, Peter Bedoire - Mat
Dela:

13_BergVinePN

Vi är tillbaka till det där med att inte gå efter etiketten när man köper ett vin,
men jag medger att det är en viss känsla som infinner sig när man håller i ett bättre vin med Svensk etikett.
Ja, etiketten känns i alla fall Svensk. Bergström Winery är beläget i Oregon och drivs av John och Karen Bergström som är svenskättlingar.
Bergström Winery producerade sitt första vin 1999 och även om vingården är ung så lyckas dom leverera fantastiskt kraftfulla viner.
Cumberland Reserve 2013 är inget undantag. Vi pratar 100% Pinot Noir. Vi pratar 100% biodynamiskt odlat vin dessutom.
Härliga sommarbär macererade till perfektion med kompletterande örtig kanel. Snälla, gör en gryta, helst en Boeuf Bourguignon eller en mastig lammgryta.
En liten extra släng av chili i skadar inte heller. Låt den stå och puttra i tillräckligt många timmar. Gå och köp en flaska vin under tiden. Bergström Cumberland Reserve 2013, art.nr.95302, 369 kr.
Tips! Öppna vinet en timme innan maten ska serveras, och förbered dig på den perfekta smakkombinationen.

Peter Bedoire
Mat- & dryckesredaktör Mygate Magazine

Restaurangchef NOGA Matstudio

Kommentarer

Bergstomwines Bergström Bergström Cumberland Reserve Bergström Cumberland Reserve 2013 Bergström Winery dryckesredaktör mat & dryck Mat- & Dryckesredaktör Mygate Magazine mygatemagazinematochdryck peter bedoire Peter Bedoire Matredaktör pinot noir rött vin

Tidigare Inlägg

Lansering av Fuller’s Vintage Ale 2016

Nästa Inlägg

CVguide och 7-tips som leder dig till drömjobbet

mygatemagazine

Ny kryddig julsenap från...

2 år sedan

Alla vinnarna på 2015...

3 år sedan

10 kosttips av Sör...

2 år sedan

Picklad rotselleri av Filip...

4 månader sedan





Ladda mer...
Följ oss på instagram

Annons


Annons

Den ultimata tredagars-guiden...

7 timmar sedan

GRATINERAD HUMMER À LA ÅRETS...

15 timmar sedan

Res till Spanien – 5...

17 timmar sedan

Den ultimata tredagars-guiden till Bangkok

7 timmar sedan
En weekend i Bangkok, Asiens New York, är ett måste för de som letar efter Michelin-restauranger, fantastisk street food, spektakulär shopping och kulturella evenemang i världsklass. Den thailändska huvudstaden är en hisnande urban upplevelse där gammalt möter nytt och...

Res till Spanien – 5 tips på...

17 timmar sedan

Spanien är ett av våra mest älskade resmål och ett otroligt mångsidigt...

Sju av världens mest instagramvänliga...

7 dagar sedan

Resor och sociala medier går idag hand i hand och hotelltoaletter är en vanlig...

24 timmar i Dubai – så här roar du...

1 vecka sedan

I likhet med Barcelona, Paris och London är Dubai det perfekta resmålet för...

Senaste inlägg

  • Den ultimata tredagars-guiden till Bangkok
  • GRATINERAD HUMMER À LA ÅRETS KOCK
  • Res till Spanien – 5 tips på spännande resmål
  • Tre nya 2-stjärniga och fyra 1-stjärniga i MICHELIN Guiden Nordic Countries 2019
  • Pocket by Pontus flyttar in i Lidingö Stadshus

Mygate Magazine

Presskontakt
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine c/o Bergström PR Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Sociala Medier

Copyright (c) 2019. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations