• VIN – GASTRONOMI – DRYCK
  • KOCKEN TIPSAR
  • MAT/DRYCK
  • RESOR
  • KONTAKTA OSS
  • TIPSA REDAKTIONEN
  • HEM
Mygate Magazine
  • HEM
  • NYHETER
  • MAT/DRYCK/RECEPT
    • PONTUS KARÉN MAT & DRYCK
    • VIN – GASTRONOMI – DRYCK
    • KOCKEN TIPSAR
      • SOFIA HENRIKSSON
      • JIMMI ERIKSSON
      • JESSICA FREJ
      • PERNILLA WAHLGREN
      • MATTIAS LARSSON
      • FILIP FASTEN
    • MATCHA MAT & DRYCK
    • RECEPT
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
  • SÅ MATCHAR DU VIN TILL MATEN
  • RESEREPORTAGE & RESTIPS
  • REDAKTIONSBLOGGEN
  • KONTAKTA OSS

Pontus Karén Mat & Dryck

Foto: Emilie Andersson

Pontus Karén – kock, receptmakare & matskribent! 

Matprofilen Pontus Karén – kock med stor passion för matlagning och restaurangvärlden. Pontus kommer ursprungligen från Stockholm där han bland annat arbetat på Operakällaren at Friends Arena, Mister French, Restaurang B.A.R och München bryggeriet. Han har även utbildat sig som bartender via EBS i London och är numera bosatt på Frösön där han senast var köksmästaren på Frösö park hotel. Pontus syn på mat är ren och enkel, bra råvaror skapar god mat. Han hittar mycket av sin inspiration från det italienska köket där man jobbar med rena smaker. Pontus jobbar helst med fisk, lokala råvaror och experimenterar gärna med “kompost” mat.

Med matpassion och glädje för restaurangvärlden kommer Pontus att dela med sig av recept, tips i köket och massor av matinspiration!

Pontus Karén – Mat & Dryck Matkreatör Mygate Magazine

Vill du följa med på min matresa, följ mig på, mygatemagazin.se.

instagram: @pontus.karen

Facebook: @foodbypontus

Är du intresserad av ett samarbete, få mer information eller komma i kontakt med mig välkommen att kontakta Nathalie Bergström på Bergström Public Relations.


Annons

Svamptoast med picklad rödkål

Posted: januari 22, 2021

En riktigt härlig Svamptoast till lunch eller varför inte middag?  Du behöver för 2 personer.  2st bra bröd att rosta, jag använde vanligt rostbröd.  3 dl vispgrädde 200 g svamp 1 gullök 150 g smör 1 bit rödkål (ca 100 g strimlat)  1 pkt sockerärtor 1 bit hårdost 1 dl ättika 2 dl socker 3…

0 comments

Chiliglacerade kycklingklubbor och svartpepparmajonäs med mozzarellasallad

Posted: januari 17, 2021

En utsökt familjemiddag eller avslappnad middag med vänner. Du behöver för 4 pers. Kycklingklubborna.  Ca 1 kg kycklingklubbor.  1 dl kycklingfond. Salt. 1 msk timjan. Vatten. 1 dl vitt vin. 1 msk spiskummin. 0.5 tsk curry. 1 hel röd chili. Glaze. 1 dl farinsocker. 1 msk sriracha. 1 dl ketchup. 3 dl fond (som du…

0 comments

Citrusvåffla med forellrom

Posted: januari 16, 2021

Lyxbrunch! Citrusvåffla med forellrom komponerat Pontus Karén. Receptet är framtaget i samarbete med brunchsthlmn.se Antal: ca 4 våfflor Ingredienser – Våffelsmet: 1 dl mjölk 0.5 dl kallt vatten 4 st (normal stora isbitar) Cest från 0.5 citron 2 tsk salt 1 tsk bakpulver 2 hela ägg Ca 3.5 dl vetemjöl 30 g smält smör. Ingredienser –…

0 comments

Moules marinière

Posted: januari 13, 2021

En fantastisk rätt som går hem hos väldigt många och är enkel att göra! Du behöver för 4 pers. 2 nät blå musslor. 1 Silverlök. 1 Röd chili. Färsk persilja. 1 dl vitt vin. 50 g smör. 3 dl grädde. Salt & Peppar. Gör så här: Finhacka silverlöken och chilin. Bryn i smör tills det…

0 comments

Hjorttartar

Posted: januari 8, 2021

Här har ni ett magiskt recept på en hjorttartar. Perfekt att servera som förrätt eller som brunch rätt. Denna rätt och recept tog jag fram i samarbete med @brunchsthlm.se Psst.. Har du ingen hjort funkar vilket vilt som helst.  Ingredienser för 2 p.  ca 140 g hjort  (annars funkar något annat vilt)  1 msk råa…

0 comments

Att göra egen pasta är enklare än du tror

Posted: december 22, 2020

Du behöver för 2 personer. 1 helt ägg. 1 äggula. 1 tsk salt. 2 dl Durumvete. 1 tsk olivolja. Gör så här: Häll 2 dl durumvetemjöl på en bänk yta och gör ett “hål” i mitten av högen. Häll sedan i ägget och äggula, salt och olivolja i hålet. Arbeta allt till en fast deg,…

0 comments

Laga Pontus Karéns Torskrygg med goda tillbehör

Posted: december 10, 2020

Mjukbakad Torskrygg med slät potatispuré, bryssekål, prosciutto chips & Rosmarinsvinägrett Du behöver för 4 personer. 4 fina bitar Torskrygg Färsk rosmarin 1 dl olivolja 1 msk champagnevinäger 10 brysselkål Salt&peppar 2 paket skivat prosciutto  300 g potatis 150 g smör 1 dl mjölk Gör så här. Torsken. Gör en 10% salt lag och låt torsken…

0 comments

Smörstekt fläskkotlett med knaprig bacon, gräddsås, rostad potatis och citruspanko

Posted: december 4, 2020

Du behöver för 4 personer. 0.5 kg potatis 4 kotlett bitar 1 kvist rosmarin salt & peppar 3 dl grädde 2 dl panko cest från 1 citron 1 paket bacon Gör så här. Potatisen. “Kvarta” potatisen och krydda upp med salt, peppar, några rosmarin blad och olivolja. Rosta i ugnen på 200’C i ca 25…

0 comments

“Smörstekt aubergine med brynt smör”

Posted: december 2, 2020

Bjud dina gäster på en utsökt festlig förrätt. Du behöver för 2 personer. 1 Aubergine 150 g smör (50 för stekning och 100 till brynt smör) Salt & Peppar ca 100 g hårdost (peccorino är att föredra) ca 10 cocktail tomater 1.5 dl olivolja Kruspersilja. Gör så här. Börja med att skiva Auberginen i ca…

0 comments

Oreo cheesecake av Pontus Karén

Posted: november 29, 2020

En dessert som är super enkel och snabb att göra. Du behöver för 4 port. 2 paket oreo. 5 dl Philadelphia. 1 dl vispgrädde. 100 g vitchoklad.  Cest från 0.5 apelsin. Cest från 0.5 citron. Färska bär.  Citron melisse för garnering. Gör så här. Dela på kexen och ta ut det “vita” och lägg det…

0 comments

Shiitake & skogssvamprisotto med gruyere ost

Posted: november 24, 2020

Du behöver. 2.5 dl avorioris Ca 1 L kycklingfond (utspädd) 1 schalottenlök 100 g svampblandning. 60 g shiitake svamp. 50 g smör. Olivolja. 1 msk vispgrädde. Ca 100 g Gruyere ost. Persilja. Salt&peppar Gör så här. Finhacka schalottenlöken, hacka svamparna och bryn med löken. Häll på riset och rör runt tills riset blivit varmt och…

0 comments

Gubbröra med rökt makrill & makrillsrom

Posted: november 21, 2020

Du behöver för ca 4 mackor 0.5 rödlök. 5 kokta potatisar. (kalla). 2.5 dl majonäs. Finhackad dill efter egen smak. Salt & peppar. 2 kokta ägg. Ca 100 g färdig rensad rökt makrill (Fisk idag) 4 skivor valfritt bröd. 1 msk dijonsenap. (Johnny’s Dijon) Ca 50 g makrillsrom Gör så här. Hacka ner rödlök, potatis,…

0 comments

Cinco de mayo & taco tisdag!

Posted: november 17, 2020

Hur mer passande är det inte då att jag tipsar om ett recept på mexicos mest vanliga salsa. Här kommer det! Du behöver. 1 röd chili. 1 torkad chipotle chili. 1 silverlök. 0.5 färskpressad lime. 3 färska tomater (jag föredrar kvist) Koriander efter din smak (jag kör ca 10 kvistar). 2 vitlöksklyftor. 2 msk olivolja….

0 comments

Vitsparris smaksatt med citron, rosepeppar och vitvinsvinäger

Posted: november 13, 2020

Vitsparris smaksatt med citron, rosepeppar och vitvinsvinäger. Du behöver för 2 port. Ca 6 st sparrisar. 1 schalottenlök. Ca 100 g rumstempererat smör. 0.5 dl grädde. Ca 2 dl vitvinsvinäger. 1 tsk rosepeppar. 1 citron. Salt. Gör såhär. Skala sparrisen och lägg i en värmetålig form. Koka upp 0.5 dl vitvinsvinäger, 0.5 L rikligt saltat…

0 comments

Tomatbaserad fisk & skaldjursgryta

Posted: november 10, 2020

Du behöver för 4 personer Ca 400 g fisk (jag hade färsk havsabborre från Kvaltitetsfisk Ca 300 g blå musslor från Kvalitetsfisk 1 gul lök 1 chili 3 vitlöksklyftor 1 paket krossade tomater 1 selleri stjälk Ca 5 kvistar dill 1 dl vitt vin Vatten Salt & peppar 1 msk socker Olivolja för stekning 1…

0 comments

HJORTTARTAR MED LINGON OCH CHILI

Posted: november 10, 2020

HJORTTARTAR MED LINGON OCH CHILI KOMPONERAT PONTUS KARÉN FÖR BRUNCH STHLM Hur gott? Vår matredaktör Pontus Karén har komponerat ett riktigt samarrigt recept på en Hjorttartar i ett matkoncept i samarbete med Bergström PR och Brunch STHLM. Receptet på Hjorttartar med lingon och chili hittar du www.brunchsthlm.se där du även hittar fler härliga recept komponerat Pontus….

0 comments

Tater tots – ett bra bar snacks av Pontus Karén

Posted: november 10, 2020

Tater tots. Receptet skapades för att minska svinnet efter man skurit pommes frites bitar. Det skapades redan 1953. Men detta recept är min version på det, ett enklare, smidigare och enligt mitt tycke godare. Du behöver. 4 stora fasta potatisar. 1 gullök 1 vitlök Ca 30 g finhackad persilja. 2 dl maizena 0.5 L rapsolja…

0 comments

Smörstekt kotlett med konfiterad tomatsallad och rotselleripuré

Posted: november 2, 2020

Du behöver för 2 personer 2 kotlett bitar (jag rekommenderar något lokalt med fettkappa). 300 g rotselleri skalad. 100 g smör. 1 dl mjölk. 2 salladslökar. 1 röd chili. 2 vitlökar. Olivolja (tillräckligt för att täcka tomaterna) 2 plommontomater. Gör så här. Kotletterna. Salta och peppra sen stek i olivolja beroende på hur tjocka men…

0 comments

Citrusbakade morötter med hackad råbiff, brynt smör och riven hård ost

Posted: oktober 27, 2020

Råbiff Du behöver för 4 port.  100 g brynt smör.  1 bakpotatis.  Ca 400 g fin ryggbiff.  Hela kapris.  Hård ost.  Olja till fritering.  4 morötter.  1 citron.  1 påse mandelspån.  Honung.  Hackad persilja.  Gör så här.  Skär bakpotatisen i julienne form (smala strimlor). Fritera hårt så dom blir riktigt krispiga, låt rinna av på…

0 comments

Rödbetscarpaccio med stekt grönkål och getostcremé

Posted: oktober 25, 2020

En underbar och enkel förrätt som faller dom flesta i smak! Du behöver för 4 port. 2 rödbetor. 1 påse pumpafrön. 1.5 dl grekisk youghurt (från konstantines). 1 förp getost (från konstantines). 4 “blad” grönkål. Ca 120 g tärnad fläsk. Lite champinjoner. 1 gullök. Salt och peppar. Smör till stekning. Gör så här. Getost creme….

0 comments

Nyttiga zucchini chips

Posted: oktober 18, 2020

Super enkelt att göra dina egna kvälls chips eller varför inte till festen? Du behöver för en “liten” skål chips. 1 zucchini. Salt & peppar. Gör så här. Skiva zucchinin på mandolin i ca 2 mm skivor. Sprid ut på en plåt med bakplåtspapper och salta. Vänta ca 10 min och “dutta” med papper så…

0 comments

Tartar med kapriscremé och riven pepparrot på friterat tunnbröd

Posted: augusti 30, 2020

Ytterligare en härlig liten förrätt som går att göra i lite större storlek (som förrätt) eller i canapée storlek. Du behöver för ca 20 canapée. (4 port förrätt). 300 g nötinnanlår. 1 tsk dijonsenap. 1 tsk olivolja. 1 liten burk “små kapris”. 1 pepparrot. 3 dl creme fraiche 1 tunnbröd. Salt & peppar. Rapsolja för…

0 comments

Chilipasta med färsk salvia och chorizo av Pontus Karén

Posted: juli 24, 2020

Du behöver för 2 port. 1 chili. Färsk salvia. Valfri pasta. 3 dl grädde 1 gullök. 1 vitlöksklyfta. 2 chorizokorvar. Salt och Svartpeppar Gör så här. Koka pastan enligt förp men ta av 2 minuter före “färdig” tid. Häll av vattnet. Hacka löken, vitlöken och chorizon. Stek på högvärme tills de har fått färg. Slå…

0 comments

Räkmacka att ha med på vandringen

Posted: juni 7, 2020

Du behöver för 4 mackor. 4 mackor (jag valde polarkaka) 500 g frysta handskalade räkor. 3 dl färdig majonäs. Saft från 0.5 citron. Salt & peppar. Ca 2 cm fin strimlad purjolök. 1 halv fin hackad rödlök. 1 halv fin hackad chili. 1 tsk dijonsenap. Gör så här: Tina räkorna och pressa ur allt vatten….

0 comments

Helgrillad Dorado med cruditesallad och citrusvinägrett

Posted: juni 5, 2020

Du behöver för 2 pers. 2 hela Dorados (Kvalitetsfisk) 2 gröna sparris 4 rädisor 100 g blomkål 1 gulbeta 1 chili 1 dl olivolja Saft från 0.5 citron Salt&Peppar Olivolja till fisken Flingsalt 1 msk champagne vinäger Gör så här: Fisken Här är mer tips än recept. Men när du helgrillar en fisk så se…

0 comments

Nytt samarbete med Warg Of Sweden

Posted: maj 28, 2020

Warg of Sweden och Pontus Karén inleder ett samarbete.Bakom samarbetet står Bergström PR & Mygate Magazine. Ett spännande samarbete och resa väntar. Tillsammans delar vi samma värderingar för hållbarhet och miljö. Så det kändes självklart att starta ett samarbete tillsammans. Warg Of Swedens skärbrädor består av 100 % Ek, dom är insmorda med ett eget…

0 comments

Sveriges kanske starkaste bransch ner på knä

Posted: maj 18, 2020

Den hårt drabbade Restaurang- och turismbranschen i Sverige. Ja, jag pratar om just denna bransch då det är den branschen jag lever, jobbar, umgås och är insatt i. Branschen som just nu har tvärstannat, konkursat och kommer att få många år av uppförsbacke, den kommer aldrig vara densamma. Den har redan börjat skifta, ändras och…

0 comments

Chokladmousse med grekisk youghurt och färska bär

Posted: maj 14, 2020

En riktigt trevlig och välbalanserad efterrätt som alltid brukar gå hem hos gästerna. Du behöver för 4 port. 8 dl grekisk youghurt (Konstantines) 3 dl vispgrädde 100 g mörk choklad 2 msk socker Färska bär Flingsalt Gör så här: Smält chokladen i en skål i mikron. Vispa upp grädden med socker tills den blir fluffig…

0 comments

Grillad makrill på ben med en asiatisk glace

Posted: maj 13, 2020

Du behöver: 1 makrill per person (Fisk idag) 3 röd chili 1 morot strimlad 3 vitlöksklyftor 1 gulbeta strimlad 1 pak choy Lite cashewnötter (exotic snacks) 5 tsk Fish sauce 2 msk oyster sauce 2 dl socker 2 dl vatten 50 g böngroddar 1 kvist rosmarin 1 tsk flingsalt / fisk Olivolja 0.5 rödlök picklad…

0 comments

Ett par ord om svenskarnas favoritfisk – Laxen

Posted: maj 8, 2020

Jag vet inte riktigt om jag ska kalla det här för en härlig lite läsning för er, däremot känner jag mig nästan liten tvungen både som sportfiskare och kock att förklara lite om den norskodlade laxens baksida. För snart ett år sedan gick svd.se ut med en artikel där de hade pratat med sportfiskaren Mikael…

0 comments

Midsommarnatt

Posted: maj 7, 2020

Akvavit… Så mycket mer än bara en högtidssnaps. Visste du att snaps av dess flesta sort är en sjukt bra “blandsprit” tack vare sin kryddighet. Dom funkar även riktigt bra året runt som “smakhöjare” före maten. Jag skapade en drink på Åhusakvavit för er att pröva. Den fick namnet “Midsommarnatt” då den är uppskattad men…

0 comments

Getost toast canapée style

Posted: maj 4, 2020

En härlig, smakrik, läcker Canapée som är lätt att göra och trevligt att erbjuda vid gästernas ankomst. Du behöver. 2 gula betor. 2 röda betor. 2 polka betor. Ca 50 g pinjenötter från Exotic Snacks Honung. 1 baguette. Ca 2 paket ekologisk getost från Konstantine’s. Gör så här. Toasten. Skiva baguetten i 1 cm tjocka…

0 comments

Souvide majskyckling med fetaost sallad

Posted: april 28, 2020

Du behöver en vaccummaskin och souvide maskin för detta recept. Du behöver för 2 personer. 2 majskyckling filéer Ca 100 g böngroddar 1 chili Ca 100 g fetaost. Olivolja Ett huvud rosesallad. 1 röd paprika 1 krispsallad huvud Några körsbärstomater. 1 rödlök Färsk rosmarin Färsk timjan Salt&peppar 2 vitlöksklyftor 1 tsk paprikapulver. Gör så här….

0 comments

Färsbiffar smaksatta med tomatsås

Posted: april 26, 2020

“Får du ibland kvar tomatsås från middagen?”  Här kommer ett recept med färsbiffar som är smaksatta med “gammal” tomatsås, vitlökspulver, cayenne peppar, grädde, salt&peppar och grädde. Serveras med smörstekt lök, chili & brysselkål & lättstuvad pasta. ° Du behöver för ca 3 port. 1 gul lök. 1 chili. Ca 10 brysselkål. 500 g nötfärs. Salt&peppar….

0 comments

En insyn bakom kulisserna

Posted: april 25, 2020

Ytterligare en hemmakock och matblogg – nej, En hybris av att vara bättre än någon – nej, En översittare som tror sig veta bäst – nej. Inget av det här kommer ni få läsa från mig. Min förhoppning är att kunna dela med mig av kompetens jag fått från mina 14 år i branschen hos…

0 comments

SUSHISKOLA – SUSHIRIS

11 timmar sedan
I...

Sotad laxmaki med avokado och chilimajonnäs

3 månader sedan
...

Skåla in det nya året med en nyårsshot på Champagne

1 månad sedan
2020 börjar lida mot sitt...

Fira årets jul med O.P. Anderson och recept skapade av...

1 månad sedan
Nu är det snart jul igen och...

mygatemagazine

Dessertpizza med vit choklad, hallon, kanderade nötter och rosmarin. Laga @sofianhenriksson dessertpizza. Sofia vann @sverigesmasterkock 2020 och är också ny ambassadör för @vasterbottensost Receptet är framtaget av Sofia för Västerbottensost®.Receptet hittar du på mygatemagazine.se
Trevlig söndag!
.
.
.
#västerbottensost #sverigesmästerkock #sofiahenriksson #dessert #sverigesmästerkock2020 #sverigesmasterkock #cheese #ost #dessertpizza #hallon #foodinsta #raspberry #kanderadenötter #foodstagrams #pizzatime #foodlovers #matinspo #foodinspo #lovefood #älskarmat #dessertlover #pizza  #västerbottenost #deliciousfood #foodies #foodstagram #foodie #instafoodie #instafood #mygatemagazine
Trevlig bubbelfredag 💚 . . . #bubbelfredag #fre Trevlig bubbelfredag 💚
.
.
.
#bubbelfredag #fredagabubbel #fredagsfeeling #nicolasfeuillatte #champagne #cheers #champagnelover #champagnelovers
#champagneblancdeblancs #blancdeblancs #blancdeblancschampagne #charlesmignon
#brut #champagnetime #champagnemoments #lovechampagne #instachampagne #champagnelovers🍾 #champagnetime #champagneglass #bubbel #skumpa #mousserandevin #winelover #mousserande #lovelife #sparklingwine #sparklingwines
Surf’n turf taco med hummer och oxfilé komponer Surf’n turf taco med hummer och oxfilé komponerat Robert Sandberg för @sundqvist.se Receptet hittar du på mygatemagazine.se
.
.
.
#sundqvist #surfnturf #lovelobster #oxfile #lobsterlove #lobsterlover #oxfilé #seafoodlover
#lobster #lobsterlovers #tastemade #seafoodlover #hummer #älskarmat #deliciousfood #foodlover #lovefood #foodinspo #steak #steakdinner  #hummertacos
#food #foodie #tacos🌮#matinspo #seafood #tacotaco #taco #foodiegrams #dinner #food #seafoodlove
Hur gott? I helgen skrev vi om löjromssemla på @ Hur gott? I helgen skrev vi om löjromssemla på @clarionsign som hade premiär. 
Läs mer om hotellets tolkning av svenskarnas mest älskade bakverk på mygatemagazine.se

.
.
.
#clarionhotelsign #clarionhotel #clarionsign #löjromssemla #löjrom #löjromssemlan #löjrom #lojrom #food #instafood #foodinsta #semla #semlor #foodinspo #foodinsta #lovefood #älskarmat #foodinstagram #dinnerinspo #instafoodie #instafood #delicious #exellentfood #tastemade #bonappetit #mousserande #mousserandevin #deliciousfood #foodstagrams #matinspo #gronsakshallensorunda #grönsakshallensorunda #mygatemagazine
Unna dig en lyxig brunch hemma. Citrusvåffla med Unna dig en lyxig brunch hemma. Citrusvåffla med forellrom komponerat @foodbypontus. Receptet hittar du på mygatemagazine.se och är framtaget i samarbete med @brunchsthlm.se 
Foto: @fotograf.emilieandersson 
Agency: @bergstrompr
.
.
.
#brunchsthlm #våfflor #waffles #forellrom #brunch #brunchsthlm #brunching #lyxbrunch #brunchstockholm #lyxfrukost #brunchideas #frukost #food #matinspo #wargofsweden #rödlök  #brunchinspo #foodinspo #brunching #breakfast #brunchtime #svenskasmaker  #breakfastinspo #älskarmat #matinspo #foodinspo #tastemade #bonappetit #recipes #recept #lovefood #foodinspo #foodinsta #brunching #mygatemagazine #mygatemagazinematochdryck
Hur gott? Moules marinière komponerat @foodbypont Hur gott? Moules marinière komponerat @foodbypontus Receptet hittar du på mygatemagazine.se
Foto: @fotograf.emilieandersson 
.
.
.
#moules #mat #musslor #food #foodinsta #clams #dinner #clam #foodstagrams #foodlovers #mussels  #tastemade #bonappetit #recipes #matinspo #foodinspo #lovefood #foodporn #älskarmat #kock #recept #foodinstagram #foodinsta #deliciousfood #foodies #foodstagram #lovefood #mat
#dinnerinspo #instafoodie #instafood #mygatemagazine #mygatemagazinematochdryck
Hjorttartar med lingon och chili. Vår matredaktö Hjorttartar med lingon och chili. Vår matredaktör @foodbypontus har i samarbete med @brunchsthlm.se tagit fram detta smarriga recept. Receptet hittar du på mygatemagazine.se
Foto: @fotograf.emilieandersson
.
.
.
#brunchsthlm #festmat #förrätt #vilt #hjorttartar #råbiff #tartar #steaktartare #tartare #lingonberry #tastemade #bonappetit #petralundslera #recipes #tartarbiff #lingon #chili #matinspo #food #instafood #foodie #foodinsta #recept #foodstagrams #foodlovers #brunchstockholm #food #matinspo #svenskasmaker #foodinspo #älskarmat #mygatemagazine
Bubbel och hummer är aldrig fel. Önskar er en tr Bubbel och hummer är aldrig fel. Önskar er en trevlig lillördag och en fin start på nya året 🍾🥂 
.
.
.
#happynewyear #gottnyttår #nyttår #gottnyttår2021
#nicolasfeuillatte #champagne #cheers #champagnelover #champagnelovers
#hummer #lobster #köksinspo
#brut #champagnetime #champagnemoments #lovechampagne #instachampagne #champagnelovers🍾 #champagnetime #champagneglass #bubbel #skumpa #mousserandevin #winelover #lobsterlover #lovelobster #seafood #seafoodlover #seafoodlovers #mygatemagazine #mygatemagazinematochdryck
Gott Nytt År 2021 🍾🥂 . . . #happynewyear #g Gott Nytt År 2021 🍾🥂
.
.
.
#happynewyear #gottnyttår #gottnyttår2021 
#nicolasfeuillatte #champagne #cheers #champagnelover #champagnelovers 
#champagneblancdeblancs #blancdeblancs #blancdeblancschampagne #charlesmignon #hummer #lobster
#brut #champagnetime #champagnemoments #lovechampagne #instachampagne #champagnelovers🍾 #champagnetime #champagneglass #bubbel #skumpa #mousserandevin #winelover #lobsterlover #lovelobster #seafood #seafoodlover  #mygatemagazine
RÅBIFF MED TARTARSÅS & SHOESTRING FRIES. En lyxi RÅBIFF MED TARTARSÅS & SHOESTRING FRIES.
En lyxig steak tartare komponerad @sebastiangibrand för @sundqvist.se Receptet hittar du på mygatemagazine.se
.
.
.
#Sundqvist #recept #sebastiangibrand #shoestringfries 
#råbiff #tartar #fries #frenchfries #steaktartare #tartare #tastemade #bonappetit #recipes #tartarbiff #matinspo #food #instafood #foodie #foodinsta #recept #foodstagrams #foodlovers #food #matinspo #foodinspo #älskarmat #foodlove #mygatemagazine #mygatemagazinematochdryck #exellentfood #deliciousfood #tartarsås
Marry Christmas 🎄🍾🥂 . . . #champagne #chr Marry Christmas 🎄🍾🥂
.
.
.
#champagne #christmasiscoming #marrychristmas #jul2020 #GuldkulaChampagne #Guldkula #cheers
#champagnemoment #champagnelover #sparkle #moet #moetimperial #moetchandon #champagnealexandrebonnet #moët #champagnetime #champagnemoments #lovechampagne #foodandwine #moetmoment #instachampagne #champagnelovers🍾 #champagnetime #bubbel #skumpa #mousserandevin #winelover #sparklingwine #sparklingwines
TARTE FLAMBÉE MED POTATIS & LÖJROM Tarte flambé TARTE FLAMBÉE MED POTATIS & LÖJROM
Tarte flambée är en fransk variant på pizza med krispig, ojäst botten. I samarbete med @sundqvist.se har @sebastiangibrand tagit fram ett riktigt smarrigt recept. Receptet hittar du på mygatemagazine.se
.
.
.
#Sundqvist #recept #sebastiangibrand  #tarteflambée #löjrom #tarteflambee #pizzatime #pizza #dinner #potatis #matinspo #dinnertime #food #löjromspizza #älskarmat #foodie #goodfood #instafood #foodprep #exellentfood #deliciousfood #recept #foodstagram  #pizzalovers #foodinstagram #foodlover #foodinspo #pizzalover #middag  #svenskasmaker #mygatemagazinematochdryck
Bubbelfredag. Trevlig fredagsfest 🍾🥂 . . . # Bubbelfredag. Trevlig fredagsfest 🍾🥂
.
.
.
#christmasiscoming #jul2020 #moetchandon #moët #NectarImpérial #ateljelyktan #adventsljustake #betsysandbergchoklad #champagne #christmastime #christmas #instachocolate #chocolatelovers #praliner #praline #chocolate #chokladpraliner  #champagnemoment #champagnelover #moet #moetimperial #champagnetime #champagnemoments #lovechampagne #moetmoment #champagneglass #instachampagne #champagnelovers🍾 #champagnetime #mygatemagazine #mygatemagazinematochdryck
Rödbetscarpaccio med stekt grönkål och getostcr Rödbetscarpaccio med stekt grönkål och getostcremé som toppats med knaperstekt sidfläsk. Matinspo från vår kund @foodbypontus
.
.
.
#rödbetscarpaccio #grønkål #carpaccio #getostcreme #polkabeta #rödbeta #svenskasmaker #dinner #festmat #sidfläsk #polkabetscarpaccio #mat #matinspo #förrätt #grönkål #grekiskyoghurt #mat #food #foodinsta #foodstagrams #deliciousfood #foodlovers #matinspo #middag #foodinspo #lovefood #tastemade #bonappetit #älskarmat #foodinstagram #foodinsta #foodies #foodstagram #lovefood
SMARRIGA TILLTUGG MED VÄSTERBOTTENOST OCH PINJENÖTTER SOM TOPPAS MED SENAPSSILL. 
Receptet på juligt tilltugg och senapsill hittar du på www.mygatemagazine.se
.
.
.
#senapssill #sill #julmat #food #mat #pinotgrisreserve  #västerbottenost #christmasfoods #christmasfoodie #christmasfoodideas #christmasfood #pinjenötter #recept #matinspo #wine #vin #vittvin #winelover #recept #matochdryck #recipe #tastemade #bonappetit 
#food #älskarmat #deliciousfood #matinspo #foodinspo #foodies #dinnerinspo #food #älskarmat #foodie #foodstagram #foodlover
Gratinerad hummer, dillslungad potatis, halstrad f Gratinerad hummer, dillslungad potatis, halstrad fjällröding och gruyeregratinerat vitlöksbröd Komponerat @foodbypontus
Foto: @fotograf.emilieandersson
.
.
.
#färskfisk #hummer #food #gruyere #instafood #foodinsta #lobster #vitlöksbröd #fjällröding #fiskidag #gruyère #seafoodlover #hållbarfisk #fisk #seafoodlovers #fiskidag #deliciousfood #foodlovers #matinspo #foodinspo #foodinsta #dinner #middag #seafoodlove #lovefood #älskarmat #foodinsta #lobsterlover #älskarmat #instafoodie #instafood #lovelobster #seafood #mygatemagazinematochdryck #mygatemagazine
Drinklovers! Nyhet. Amarula Raspberry & Chocolate. Drinklovers!
Nyhet. Amarula Raspberry & Chocolate. 
Drinktips och mer om den goda nyheten hittar du på mygatemagazine.se
.
.
.
#amarulacocktail #amarula #amarulasweden  #chocolatedrink #chocolate #rasberry #chocolatedrinks #drinks #drinklover #drink #drinktips #cocktailtime #julcocktail 
#jordgubbar #strawberries #strawberrie #cocktails #drinksdrinksdrinks #drinksondrink #foodie #cocktails🍹  #drinkswithfriends #mygatemagazinematochdryck #mygatemagazine #cocktail #drinks🍹 #drinklovers #instadrink #drinkstagram #cocktailhour
Hur gott? Svamptoast med picklad rödkål komponer Hur gott? Svamptoast med picklad rödkål komponerat @foodbypontus Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se 
Foto: @fotograf.emilieandersson 
.
.
.
#toast #svamptoast #svampstuvning #ost #petralundslera #hårdost #pickladrödlök #tastemade #svamp #bonappetit #mushroom #skogssvamp
#food #instafood  #easyrecipes #foodinsta #svenskasmaker #foodstagrams #foodlovers #matinspo #foodinspo #foodinsta #dinner #middag #lovefood #älskarmat #foodinstagram #foodinsta #foodprep #dinnerinspo #instafood #food #mat #foodphotography
Tips på ett av våra favoritviner Sauvignon Blanc Tips på ett av våra favoritviner Sauvignon Blanc de Lurton från @thewineagency Passar utmärkt som mingelvin och matchar fint till bland annat skaldjur. 
.
.
.
#vintips #sauvignonbordeaux #sauvignonblanc #art  #sauvignonblancdelurton 
 #wine #vin #winlover #foodie #maxalmnorellart #thewineagency #art #frankrike  #artbymaxalmnorell #vittvin #vintips #bergstrompr #wine #whitewine #winelovers #systembolaget  #winelife #winelover #ilovewine #ilovewine🍷  #mygatemagazine #mygatemagazinematochdryck #köksinspo #kitchendesign #kitcheninspo
Smörstekt fläskkotlett med knaprig bacon, grädd Smörstekt fläskkotlett med knaprig bacon, gräddsås, rostad potatis och citruspanko. Receptet hittar du på mygatemagazine.se Tallrik i designsamarbete med @petralundslera och @foodbypontus som också komonerat receptet.
Foto: @fotograf.emilieandersson

.
.
.
#petralundslera #fläskkotlett #fläskkotletter #pork #porkmeat #bacon #meatlovers #recipe #tastemade #fläsk #meatlover #bonappetit #comfortfood #tastemade #bonappetit #recipes #meat #gräddsås #potatis #älskarmat #recept #deliciousfood #foodie #lovefood #matinspo #foodinspo #foodinsta #dinner #middag #älskarmat #mygatemagazine #foodpic #foodphotography
Bubbelfredag och chokladpraliner 
Trevlig fredag 💚
.
.
.

#betsysandbergchoklad #thewineagency #art #dechanceny #mousserande #mousserandevin #instasparkling #cremantdeloire #sparklingwine #instavin #vintips #vin #instawines #instawinelovers #winelover #winetime #chocolatelover #crémant #cremant
#instachocolate #chocolatelovers #praliner #praline #chocolate #chokladpraliner #champagneglass
#winelover #winestagram #winetasting
#mygatemagazine #mygatemagazinematochdryck
Smörstekt aubergine med brynt smör komponerat @f Smörstekt aubergine med brynt smör komponerat @foodbypontus
Receptet hittar du på mygatemagazine.se

Foto: @fotograf.emilieandersson
.
.
.
#aubergine #vegetariskt #aubergines #peccorino #peccorinoromano #cheese #auberginerecipes #recipe #tastemade #svamp #bonappetit #recept #vegofood #vegofoodie #veganfood #veggiesfordays #veggiesonveggies #goodmoodfood
#food #instafood #tastemade #easyrecipes #comfortfood #foodinsta #svenskasmaker #foodstagrams #foodlovers #matinspo #foodinspo #lovefood #älskarmat #food
Monday Funday. Hoppas att ni haft en fin start på Monday Funday. Hoppas att ni haft en fin start på julen 🎄
.
.
.
#betsysandbergchoklad #veuveclicquot #champagnelover #champange #veuve #champagnelover #sparkle #champagnelife #champagnemoments #lovechampagne #foodandwine #instachampagne #chocolovers #chocolatelover
#chocolatelovers #instachocolate#champagnelovers🍾 #champagnetime #choklad #chocolatelovers #praliner #praline #foodie #chocolate #chokladpraliner #bubbel #skumpa #mousserandevin #winelovers #mygatemagazine
Från en trevligare upplagning med vinmatchning. S Från en trevligare upplagning med vinmatchning. Snart är det dags att laga upp en ny festmeny.
#matinspo @foodbypontus
Foto: @fotograf.emilieandersson
Byrå: @bergstrompr
Trevlig torsdag!
.
.
.
@moetchandon @guldkulachampagne
@campoviejousa
#campoviejocava #champagne #MoetChandon #GuldkulaChampagne #Guldkula #moethennessynordic #campoviejo #NectarImpérial #champagnelover #cavalover #cavalovers #moet #moët #champagnetime #champagnemoments #lovechampagne #foodandwine #foodie #moetmoment #instachampagne #champagnelovers🍾 #champagnetime #champagneglass #bubbel #skumpa #mousserandevin #winelover #cava
#mygatemagazine #mygatemagazinematochdryck
Älskar risotto Shiitake & skogssvamprisotto med g Älskar risotto Shiitake & skogssvamprisotto med gruyere ost komponerat @foodbypontus Receptet hittar du på mygatemagazine.se
Foto: @fotograf.emilieandersson
.
.
.
#risotto #shiitake #gruyere #recipe #tastemade #svamp #bonappetit #recept  #mushroom #skogssvamprisotto
#food #instafood #tastemade #höstmat #easyrecipes #comfortfood #foodinsta #svenskasmaker #foodstagrams #foodlovers #matinspo #foodinspo #foodinsta #dinner #middag #lovefood #älskarmat #foodinstagram #risottolover #foodinsta #foodprep  #dinnerinspo #instafood #food #mat
Ladda mer… Följ oss på instagram

SUSHISKOLA – SUSHIRIS

11 timmar sedan
I vår sushiskola visar Frida Ronge hur du blir en fena på att göra egen sushi hemma. Här får du receptet för att lyckas med det perfekta sushiriset. Sushi betyder vinägersmaksatt ris. “Su” betyder vinäger och “shi” är japanska för ris. Sushi su...

Grillad hummer ”Caj style”

1 dag sedan

Grillad...

Dessertpizza med vit choklad, hallon,...

1 dag sedan

Laga...

Svamptoast med picklad rödkål

3 dagar sedan

En...

SUSHISKOLA – SUSHIRIS

11 timmar sedan

Grillad hummer ”Caj style”

1 dag sedan

Dessertpizza med vit choklad,...

1 dag sedan






Annons

Senaste inlägg

  • SUSHISKOLA – SUSHIRIS
  • Grillad hummer ”Caj style”
  • Dessertpizza med vit choklad, hallon, kanderade nötter och rosmarin
  • Svamptoast med picklad rödkål
  • SURF ´N TURF TACO MED HUMMER & OXFILÉ

Mygate Magazine

Presskontakt:
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine c/o Bergström PR Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Sociala Medier

Copyright (c) 2021. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations