Bjud på tacomiddag!
CHILI & LIME-TACO I RÖDBETSTORTILLA
4 portioner
Fyllning
400–500 g växtbaserat protein, skuret i små tärningar (alternativt kycklinglårfilé)
1 msk smör/olja
1 frp Santa Maria Chili & Lime Taco Spice Mix
1 msk vatten
1 frp Santa Maria Tortilla Beetroot
Tillbehör
200 g sallat, typ maché
200 g körsbärstomater, klyftade
2 dl guacamole
150 g picklad rödlök
1 dl Santa Maria Chunky Salsa
Garnering
Hackad koriander
Limeklyftor
Gör så här:
Stek proteinet i smör eller olja tills den har fått fin färg och är genomstekt.
Sänk värmen och tillsätt kryddmix och vatten. Rör om och stäng av värmen. Täck med lock.
Servera med tillbehör och rödbetstortilla.
Garnera med koriander och lime.