Agnes Olivia Vin & Mat
Välkommen till min sida om mat & vin – Agnes Oliva
Välkommen till min sida om mat & vin.
Här kommer jag skriva om mat- och vinkombinationer samt dela med mig av vintips, rolig kuriosa som du kan imponera med på middagsbjudningar, goda recept och annan inspiration om mat & dryck till vardag och fest. För er som inte känner mig heter jag Agnes Olivia Eriksson och är 22 år. Idag arbetar jag med marknadsföring för klockföretaget Knut Gadd och bok- och spelförlaget Nicotext. Har ett stort intresse för mat och vin och har just gett ut min första bok “En mindre bok om vin” som är en lättsam bok för den vinintresserade nybörjaren.
Hoppas att ni vill fortsätta följa mig här på Mygate Magazine!
Ps. Vet ni förresten hur länge vin har funnits? Det äldsta vinfyndet som hittats är från omkring 7000 år före Kristus i byn Jiahu i norra Kina. Där hittades lerkärl med spår av en jäst dryck gjord på ris, honung och frukt. Notera att vinet inte jästes av druvor. Vin av jästa druvor verkar enligt dagens källor ha framställts långt senare.
Varma hälsningar,
Agnes Olivia Eriksson
Vin & Mat Mygate Magazine
Kontakt: redaktionen@mygatemgazine.se