
KRISPIGA CHOKLAD- OCH TRANBÄRSBOLLAR OCH LYXIG FRUIT SNACK
Risenta har precis släppt en ny müsli-serie med nötter, fröer, frukt & bär som ger en riktigt bra start på dagen med crunch, krisp och sötma. Müslin innehåller bara naturliga råvaror, inget tillsatt socker eller andra tillsatser – och dessutom är alla Risentas produkter 100% klimatkompenserade. Här bjuder vi på två recept på efterrätter som innehåller den nya müslin.

KRISPIGA CHOKLAD- OCH TRANBÄRSBOLLAR
Ingredienser:
3 dl Risenta Crispy Tranbär
100 g rumsvarmt smör
1 dl strösocker
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
2 msk kallt kaffe
Vispa smör och socker poröst. Tillsätt resten av ingredienserna och rör samman till en deg. Forma små bollar och rulla i havregryn, pärlsocker eller kokos.

LYXIG FRUIT SNACK
1 dl Risenta Äpple Quinoa
1⁄2 tärnat äpple
1 dl yoghurt
Varva müsli, äpple och yoghurt i en bägare. Perfekt till både frukost och mellis.