Lättlagat och krispigt, perfekt som snittar med din favoritröra på
GLUTENFRITT FRÖKNÄCKE
Ingredienser:
1 plåt
- 2 dl Risenta majsmjöl
- 0,5 dl Risenta solroskärnor
- 0,5 dl Risenta pumpakärnor
- 0,5 dl Risenta chiafrön
- 0,5 dl Risenta linfrön
- 0,5 dl Risenta sesamfrön
- 1 tsk havssalt
- 1 msk olivolja
- 25 g västerbottenost, riven
- 2,5 dl kokande vatten
- 1 tsk ingefära
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175° och lägg bakplåtspapper på en plåt.
2. Blanda alla torra ingredienser och riven ost i en skål.
3. Rör i olivolja och kokande vatten. Häll ut på plåten och lägg ett bakplåtspapper på smeten och kavla ut tunt.
4. Grädda ca 30 minuter tills fröknäcket är lätt gyllene och torrt.