Pontus Karén Mat & Dryck
Raggmunk med fläsk, lingonsylt & färsk persilja
Du behöver för 4 personer (ca 3 små raggmunkar per person).
4 stora matpotatisar.
2 dl mjölk.
100 g smält smör.
2 tsk salt.
2 msk vetemjöl.
2 ägg.
Peppar efter smak.
3 paket stekfläsk eller bacon.
Lingonsylt eller råröda lingon. Persilja.
Gör så här.
Blanda alla ingredienser förutom potatisen ordentligt (en lite tjockare pannkakssmet utan socker. Fin riv i alla potatisar och blanda ordentligt med vätskan. Jag packar allt i en gb box färdigt och klart att steka på hällen i skogen. Servera med knaprigt fläsk, lingonsylten & strö över massa persilja. Det gör maten finare, smaken är ju självklart as god och framförallt gör det maten lite “Lyxigare”.
Fred, Kärlek & Passion.
Pontus Karén – Matredaktör för Mygate Magazine
Följ mig gärna på, mygatemagazin.se.
instagram: @foodbypontus
Är du intresserad av ett samarbete, få mer information eller komma i kontakt med mig välkommen att kontakta Nathalie Bergström på Bergström Public Relations.