Hoppa till innehåll
Mygatemagazine
  • HEM
    • KONTAKTA OSS
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept
  • Kocken tipsar
Mygatemagazine
  • HEM
    • KONTAKTA OSS
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept
  • Kocken tipsar

Ölbrässerad spetskål av Filip Fastén

/ Artiklar, Filip Fastén, Kocken tipsar, Nyheter, Recept / Av mygatemagazine

Ölbrässerad spetskål

1 huvudspetskål
33 cl Melleruds Pilsner
50 g smör
salt
Sätt ugnen på 160°c.
Skär kålen i klyftor och hetta upp en ugnsfast stekpanna.
Stek kålen gyllenbrun, lägg ner smör och slå på ölen.
Täck med folie och baka i ugnen i 1,5 h.

 

 

 

 

Inläggsnavigering
← Föregående Inlägg
Nästa Inlägg →

Relaterade inlägg

Prisvärd röd Bourgogne från Domaine Arlaud!

Prisvärd röd Bourgogne från Domaine Arlaud!

Artiklar / Av mygatemagazine

Philippe de Nantheuil är Sveriges mest sålda champagne!

Artiklar, Nyheter / Av mygatemagazine
”Hemligheten ligger i stekningen”

”Hemligheten ligger i stekningen”

Artiklar, MM WEEKEND, Mygate Magazine, Nöje/Livsstil, Nyheter / Av mygatemagazine

Senaste nytt

  • Het korvbrödsmacka med cavapcic toppad med Flamin’ Chorizo Cheddar – Nyhet från Kavli
  • Deltagarna som kämpar om att bli Sveriges mästerkock
  • Pasta al limone e Stracciatella
  • UGNSBAKAD ÖRTFÄRSERAD RÖDINGFILÉ MED POTATISPURÉ OCH CHAMPAGNESÅS
  • Creamy & Cheesy Taco med Garlic Mayo
  • HEM
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept

Copyright © 2025 Mygatemagazine Mygate Magazine