• VIN – GASTRONOMI – DRYCK
  • KOCKEN TIPSAR
  • MAT/DRYCK
  • RESOR
  • KONTAKTA OSS
  • HEM
  • TIPSA REDAKTIONEN
Mygate Magazine
  • HEM
  • SÅ MATCHAR DU VIN TILL MATEN
  • MAT/DRYCK/RECEPT
    • RECEPT
    • VIN – GASTRONOMI – DRYCK
    • MATCHA MAT & DRYCK
    • PONTUS KARÉN MAT & DRYCK
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
    • REDAKTIONSBLOGGEN
  • KOCKEN TIPSAR
    • Tareq Taylor
    • Christin Kashou – Vinnare av Sveriges mästerkock 2021
    • Jennie Walldén
    • MATTIAS LARSSON
    • Frida Ronge
    • Filip Poon
    • Zeina Mourtada
    • Thomas Sjögren
    • Sebastian Gibrand
    • Erik Videgård
    • FILIP FASTÉN
      • Jens Dolk
    • SOFIA HENRIKSSON
    • JESSICA FREJ
    • PERNILLA WAHLGREN
  • NYHETER
  • KONTAKTA OSS
  • RESEREPORTAGE & RESTIPS

Matcha mat & dryck

Bakad rotselleri med hummer och brynt smör-sabayonne av Ida Bauhn

7 månader sedan mygatemagazine Artiklar, Kocken tipsar, Mat/Dryck, Matcha mat & dryck, Matcha mat och dryck, Middagstipset, Mygate Magazine, Nyheter, Recept
Dela:

Foto: Per Erik Berglund

Stjärnkocken Ida Bauhn hyllar Bollinger Rosé i Lily Bollinger Awards officiella finalmeny. Den 20 september gick finalen av Lily Bollinger Award 2021 av stapeln och Frida Winters utseddes till Sveriges bästa kvinnliga sommelier. Inför finalen fick Ida Bauhn från Kocklandslaget i uppdrag att ta fram en exklusiv meny där samtliga rätter skulle passa utmärkt ihop med Bollinger Rosé. Till förrätt serverades bakad rotselleri med hummer och brynt smör-sabayonne.

Ida Bauhn Foto: Per Erik Berglund

Ida Bauhn från Svenska Kocklandslaget sparar inte på krutet i denna eminenta förrätt som hon lagade till finalmiddagen under Lily Bollinger Award 2021. Receptet är särskilt framtaget för att passa till en pinot noir-driven roséchampagne.

Bakad rotselleri med hummer och brynt smör-sabayonne

Tillagningstid: Över 60 min

För 4 portioner

Ingredienser
2 levande humrar
5 dl neutral rapsolja
2 msk tomatpuré
10 g finskuren gräslök
smör till stekning
salt

Hasselnötsgrus
5 dl kallt vatten
100 g skalade hasselnötter

Kallpressad rapsvinägrett
1 dl kallpressad rapsolja
½ dl färskpressad citronjuice

Bakad rotselleri
500 g smör
1 stor rotselleri

Brynt smör-sabayonne
300 g brynt smör (från rotsellerin)
80 g Bollinger Rosé (nr 7755, 659 kr)
4 äggulor
2 hela ägg
färskpressad citronjuice

Till servering
algpulver
shisokrasse
ärtskott

Tillagning

Döda hummern genom att sticka knivspetsen genom huvudet fram mellan ögonen på den. Skär av stjärten och bryt loss klorna. Bind upp stjärtarna mot varandra i en rak position. Lägg försiktigt ner humrarna i saltat kokande vatten, rejält tilltaget så att kokningen inte avstannar. Ta upp dem efter 2 minuter, lägg i isbad och låt kallna. Lägg sedan ner klorna i samma vatten och koka tills de är klara, ca 9 minuter. Ta upp, lägg i isbad och låt kallna. Lägg sist ner hummerhuvudena i vattnet och koka ca 9 minuter.

Skala hummerstjärtarna med hjälp av sax så att de behålls intakta, klorna likaså. Skär kloköttet i mindre bitar. Förvara i kylen.

Plocka ut rommen ur hummerns huvud (går från grönaktig till orange vid kokningen). Torka rommen i ugnen på 60 grader (varmluft) tills den är helt torr och går att smula sönder, det tar ca 2 timmar.

Hummerolja: 

Lägg hummerskal och de kokta huvudena i en stor gryta. Tillsätt tomatpurén och värm. Häll på rapsoljan precis innan allt börjar få färg. Oljan behöver inte täcka skalen helt, men ändå så att det känns rikligt. Låt stå 1 timme på medelvärme. Rör då och då för att det inte ska bränna fast i botten, det är viktigt att behålla den röda/orangea färgen. Sila oljan genom en finmaskig sil. Smaka eventuellt av med salt. Låt svalna. Förvara i kylen.

Blanda kloköttet med gräslök och 1 msk hummerolja. Smaka av med salt. Förvara i kylen.

Hasselnötsgrus: 

Lös upp 2 msk salt i vattnet. Lägg nötterna i en skål och häll på vattnet. Låt stå i 30 minuter. Sila av vattnet. Sprid ut nötterna på en bakpappersklädd plåt och rosta i ugnen på 170 grader (varmluft) tills de har fått fin färg, ca 15 minuter. Låt svalna. Mixa nötterna lätt i en liten matberedare eller blender.

Kallpressad rapsvinägrett: 

Blanda rapsolja, citronjuice och ½ tsk salt.

Bakad rotselleri: 

Bryn smöret i en stor, tjockbottnad kastrull (så att inte smöret bubblar över). Rör då och då så att det blir jämnt brynt. Ta från värmen när smöret blivit gyllene. Skala och skär rotsellerin i 4 cm–tjocka skivor. Stansa eller skär ut 1 rundel per skiva, ca 3 cm i diameter och lägg i en ugnssäker form. Häll över smöret så att det täcker. Sätt in i ugnen på 120 grader (varmluft) tills rundlarna är mjuka, men ändå håller ihop, ca 25 minuter. Skär resterande rotselleri i mm–tunna skivor och stansa eller skär ut 12 något mindre rundlar än den bakade varianten.

Brynt smör-sabayonne: 

Värm det brynta smöret (från rotsellerin) och vinet till 60 grader i varsin kastrull. Lägg äggulor och knäckta ägg i en mixerbunke. Häll på vinet och mixa luftigt med stavmixer. Tillsätt smöret i en stråle under fortsatt mixning. Smaka av med salt och eventuellt citronjuice, om syran behöver höjas, när allt har gått ihop och tjocknat något. Häll såsen i en sifon och ladda med två patroner. Varmhåll sifonen på 60 grader, exempelvis i ett vattenbad, det är viktigt att såsen håller temperaturen. Om sifon saknas, slå en hollandaise på endast äggulorna och uteslut de hela äggen.

Vid servering: 

Stek hummerstjärtarna i 2 msk hummerolja och en klick smör. Passa så att de inte blir överstekta, 2–3 minuter per sida är lagom. Dela stjärtarna längs med. Ta upp rotsellerirundlarna från smöret och rulla i hasselnötsgruset.

Uppläggning: 

Lägg 1 sked klokött per tallrik och 1 halverad hummerstjärt ovanpå. Placera en bakad rotselleri bredvid. Toppa med den tunt skurna rotsellerin som först har blandats med rapsvinägretten. Pudra över rom- och algpulver. Garnera rotsellerin med shisokrasse och ärtskott. Servera med den brynta smör-sabayonnen från sifonen.

Tips!
Allt utom rotsellerin och den brynta smör-sabayonnen kan förberedas upp till 1 dygn före servering. Förvara hummerköttet och rapsvinägretten i kylen. Låt hasselnötsgruset stå torrt.

Drycketips
Bollinger Rosé är en kraftfull och elegant roséchampagne som kan avnjutas till aperitif eller genom en hel måltid till elegantare rätter tack vare sin struktur och komplexitet. Den kraftfulla stilen som Champagne Bollinger förknippas med kommer från att champagnerna är Pinot Noir-drivna, jäsningen på gamla ekfat och den höga andelen reserve vin. Bollinger Rosé har en nyanserad smak av jordgubbar, nougat, aprikos, kex och blodapelsin med hög fruktsyra och fyllighet.

Bollinger Rosé finns i utvalda butiker och för beställning på Systembolaget med nr 7755 och kostar 659 kr

Liknande artiklar: https://mygatemagazine.se/kantarell-och-tryffelfarserad-kyckling-med-kalterrin-och-smorad-kycklingsky-av-ida-bauhn/

Kommentarer

bollinger Bollinger Rosé champagne bollinger hummer Ida Bauhn kocken tipsar Lilly Bollinger Mygate Magazine recept Rotselleri

Tidigare Inlägg

Några av de bästa filmerna i Las Vegas

Nästa Inlägg

SLIDERS MED BBQ-GLASERAD FLÄSKKARRÉ, CHILI PICKLES & PEPPAROT MED VINMATCHNING

mygatemagazine

Barilla Pasta World Championship

6 år sedan

Den sista lanseringen av...

5 år sedan

Sommarens mousserande – vilken...

2 år sedan

Blossa 20 inspireras av...

2 år sedan

SOUVLAKISPETT MED GRILLAD FÄRSKPOTATIS AV JENNY...

3 dagar sedan
...

KYCKLING MED PICKLADE BETOR & VITVINSSÅS

3 dagar sedan
...

mygatemagazine

Hjort- och vildsvinskorv från @svensktgardsvilt.s Hjort- och vildsvinskorv från @svensktgardsvilt.se underbart gott på grillen, egengjorda pommes, halloumi från @konstantine_s betor, picanha, rödkål, paprika, citron och rödlök på stekbricka från @vrakberget

Trevlig onsdag 🌞🌞🌞
.
.
.
.
#svensktgårdsvilt #vildsvinsfärs #vildsvinskorv #hjortkorv #viltfärs #GWsutvalda #bbqlovers #bbq #grillning #vilt #mat #sparris #pommes #rödkål #halloumi #matinspo #picanha #grillat #grilla #asparagus #sparrissäsong #foodie #sommarmat #grillatärgodast #grillsäsong #korv #svenskasmaker #viltkorv #mygatemagazine
Magiskt goda canapéer komponerat @isakssonanders Magiskt goda canapéer komponerat @isakssonanders som var på plats och serverade mat i världsklass på lördagens premiär av vårt nya koncept POP UP ART MAXISM.
Anders Isaksson tog silver culinary olympics med svenska @kocklandslaget 2018– 2020, tog silvermedalj i @aretskock 2021 och är nu en del av Svenska Bocuse d’Or teamet som ska tävla i VM 2023. Med oss hade vi även @rotarisverige @thewineagency @gardschips @mygatemagazine @francoislurton
Succé, hurra för allt!
Byrå: @bergstrompr
.
.
.
.
.
.
#kalixlöjrom #löjrom #canapés #canapé #canapes #åretskock #lojrom #løjrom #festmat #tilltugg #mingelmat #art #snacks #fingerfood #catering #plockmat #food #älskarmat #canapesbuffet #foodie #artofplating #mat #svenskasmaker #fingerfood #matinspiration #matinspo #saltsjöboo #maxalmnorellart
@bergstrompr #bergstrompr @maxalmnorellart @maxalmnorell
Magiskt goda canapéer komponerat @isakssonanders Magiskt goda canapéer komponerat @isakssonanders som var på plats och serverade mat i världsklass på gårdagens premiär av vårt nya koncept POP UP ART MAXISM. 
Anders Isaksson tog silver culinary olympics med svenska @kocklandslaget 2018– 2020, tog silvermedalj i @aretskock och är nu en del av Svenska Bocuse d’Or teamet som ska tävla i VM 2023. Med oss hade vi även @rotarisverige @thewineagency @gardschips @mygatemagazine @francoislurton
Succé, hurra för allt! 
Byrå: @bergstrompr
.
.
.
.

#sparris #sparrissäsong  #canapés #canapé #canapes #åretskock #åretskock #asparagus #festmat #tilltugg #grönsaker #närodlat  #mingelmat #art #snacks #fingerfood #catering #plockmat #food #älskarmat #canapesbuffet #foodie #artofplating #mat #svenskasmaker #fingerfood #matinspiration #matinspo #saltsjöboo #maxalmnorellart 
@bergstrompr #bergstrompr @maxalmnorellart @maxalmnorell
Mozzarellasallad med fänkål och lakritsvinägret Mozzarellasallad med fänkål och lakritsvinägrett komponerat @matavmastio 
Receptet med vinmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Luigi di Grasso Piemonte Barbera #5307201
Trevlig måndag 🥗🍷

Sandra Mastio, känd från @sverigesmasterkock och den egna pizzarestaurang @pizzaavmastio

.
.
.
.
.

#matavmastio #luigidigrasso #buffelmozzarella #buffalomozarella #mozarella #mozarellasallad #mozzarellacheese #sallad #fänkål #barbera #vin #recept #mastio #foodie #mat #vegetarianrecipes #vegetarianrecipe #vegetarianstarter #vintips #röttvin #wine #winelover #sverigesmästerkock #vino #vegetariskt #middag #hallon #mygatemagazine
Smash viltburgare på vildsvinsfärs från @svensk Smash viltburgare på vildsvinsfärs från @svensktgardsvilt.se med tryffelmajo, karamelliseradlök lingon, rostad lök och saltgurka på smörstekt grekiskt lantbröd x  vildsvinskorv. 
Underbart gott! 

Upplagning och matinspo @fadysaffo
@simon.mygatemagazine.se för @bergstrompr och @mygatemagazine
Recept kommer upp på mygatemagazine.se inom kort.
Trevlig onsdag 🌞🌞🌞
.
.
.
.
#svensktgårdsvilt #vildsvinsburgare #vildsvinsfärs #viltfärs #GWsutvalda  #bbqlovers #burgare #bbq #grillning #burger #vilt #mat #vildsvinskorv #matinspo #smashburger #smashburgar #grillat #burgers #tryffelaioli #grilla #grillatärgodast #grillsäsong #burgerlove #burgerlover #smör #viltkorv #grekisktlantbröd #mygatemagazine
Men så gott! I helgen lagade vi upp viltburgare p Men så gott! I helgen lagade vi upp viltburgare på vildsvinsfärs från @svensktgardsvilt.se  Serverades med tryffelaioli från @johanjureskog picklad rödlök, friterad lök och pommes på färskpotatis 🍔🍔🍔
Trevlig tisdag! 
.
.
.
.
.
#svensktgårdsvilt #vildsvinsburgare #vildsvinsfärs #viltfärs #GWsutvalda #johanjureskog #jureskogs #bbqlovers #burgare #burger #vilt #foodie #mat #matinspo #tryffel #burgergram #middagstips #friterat #viltkött #hamburgare #pommes #pommesfrites #middag #jjselection #burgerlife #tryffelaioli #grilla #grillatärgodast #färskpotatis #mygatemagazine
Vilttaco på hjort från @svensktgardsvilt.se med Vilttaco på hjort från @svensktgardsvilt.se med gurksalsa. 
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se
Trevlig fredag 🌞
.
.
.
.
#GWsutvalda #hjortfilé #svensktgårdsvilt #viltkött #vilt #hjortkött #foodie #mat #matinspo #food #älskarmat #fredagstaco #tacos #tortilla #tortillas #tacomiddag #recept #tortillabröd #kött #meat #gurksalsa #gurka #svenskasmaker #recipes #middag #taco #dinner #middagstips #tacotuesday #mygatemagazine
Efterlängtad premiär av burgare på mald entreco Efterlängtad premiär av burgare på mald entrecote på grillen i helgen 🌞 
Smashed burger med extra allt komponerat @fadysaffo 
Magiska smaker 🍔🍾🥂
Trevlig måndag 💚
.
.
.
.
#smashedburger #hamburgare #hamburgers #cheddar #burgare #briochebröd #cheddarost #karamelliseradlök #rotari #mousserande #mousserandevin #smashedburgers #burgers #cheddarcheese #cheesburger #mat #middag #middagstips #burgerlife #tryffelmajonnäs #grilla #grillatärgodast #ostburgare #potatis #saamrosé #pinkwine #rosevin #winelover
Grön sparris med varmrökt laxkräm komponerat @t Grön sparris med varmrökt laxkräm komponerat @tareqtaylor
Receptet med Taylor Riesling som vinmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig fredag 🍾🥂🌞
.
.
.
.
#tareqtaylor #recept #lax #sparris #tareqwines #vintips #henkellfreixenet #grönsparris #varmröktlax #vin #vittvin #wine #winetime #riesling #winetasting #winelover #rieslingwine #rieslinglover #wineandfood #älskarmat #middag #middagstips #food#foodie #foodandwine #matinspo #mat #matinspiration #mygatemagazine
@mygatemagazine
Hörde jag löjromschips? Dessa är dock pimpade m Hörde jag löjromschips? Dessa är dock pimpade med  regnbågsrom. Blev så himla gott och matchade fint med Marius Peyol som vi skrev om tidigare i veckan på vår mat- och dryckessajt www.mygatemagazine.se 
Mycket trevligt rosévin 🍷
Trevlig onsdag 🌞
.
.
.
.
.

#regnbågsrom #laxrom #rosevin #mariuspeyol #pinkwine #vintips #rosewine #rosévin #wine #winelover #sommarvin #löjromschips #matinspo #food #älskarmat #foodie #festmat #förrätt #plockmat #tilltugg #potatischips #rödlök #gräslök #dill #swedishfoodie #löjrom #mygatemagazine 
@nigabs_vanner @mygatemagazine
Så smarrigt god påsktallrik 🐥🌞 Underbart Så smarrigt god påsktallrik 🐥🌞

Underbart gott! Vildsvins chorizo och Vildsvinsköttbullar från @svensktgardsvilt.se 
Kallrökt – och gravad lax. Ägghalvor med vispad crème fraiche toppat med laxrom och dill. Smörslungad färskpotatis. Pepparotsvisp.
Smörstekt grekiskt lantbröd med brieost, marmelad med smak av cider, äpple & calvados toppat med koreansk chili.
Sallad med bland annat friterad grillost, betor, sparris och pinje- och pistagenötter. Honung och olivolja.
För mer matinspiration, recept- och dryckestips. Följ oss gärna på vår mat- och dryckessajt www.mygatemagazine.se eller här @mygatemagazine 
Ha en fin Annandag Påsk önskar vi på redaktionen  @mygatemagazine och @bergstrompr 🍾🥂🌞
.
.
.
.
.
#gladpåsk #påskhelg #påskbuffe #GWsutvalda  #vildsvinsköttbullar #laxrom #grillost #ägg #sallad #färskpotatis #påskmat #plockmat #köttbullar #påsk #viltkorv #smör #korv #mingelmat #svensktgårdsvilt #foodie #mat #matinspo #foodie #friterat #vildsvinskorv #sparris #betor  #gravadlax #sparris #kallröktlax #lax #mygatemagazine
Trevlig skärtorsdag och en riktigt glad och god p Trevlig skärtorsdag och en riktigt glad och god påskhelg 🍾🥂🐥
.
.
.
.
.
#löjrom #champagne #champagnelover #mousserande #mousserandevin #jönköpingedition #löjromschips #champagnelover #bubbel #heidsieckandco #matinspo #food #älskarmat #foodie #instafood #foodlover #festmat #förrätt #plockmat #tilltugg #smör #greksiktlantbröd #påskgodis #swedishfoodie #skärtorsdag #påsk #gladpåsk #påskhelg #champagnemoments #mygatemagazine
Förträffliga drycker till påsken! Dagarna blir Förträffliga drycker till påsken!
Dagarna blir längre och varmare, och påsken närmar sig. Vi har samlat några goda drycker till påskmaten och till vårens alla festligheter.
Dryckestipsen som du matchar till påskmaten hittar du på vår mat- och dryckessajt www.mygatemagazine.se 
Trevlig tisdag 🐥🐥🐥
.
.
.
.
.
#vin #wine #mousserande #mousserandevin #amkavin #loxarelapèl #beer #öl #matinspo #zollerhof #påskmat #easterfood #påsk #gladpåsk #happyeaster #easterfood #påskhelg #winelover #broughtonales #bodegaslan #rioja #food #påskbuffe #spring #matinspo #foodie #gubbröra #ägg  #festmat #matinspiration #mygatemagazine @mygatemagazine @amka_sverige @loxarel_vins @bodegaslan @broughtonales  @brauerei_zollerhof
Sommarens trädgårdsbubbel är här! Vi skrev tid Sommarens trädgårdsbubbel är här! Vi skrev tidigare i veckan om @karlfredrik.se som nyligen har lanserat Karl Fredrik Cava Organic, som både är ett ekologiskt och veganskt mousserande vin. 
Läs mer om lanseringen på vår mat- och dryckessajt www.mygatemagazine.se ”sök ” Karl Fredrik Cava 
Passar utmärkt att matcha med "mingelmat" med asiatiska inslag. 
Trevlig lördag🍾🥂
.
.
.
.
#karlfredrikcava #trädgårdsbubbel #mousserande #mousserandevin #ekologisk #cava #eklaholm #trädgård #österlen #skåne #wine #winelover #food #foodie #festmat #mingelmat #avokado #avokadoröra #rispapper #friterat #freixenet #visitösterlen #asiatiskasmaker #asiatiskmat #asianfood #asiatiskt #mygatemagazine @mygatemagazine
Mackor från @mackverket som just intagit matscene Mackor från @mackverket som just intagit matscenen @teaternskanstull i @ringencentrum
Läs mer om konceptet på www.mygatemagazine.se ”sök” Mackverket 
Trevlig torsdag!
.
.
.
.
.
#mackverket #mackor #mat #takeaway #grilledsandwich #toast #catering #varmamackor #smörgås #pommesfrites #pommes #bröd #bread #food #foodie #smörgåsar #frukost  #breakfast #lunch #lunchtips #älskarmat #foodlove #middag  #matinspiration #matinspo  #mygatemagazine 
@bergstrompr @mygatemagazine @mikkellerstockholm @naturfrisk_
Pizza Bianca med rostad palsternacka och piemontes Pizza Bianca med rostad palsternacka och piemontesisk ost komponerat @matavmastio
Receptet med vinmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig måndag 🍕

Sandra Mastio, känd från @sverigesmasterkock och den egna pizzarestaurang @pizzaavmastio

.
.
.

#matavmastio #luigidigrasso #barbera #pizzabianca #pizza #vin #recept #mastio #foodie #mat #food  #ost #palsternacka #pizzalover #vintips #röttvin #wine #winelover #sverigesmästerkock #pizzadeg #vino #vegetariskt #vegetarian #middag #middagstips #dinner #vegetariskmat #mygatemagazine
Vildsvinsrulle med gulärtsröra, inlagd saltgurka Vildsvinsrulle med gulärtsröra, inlagd saltgurka, rödkål, bakad lök och aioli komponerat
@aretskock - vinnaren @gustav.leonhardt
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se
Trevlig lördag 🌞
.
.
.
.
.
#gustavleonhardt #åretskock #åretsrätt #åretsrätt2022 #åretskock2021 #vildsvinsfärs #vildsvinskött #mat #recept #viltkött #vildsvin #viltmat #matinspiration #foodie #lök  #middag #dinner #middagstips #recepies #food #matinspo #älskarmat #middag #kött #aioli #saltgurka #tunnbröd #svenskasmaker #foodie #instafoodgram #foodlover #mygatemagazine
Råriven potatis stekt i smör med löjrom, vispad Råriven potatis stekt i smör med löjrom, vispad crème fraiche blandat med grekiskyoghurt, gräslök och finhackad rödlök.
Trevlig onsdag 💚
.
.
.
.
.
#löjrom #lojrom  #dinner #matinspo #food #älskarmat #foodie #instafood #foodlover #festmat #grekiskyoghurt #swedishfood #smör #förrätt #råraka #cremefraiche #rödlök #svenskasmaker #middag #dinner #matinspiration #middagstips #middagsinspo #swedishfoodie #gräslök #rödlök #bergstrompr
Ostron mignonette x @champagnetaittinger Vintage R Ostron mignonette x @champagnetaittinger Vintage
Receptet med dryckesmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig torsdag 🍾🥂
.
.
.
.
.

#champagnetaittinger #ostron #taittinger #Champagne #champagne #mousserandevin #bubbel #mousserande #ostron #wineaffairchampagne #taittinger #årgångschampagne #älskarmat #mat #oyster #oysters #oysterlover #oysterlove #skaldjur #festmat #mingelmat  #förrätt #fest #recept #foodie #food #middag #matispo #matinspiration #middagstips #mat 
@mygatemagazine @bergstrompr @wine.affair
Det här är gott! Matjessill, rostad delikatesspo Det här är gott!
Matjessill, rostad delikatesspotatis, ägg, dill, persilja och vispat brynt smör.
Trevlig söndag 🌞
.
.
.
.
.
#matjessill #bryntsmör #MoetChandon #MoetImperial #champagne #mousserande #mousserandevin #dill #matjes #skiratsmör #matinspiration #delikatesspotatis #foodlove #mat #matinspo #foodie #food #smör #älskarmat #middag #middagstips #sill #svenskasmaker #ägg #persilja #festmat
Poké Bowl med rödbetsgravad lax och goda tillbeh Poké Bowl med rödbetsgravad lax och goda tillbehör.
#matinspo och upplagning @pontus.karen för @bergstrompr och @mygatemagazine
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se ”sök rödbetsgravad”
Trevlig onsdag! 
Foto: @fotograf.emilieandersson
.
.
.
.
#pokebowl #bowl #kalixlöjrom #pokebowls #rödbetsgravadlax #kalixlojrom #gravadlax #löjrom #lojrom #lax #salmon #recept #älskarmat #foodie #lovefood #mat #festmat #avocado #mat #dill #inlagdgurka #pickladrödlök #friteratrispapper #matinspo  #matinspiration #food #dinner #middag #rispapper #mygatemagazine
@Koskenkorvavodka Salmiakki Raspberry – en efter @Koskenkorvavodka Salmiakki Raspberry – en efterlängtad smakexplosion
Drinktips och mer om lanseringen på www.mygatemagazine.se
Trevlig lillördag 🍸
.
.
.
.
.
#koskenkorva #vodka #koskenkorvasalmiakki #fredagsdrinken #drinks #drinklover #drink  #cocktailrecipe#cocktailtime #drinkrecept #cocktails #cocktail #drinklovers #cocktailhour #liqueur #drinktips #lakris #systembolagetsbeställningssortiment #hallon #salmiakki #raspberry #cocktails #likör #foodie #mygatemagazine @mygatemagazine
@jureskogs ”Hamburgare Choucroute Garnie” Vint @jureskogs ”Hamburgare Choucroute Garnie” Vintips: Turckheim Pinot Gris Réserve, 2020
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se
Trevlig lillördag! 
.
.
.
.
.
#jureskogs #pinotgrisreserve #alsacewine#nigabsvänner #hamburgare #burgare #food #matinspiration #mat #foodie #recept #recipes #middag #dinner #middagstips #hamburgers #burgerlover #burgers #hamburger #vin #vittvin #wine #vintips #burgerlife #burgerlovers #mygatemagazine #surkål #högrev #svartasara
GÖSSASHIMI MED OSTRON, FORELLROM & KÅL komponera GÖSSASHIMI MED OSTRON, FORELLROM & KÅL komponerat @fridaronge
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se
Trevlig måndag!
.
.
.
.
.
.
#fridaronge #carpaccio #sashimi #ostron #oyster #gös #råfisk #japanskasmaker #japanesefood #asiatiskmat #asiatiskt #japanskmat #middagstips #tastyfood #middag #dinner #foodie #sundqvist #forellrom #oysterlover #fisk #råfisk #mat #food  #sushi #sashimilover #sashimilovers #spetskål 
#seafood #seafoodlover #mygatemagazine
@mygatemagazine @sundqvist.se
Trevlig bubbelfredag 🍾🥂💚 . . . . . #bubbe Trevlig bubbelfredag 🍾🥂💚
.
.
.
.
.
#bubbelfredag #polroger #polrogerchampagne #MoetChandon #lobster #hummer #champagne #champagnelife #champagnelife #mousserandevin #mousserande #förrätt #festmat #matinspo #matinspiration #champagnelover #foodie #konfektyrfabrikenihälsingborg #chokladtryffel #mousserande #winelover #saltsjöboo #lobster #choklad #blommor #lobsterlover #seafood #seafoodlover #mygatemagazine
Ladda mer… Följ oss på instagram

Sommar på flaska med rykande nyheten Drostdy-Hof...

1 vecka sedan
Vårkänslor på flaska med...

Koskenkorva Vodka 7 Botanicals – Ett säkert...

2 veckor sedan
Äntligen blir dagarna längre...

SOUVLAKISPETT MED GRILLAD FÄRSKPOTATIS AV JENNY WARSÉN

3 dagar sedan
Den här rätten för tankarna till Grekland, men den får en svensk twist av den grilladefärskpotatisen. Är du inte sugen på potatis kan du istället servera en sallad med fetaostoch svarta oliver i som tillbehör. 4 Portioner 600 g fläskfiléMarinad1 dl olivolja½ citron3...

KYCKLING MED PICKLADE BETOR &...

3 dagar sedan

Kyckling...

Jalapeño- och vitlöksmarinerade...

4 dagar sedan

Vad är...

OSTRON MED PICKLAD FÄNKÅL OCH...

7 dagar sedan

...

ZOÉGAS Summer Edition 2022...

23 timmar sedan

SOUVLAKISPETT MED GRILLAD...

3 dagar sedan

KYCKLING MED PICKLADE BETOR...

3 dagar sedan

Annons

casino utan konto och svensk licens

Senaste inlägg

  • ZOÉGAS Summer Edition 2022 – för en smakfullare sommar
  • SOUVLAKISPETT MED GRILLAD FÄRSKPOTATIS AV JENNY WARSÉN
  • KYCKLING MED PICKLADE BETOR & VITVINSSÅS
  • Jalapeño- och vitlöksmarinerade kycklingspett med grillad spetskål & dillpotatis av Mattias “fredagskocken” Larsson
  • OSTRON MED PICKLAD FÄNKÅL OCH KÖRVELOLJA

Mygate Magazine

Presskontakt:
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine c/o Bergström PR Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Sociala Medier

Copyright (c) 2022. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations