
Prova Zeinas veganska alternativ till de traditionella köttbullarna. Med en smak av mellanöstern blir detta kanske din nya favorit på julbordet, som dessutom flera kan äta.
4 portioner
INGREDIENSER
| 100 g | Valio Oddlygood® Veggie grated |
| 500 g | formbar vegofärs |
| 1 st | liten finhackad lök |
| 2 msk | finhackad persilja |
| 1 tsk | paprikapulver |
| ½ tsk | sjukryddor |
| ½ tsk | gurkmeja |
| salt, peppar | |
| rapsolja till stekning | |
| GARNERING | |
|---|---|
| granatäppelkärnor | |
| persilja | |
| citron |
GÖR SÅ HÄR
Blanda ihop alla ingredienser till bullarna.
Rulla bullar och stek i rapsolja ca 8 minuter runtom.
Lägg på ett fat, toppa med persilja, granatäppelkärnor och citron.


