Laga veganskt
Vegansk potatissallad
Den veganska potatissalladen får en fin fräschör av äpplet och den mustiga Dream Fraiche gör salladen krämig.
6 Portioner Tid: 30 min
INGREDIENSER
1 kg | Potatisar |
40 g | Purjolök |
1 st | Syrligt äpple |
35 g | Kapris (1 st) |
1 paket | Valio Oddlygood® Dream Fraiche |
1 tsk | Grov dijonsenap |
Salt | |
Malen svartpeppar |
GÖR SÅ HÄR
Koka potatisen med skalet tills den är kokt. Kyl och skala den kalla potatisen.
Hacka purjolöken och tärna det skalade äpplet. Blanda potatis, purjolök, äppeltärningar och avrunnen kapris i en skål.
Blanda senapssalt och svartpeppar i Dream Fraiche. Lägg till dressingen i skålen och använd två skedar för att blanda salladen. Häll upp den färdiga salladen på ett serveringsfat och låt den stå i kylen en stund innan servering.