Bjud på Pizzetta!
Pizzetta med Västerbottensost® löjrom och torkat viltkött
Pizzetta är små pizzor som fungerar utmärkt som tilltugg eller förrätt! Eller varför inte några stycken små till dig själv? Det här receptet på pizzetta har löjrom och viltkött, Västerbottensost® och mozzarella som smälter ihop i en underbar kombination.
Ingredienser
Detta recept innehåller:
150 g Västerbottensost® Riven
1 sats pizzadeg
200 g ricotta
250 g mozzarella, avrunnen Olivolja
100 g torkat viltkött
150 g löjrom
Persilja
GÖR SÅ HÄR
Pizzetta med Västerbottensost® löjrom och torkat viltkött
Blanda rumstempererad ricotta, riven mozzarella och Västerbottensost®.
Forma pizzadegen till 6-8 mindre pizzor.
Fördela ostcrèmen på pizzorn
Ringa över lite olivolja.
Grädda i ugnen i ca 5 min.
Toppa med löjrom, torkat viltkött och persilja vid servering.