Hoppa till innehåll
Mygatemagazine
  • HEM
    • KONTAKTA OSS
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept
  • Kocken tipsar
Mygatemagazine
  • HEM
    • KONTAKTA OSS
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept
  • Kocken tipsar

Picklad rotselleri av Filip Fastén

/ Artiklar, Filip Fastén, Kocken tipsar, Mat/Dryck, Mygate Magazine, Nyheter, Recept / Av mygatemagazine

Rotselleri (Medium)

Picklad rotselleri
1 rotselleri
2 dl ättika
4 dl socker
5 dl vatten
2 dl Melleruds Pilsner
4 lagerblad
Skär ner rotsellerin i tunna bitar och lägg upp i syltburkar.
Koka upp ättika, socker, vatten, lagerblad samt ölen tills det är varmt.
Slå den varma vätskan över och förslut burkarna.

 

Filip

 

Inläggsnavigering
← Föregående Inlägg
Nästa Inlägg →

Relaterade inlägg

Prisvärd röd Bourgogne från Domaine Arlaud!

Prisvärd röd Bourgogne från Domaine Arlaud!

Artiklar / Av mygatemagazine

Philippe de Nantheuil är Sveriges mest sålda champagne!

Artiklar, Nyheter / Av mygatemagazine
”Hemligheten ligger i stekningen”

”Hemligheten ligger i stekningen”

Artiklar, MM WEEKEND, Mygate Magazine, Nöje/Livsstil, Nyheter / Av mygatemagazine

Senaste nytt

  • Laga signaturrätten på restaurang NÒR: MANDELPOTATIS & LÖJROM
  • Pizza Bianca med rostad palsternacka och piemontesisk ost komponerat Sandra Mastio med vinmatchning
  • KAKA MED VÄSTERBOTTENSOST, HJORTRON, MARÄNG OCH KOLASÅS
  • Alkoholfri mousserande nyhet från södra Frankrike – Chavin Florentina Red Fruit Organic
  • Bifftartar med kapris, senap, syrad och friterad lök av Mattias ”Fredagskocken” Larsson
  • HEM
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept

Copyright © 2025 Mygatemagazine Mygate Magazine