Hoppa till innehåll
Mygatemagazine
  • HEM
    • KONTAKTA OSS
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept
  • Kocken tipsar
Mygatemagazine
  • HEM
    • KONTAKTA OSS
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept
  • Kocken tipsar

Picklad rotselleri av Filip Fastén

/ Artiklar, Filip Fastén, Kocken tipsar, Mat/Dryck, Mygate Magazine, Nyheter, Recept / Av mygatemagazine

Rotselleri (Medium)

Picklad rotselleri
1 rotselleri
2 dl ättika
4 dl socker
5 dl vatten
2 dl Melleruds Pilsner
4 lagerblad
Skär ner rotsellerin i tunna bitar och lägg upp i syltburkar.
Koka upp ättika, socker, vatten, lagerblad samt ölen tills det är varmt.
Slå den varma vätskan över och förslut burkarna.

 

Filip

 

Inläggsnavigering
← Föregående Inlägg
Nästa Inlägg →

Relaterade inlägg

Prisvärd röd Bourgogne från Domaine Arlaud!

Prisvärd röd Bourgogne från Domaine Arlaud!

Artiklar / Av mygatemagazine

Philippe de Nantheuil är Sveriges mest sålda champagne!

Artiklar, Nyheter / Av mygatemagazine
”Hemligheten ligger i stekningen”

”Hemligheten ligger i stekningen”

Artiklar, MM WEEKEND, Mygate Magazine, Nöje/Livsstil, Nyheter / Av mygatemagazine

Senaste nytt

  • BUBS godis öppnar världens första konceptbutik – mitt i Stockholm
  • Bakad rotselleri med hummer och brynt smör-sabayonne av Ida Bauhn
  • Louis Bouillot lanserar Flashback 1975 – en hyllning till 50 år av Crémant de Bourgogne
  • LÖJROMSPIZZA MED VÄSTERBOTTENSOST
  • Kantarellrisotto med Västerbottensost
  • HEM
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept

Copyright © 2025 Mygatemagazine Mygate Magazine