
Vegansk burgare med eldig sriracha-mayo
Vegansk hamburgare

Missa inte denna hit vid grillkvällarna i sommar, en vegansk hamburgare! Blir som godast med en eldig sriracha-mayo och krispiga grönsaker.
INGREDIENSER
2 st | Hamburgerbröd |
TOPPING | |
---|---|
2 st | växtbaserade hamburgerbiffar t.ex. Beyond meat |
2 st | Valio Oddlygood® Veggie slices cheddar flavoured |
1 st | Tomat |
½ st | Rödlök |
Saltgurka | |
Salladsblad | |
DRESSING | |
4 msk | Vegansk majonäs |
1 tsk | Srirachasås |
GÖR SÅ HÄR
Värm hamburgerbröden i en brödrost eller ugn.
Stek biffarna i olja i en het panna eller grilla några minuter per sida. Lägg Oddlygood® Veggie Slices så att de smälter ovanpå biffarna när du vänder på biffarna.
Skär tomat, lök och saltgurka i skivor. Skölj och torka salladsbladen.
Blanda majonnäsen och Srirachasåsen och applicera på de varma bröden.
Lägg på den växtbaserade biffen och grönsaker på bröden. Servera och njut!