
Lättlagat och GOTT
VEGETARISK, KRÄMIG PASTA MED VÄSTERBOTTENSOST® OCH SPARRIS

Krämig pasta med sparris som går snabbt att laga och är perfekt som vardagsmat. Den kommer blir en ny favorit!
NGREDIENSER
4 PORTIONER
DETTA RECEPT INNEHÅLLER:
120 G VÄSTERBOTTENSOST® RIVEN
500 G FÄRSK PASTA
1 KNIPPE GRÖN SPARRIS
2 VITLÖKSKLYFTOR, FINHACKADE
1 DL MATLAGNINGSGRÄDDE
2 ÄGGULOR
EXTRA ÄGGULOR TILL SERVERING (VALFRITT)
FÄRSKA KRYDDOR TILL SERVERING (VALFRITT)
SALT OCH SVARTPEPPAR
GÖR SÅ HÄR
20 MIN
Skär bort stammen på sparrisen och bryn den lätt i stekpanna, tillsätt vitlök mot slutet och sänk värmen.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Vispa ihop matlagningsgrädde, äggulor och Västerbottensost®.
Häll av vattnet från kastrullen. Tillsätt sparris, ägg- och ostblandning under omrörning.
Servera pastan med nyriven Västerbottensost®, svartpeppar, basilika och en extra äggula.