Vegansk hamburgare

Missa inte denna hit vid grillkvällarna i sommar, en vegansk hamburgare! Blir som godast med en eldig sriracha-mayo och krispiga grönsaker.

INGREDIENSER

2 stHamburgerbröd
TOPPING
2 stväxtbaserade hamburgerbiffar t.ex. Beyond meat
2 stValio Oddlygood® Veggie slices cheddar flavoured
1 stTomat
½ stRödlök
Saltgurka
Salladsblad
DRESSING
4 mskVegansk majonäs
1 tskSrirachasås

GÖR SÅ HÄR

Värm hamburgerbröden i en brödrost eller ugn.

Stek biffarna i olja i en het panna eller grilla några minuter per sida. Lägg Oddlygood® Veggie Slices så att de smälter ovanpå biffarna när du vänder på biffarna.

Skär tomat, lök och saltgurka i skivor. Skölj och torka salladsbladen.

Blanda majonnäsen och Srirachasåsen och applicera på de varma bröden.

Lägg på den växtbaserade biffen och grönsaker på bröden. Servera och njut!