
Ta de grönsaker du har hemma och toppa med Mozzarella Mini och en god olivolja. Färdigt. Och jättegott. Du kan såklart piffa till salladen med rostade pinjenötter, basilika och mangovinäger också.

Tillagning: 15 minuter
Ingredienser: 4 personer
- 1 paket Granarolo Mozzarella Mini
- 1 paket mixsallad/små gröna blad
- 1 näve ruccola
- 4 nektariner
- 1 låda cocktailtomater, 250 g
- 1 dl hyvlad Granarolo Quattrocento
- Mangovinäger
- Färsk basilika
- Pinjenötter, rostade
- Olivolja
Värm grillen. Dela och kärna ur nektarinerna. Grilla med den skurna sidan nedåt så att nektarinen får
fina grillränder och blir lagom varm.
Lägg salladen på ett serveringsfat och toppa med grillade nektariner, halverade cocktailtomater och Mozzarella Mini. Ringla över mangovinäger och olivolja, avsluta med några basilikablad och pinjenötter.