• VIN – GASTRONOMI – DRYCK
  • KOCKEN TIPSAR
  • MAT/DRYCK
  • RESOR
  • KONTAKTA OSS
  • HEM
  • TIPSA REDAKTIONEN
Mygate Magazine
  • HEM
  • SÅ MATCHAR DU VIN TILL MATEN
  • MAT/DRYCK/RECEPT
    • RECEPT
    • VIN – GASTRONOMI – DRYCK
    • MATCHA MAT & DRYCK
    • PONTUS KARÉN MAT & DRYCK
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
    • MM WEEKEND – REDAKTIONSBLOGGEN
  • KOCKEN TIPSAR
    • Tareq Taylor
    • Christin Kashou – Vinnare av Sveriges mästerkock 2021
    • Jennie Walldén
    • MATTIAS LARSSON
    • Frida Ronge
    • Filip Poon
    • Zeina Mourtada
    • Thomas Sjögren
    • Sebastian Gibrand
    • Erik Videgård
    • FILIP FASTÉN
      • Jens Dolk
    • SOFIA HENRIKSSON
    • JESSICA FREJ
    • PERNILLA WAHLGREN
  • NYHETER
  • MM WEEKEND – REDAKTIONSBLOGGEN
  • KONTAKTA OSS
  • RESEREPORTAGE & RESTIPS

Kocken tipsar - Kocken tipsar - Sandra Mastio

Risotto med karamelliserad lök, salsiccia och parmesan komponerat Sandra Mastio med vintips

8 månader sedan mygatemagazine Artiklar, Mat/Dryck, Matcha mat & dryck, Matcha mat och dryck, Middagstipset, Mygate Magazine, Nyheter, Recept, Sandra Mastio
Dela:

Ett otroligt god och krämig risotto med karamelliserad lök, salsiccia, parmesan och färska örter. Servera tillsammans med ett glas nebbiolo från Luigi di Grasso. 

Sandra Mastio vann Sveriges Mästerkock 2015 och har här skapat en italiensk rätt som passar till vinserien Luigi di Grasso som speglar vinregionen Piemonte.

Blev det mycket risotto över? Spara risotton i kylen. Dagen efter rullar du bollar av den, tryck in en bit mozzarella i mitten om du har det, vänder dem i uppvispat ägg och ströbröd och friterar dem i olivolja. Lägg upp dem på papper och salta dem. Vips har du gjort italiensk streetfood – arancini di riso!

Servera med tomatsås eller ät dem precis som de är.

Risotto med karamelliserad lök och parmesan:

Ingredienser

1,5 dl olivolja

4 dl carnaroliris

2 st tärningar kycklingfond eller buljong

1 liter vatten

2 st klyftor vitlök

3 gula lökar

50 g smör

1 tsk salt

100 g parmesan

200 g färsk salsiccia

1 krm malen svartpeppar

0.5 st kruka persilja

färska örter, tex oxalis

Gör så här

Värm upp buljongen i en kastrull och håll den varm.

Förbered, hacka och ta fram allt innan du börjar, då du behöver röra runt i risotton mycket under tiden och den ska helst inte lämnas för länge.

Stek salsiccian krispig i små, små bitar i en tjockbottnad kastrull eller en traktörpanna. Börja på låg värme och höj successivt så steks den i sitt eget fett. Lägg upp den på hushållspapper när den är alldeles krispig så blir du av med överflödigt fett, men spara fettet i pannan.

Skala och finhacka vitlöken och löken. Värm upp riktigt med olivolja, ca 0,5 cm, i samma panna som tidigare. Lägg ner smöret, löken och vitlöken och stek den mjuk och glansig. Den ska inte få färg utan karamelliseras och bli söt, vilket tar ca 40 minuter.

När löken är mjuk häller du i riset och rör runt. Rosta allt i ca 5 minuter, tills riset blivit lite genomskinligt på ytan.

Nu kommer den omsorgskrävande delen. Buljongen ska koka in och få riset att släppa ifrån sig stärkelse för en riktigt krämig och fin risotto. Detta sker om man häller på buljongen varm och lite i taget. Börja med så pass mycket buljong att det gott och väl täcker innehållet i kastrullen.

Sänk värmen till medel/låg, risotton ska knappt puttra. Försök att hela tiden hålla risotton ganska lös genom att fylla på med buljongen en slev i taget. Riset bör koka i minst tio minuter och sedan kan du smaka av det.

Riset ska ha en liten ofärdig kärna men vara mjukt i övrigt och kornen ska vara vackert separerade. När så sker ska du ta av risotton från plattan, även nu ska den vara ganska lös då den sätter sig en aning med hjälp av osten.

Rör sedan ner ½ dl av persiljan och den finrivna parmesanen. Rör kraftigt och länge så osten smälter ut jämnt i hela risotton.

Lägg genast upp i djupa tallrikar, gärna varma, och toppa med salsiccian lite färska örter, en handfull riven parmesan och dra ett varv med svartpepparkvarnen över om du tycker om det!

Vinmatchning!

Luigi di Grasso Piemonte Barbera (2020)
Art nr: 
53072
Pris: 99 kr
Alkohol: 13,5 %

Druvor: 100% Barbera
Ursprung: Piemonte, Italien
Smak & doft: En nyanserad doft med inslag av mörka körsbär, röda frukter, örtkryddor och en fläkt av lakrits. Smaken är medelfyllig, fruktig och fint balanserad med inslag av mörka bär, röda körsbär, skogshallon och ett stråk muskotnöt.
Passar till: Utmärkt till lätta och medelkraftiga rätter av fågel, fläsk, kalv eller lamm. Även pasta och en risotto passar som handen i handsken. Eftersom Barbera har en hög syra bör man möta det i maten genom syrlighet, sälta eller feta komponenter. Vinet är även ypperlig till ost och charkuterier.
Serveras kring 16-18°C

Läs mer om vinet HÄR: https://mygatemagazine.se/luigi-di-grasso-med-sja%cc%88l-och-hja%cc%88rta-i-piemonte-x-mastios-pizzadeg-och-recept-pa-pizza-bianca/


  •  

Anora kocken tipsar Luigi di Grasso Piemonte Barbera middagstipset Mygate Magazine ost recept rött vin Sandra Mastio vin vintips

Tidigare Inlägg

Halloumiburgare på Jessicas vis

Nästa Inlägg

Asiatisk glasnudelsallad & saftig kycklingbröstfilé av Mattias “fredagskocken” Larsson

mygatemagazine

Pyrat XO Reserve

8 år sedan

Höstens Rioja med rötter...

4 månader sedan

Vårens nyhet Xanté Gin...

1 år sedan

Sju billiga drömresmål i...

6 år sedan

LAXCARPACCIO MED ROSÉPEPPAR & GRANATÄPPLE...

1 dag sedan
...

Hemligheten i mästerkockens lyxiga smörgåstårta

2 dagar sedan
...

mygatemagazine

Gubbröra på knäckebröd är så gott! 🍸 @a Gubbröra på knäckebröd är så gott!

 🍸 @ahusakvavit

*Knäckebröd (Solmarka Gårdsbageri) @solmarkabageri 

*Ansjovis ( @grebbestadsansjovis )
*Creme fraiche
*Majonnäs
*Brynt smör
*Dill
*Rödlök
*Svartpeppar
Blanda ihop efter smak och tycke, njut. TREVLIG LÖRDAG 🍾🥂
.
.
.
.
#gubbröra #ansjovis #snaps #starter #förrätt #åhusakvavit #helg #weekend #aquavit #plockmat #svenskaägg #middagstips #festmat #mat #dill #majonnäs #ägg #smör #bryntsmör #festmat #matinspo #foodie #middag #matinspiration #mingelmat #food #bryntsmör #mygatemagazine
Lördagsgott! Halstrade pilgrimsmusslor, brynt sm Lördagsgott! 
Halstrade pilgrimsmusslor, brynt smör, gruyereost och  jordärtskockspuré toppat med solrosskott och persilja.

Skål för helg 🍾🥂
.
.
.
.
#pilgrimsmussla #scallops #weekend #dinner #foodie #festmat #helg #tastingmenu #smör #pilgrimsmusslor #middag #förrätt #gruyereost  #matinspiration #älskarmat #matinspo #middagstips #mat #skaldjur #seafoodlover #bryntsmör #jordärtskocka #skaldjur #kammusslor #seafood #mygatemagazine
Frasig våffla med löjrom och crème fraiche. Ma Frasig våffla med löjrom och crème fraiche. 
Magiskt gott!
.
.
.
.
.

#löjrom #löjromsvåffla #lojrom #løjrom #våfflor #waffles #vaffle #brunch #brunching #lyxbrunch #lyxfrukost #brunchideas #cremefraiche #förrätt #mingelmat #tilltugg #matinspo #rödlök #brunchinspo #gräslök #smör #brunching #lunch #foodie #mat #swedishclassic #swedishfood #svenskasmaker
Råbiff med spicy tryffelmajonnäs, rädisor och r Råbiff med spicy tryffelmajonnäs, rädisor och rostade mandelspån. 
Fantastiskt gott! 
Trevlig torsdag 💚
.
.
.
.

.
#råbiff #tartar #tartare #tartarbiff #matinspo #foodie #festmat #matinspiration #mat #matinspo #middag #rädisa #tastingmenu #middagstips #starter #förrätt #rädisor #mandel #tryffel #solrosskott #tryffelmajonnäs #rädisor #mandelspån #mygatemagazine
God fortsättning. Önskar er alla ett fantastiskt God fortsättning. Önskar er alla ett fantastiskt 2023 🍾🥂💚⭐️
.
.
.
.
.
#hummer #lobster #champagne #champagnetaittinger #taittinger #winelover #vittvin #mousserande #mousserandevin #havskräfta #förrätt #dinner #foodie #festmat #havskräftor #mat #helg #bubbelfredag #skaldjur #middag #middagstips #vin #matinspiration #matinspo #förrätt #mat #seafood #gottnyttår #nyårsmat #saltsjöboo #bergstrompr
@bergstrompr @mygatemagazine @nigabs_vanner @champagnetaittinger
Pizza med löjrom och västerbottenostkräm. Under Pizza med löjrom och västerbottenostkräm. Underbart gott. Blir det löjrom på menyn i morgon eller vad serverar ni för gott på nyår? 
Gott Nytt År 2023 🍾🥂💚
.
.
.
.
#löjromspizza #löjrom #lojrom #pizzatime #pizza #dinner #matinspo #food #älskarmat #foodie #pizzalover #instafood #foodlover #matinspo  #cremefraiche #västerbottenost #dill #rödlök #svenskasmaker  #pizzalover #middag #mygatemagazine #dinner #matinspiration #middagstips #västerbottensost #gottnyttår @mygatemagazine
Julgott! Västerbottenspaj, gubbröra, sill och ä Julgott! Västerbottenspaj, gubbröra, sill och ägghalvor. Igår även upplagning av gravad lax, rödbetssallad, magiskt goda julköttbullar, sill och andra smarriga röror #christmasiscoming 
Trevlig torsdag 🎄🍸
.
.
.
.

#ägg #gubbröra #västerbottenspaj #västerbottenost #ansjovis #åhusakvavit #aquavit #akvavit #västerbottensost #champagnesill #västerbottensill #senapssill #tilltugg #julmat #jul #christmasfood #food #sill #snittar #festmat #matinspo #ägghalvor #mat #västerbottenspaj #svenskasmaker #västerbottensill #mygatemagazine 
@mygatemagazine @ahusakvavit @bergstrompr
Exklusiv lansering av unik årgångschampagne frå Exklusiv lansering av unik årgångschampagne från @champagne_bollinger idag kl 10:00 på Systembolaget i en upplaga av 30 flaskor. 
- La Côte aux Enfants Champagne 2012. Även Bollinger Vieilles Vignes Françaises 2013 lanseras idag i en upplaga av 90 flaskor. 
Läs mer om lanseringarna på www.mygatemagazine.se 
Trevlig torsdag 🍾🥂
.
.
.
.
#årgångschampagne #champagnebollinger #bollingerchampagne #champagne #mousserande  #tillfälligasortimentet #bollinger #mousserandevin  #champagnelover #foodie #champagnelife #wine #winestagram #winelover #instawine #bubbelfredag #champagnefredag #mygatemagazine
Delikata potatischips med löjrom och vispad crèm Delikata potatischips med löjrom och vispad crème fraiche. Toppa med rödlök och dill. Matcha med kyld snaps från @ahusakvavit Ljuvligt. Trevlig måndag 🍸🍸
.
.
.
.

#åhusakvavit #aquavit #löjrom #lojrom #potatischips #löjromschips #gårdschips #älskarmat #foodie #matinspo #tilltugg #festmat #mingelmat #festmat #rödlök #dill #snaps #brännvin #matinspiration #matinspo #mat #food #saltsjöboo #mygatemagazine
@karlfredrik.se krämiga kantarellpasta med ugnsro @karlfredrik.se krämiga kantarellpasta med ugnsrostad vitlök med 🍷matchning - Karl Fredrik Rioja Crianza 2018. 
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig tisdag! 
.
.
.
.
.
#kantareller #kantarellpasta #pasta #pastalover #karlfredrikrioja #pastalovers #vitlök #tastingmenu #chantarellepasta #chantarelle #spagetti #spaghetti #parmesan #svamp #västerbottenost #matinspiration #recept #grädde #smör #höstmat #foodie #matinspo #kantarell #kantarellsäsong #middag #mat #middagstips #vintips #vin #röttvin @mygatemagazine 
Foto: Karl-Erik Danielsson
Bakad torsk med gulbetor, musslor, kantareller och Bakad torsk med gulbetor, musslor, kantareller och champagnesås komponerat @malinsoderstrommat som matchades med Bollinger La Grande Année 2014 tidigare på @lilybollingeraward på @modernamuseet
Underbart gott. 

Trevlig onsdag!
.
.
.
.
.
#scallops #champagnesås #mussla #musslor #kantareller #lilybollingeraward #åretslilybollinger #champagnebollinger #champagne #svamp #gulbetor #betor #torsk #dinner #food #foodie #festmat #tastingmenu #middag #matinspiration #älskarmat #matinspo #middagstips #mat #skaldjur #seafood #smör #mygatemagazine
Svenska Kocklandslaget med @ericssonjens i spetsen Svenska Kocklandslaget med @ericssonjens i spetsen mot Culinary World Cup 2022 den 26-30 november.
Förra veckan var vi inbjudna av @kocklandslaget till deras tävlingskök. Det bjöds bland annat på dessa magiskt goda löjromsskapelser och bubbel. Dessa kockar och konditorer kommer finnas på plats i Luxemburg. 
@ltjornemo - Team Captain
@m.bremdahl - Chef
@ida.bauhn - Chef
@_michael.andersson_- Chef
@antonhusa - Pastry
@malinlonneberg – Pastry

För mer mat- och dryckesinspiration följ @mygatemagazine eller besök vår mat- och dryckessite www.mygatemagazine.se 
Trevlig torsdag! 
.
.
.
.

#culinaryworldcup2022 #kocklandslaget #löjrom #canapés #canapé #canapes #åretskock #lojrom #løjrom #festmat #tilltugg #mingelmat #snacks #fingerfood #plockmat #food #älskarmat #champagne #mousserande #mousserandevin #canapesbuffet #foodie #mat #svenskasmaker #matinspiration #matinspo #kalixlöjrom #mygatemagazine
@matavmastio skapar dessertpizza med Disaronno Vel @matavmastio skapar dessertpizza med Disaronno Velvet 
Sandra Mastio har bland annat tidigare vunnit @sverigesmasterkock samt författat flera kokböcker. Idag driver hon den uppmärksammade restaurangen @pizzaavmastio i #malmö som serverar stenugnsbakade hantverkspizzor. 
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se
Trevlig torsdag!
.
.
.
.
.
.

#matavmastio #dessertpizza #pizza #recept #mastio #foodie #mat #pizzalover #sverigesmästerkock #pizzadeg #vegetariskt #middag #middagstips #vegetariskmat #mygatemagazine #disaronnovelvet #likör #mandellikör #fikonpizza #fikon #mascarpone #mascarponecheese #pistagenötter #disaronnooriginale #disaronno
@disaronno_official @mygatemagazine @anora.spirits.sweden
Ostron! Kroatien är Europas nya matmecka. Läs me Ostron!
Kroatien är Europas nya matmecka.
Läs mer om matfestivalerna för alla foodies på www.mygatemagazine.se
Trevlig tisdag 🦪🦪🦪
.
.
.
.

#ostron #kroatien #travel #älskarmat #mat #oyster #oysters #croatia #oysterlover #visitcroatia #oysterlove #mat #lovefood #seafood #seafoodlover #skaldjur #festmat #mingelmat #plockmat #asiatiskt #asiatiskt #foodie #food #middag #matispo #matinspiration #lovecroatia #foodie #mygatemagazine @mygatemagazine 

Foto: Maja Danica Pecanic
Skagenröra ändå. (🍤, regnbågsrom, crème fr Skagenröra ändå. (🍤, regnbågsrom, crème fraich, majonnäs, hackad dill, lite dijonsenap, finhackad rödlök och cayennepeppar)
Serveras på smörstekt lantbröd.
Trevlig tisdag 🌞
.
.
.
.
.
#skagenröra #skagen #toastskagen #matinspo #food #älskarmat #foodie #festmat #förrätt #räkor #regnbågsrom #skaldjur #grekisktlantbröd #smör #bröd #stektbröd #dill  #swedishfoodie #mat #foodlove #förrätt #älskarmat #recept #mygatemagazine
Dagges tunnbrödsrulle med merguezkorvar och potat Dagges tunnbrödsrulle med merguezkorvar och potatismos med brynt smör, dillpicklad gurka, rostad lök, kantarell och västerbottenoströra och en härlig lingonketchup flyttar in hos Bamba på Värmdö.

Idag är det premiär för @daggesmat höstiga tunnbrödsrulle hos @bambabilen_varmdo
Vill du laga Dagges tunnbrödsrulle hemma hittar du receptet på www.mygatemagazine.se

Vi hade möjlighet att testa denna goding i går med ett gäng härliga matglada vänner. Magiskt god! 
Trevlig fredag 🌭🌭🌭
.
.
.
#tunnbrödsrulle #matinspiration #matinspo #merguez #middag #middagstips #husmanskost #lingon #kantareller #västerbottenost #potatismos #korv #potatis #bryntsmör #smör #pickladgurka #mat #foodie #mygatemagazine #värmdö
Risotto med karamelliserad lök, salsiccia och par Risotto med karamelliserad lök, salsiccia och parmesan komponerat @matavmastio
Receptet med vinmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se
Vintips: Luigi di Grasso Piemonte Barbera #5307201
Trevlig lördag 🌞

Sandra Mastio, känd från @sverigesmasterkock och den egna pizzarestaurang @pizzaavmastio
.
.
.
.

#matavmastio #luigidigrasso #risotto #barbera #vin #recept #mastio #foodie #mat #risottolover #karamelliseradlök #salsiccia #vintips #röttvin #winelover #italianfood #risottolovers #parmesanost #parmesan #sverigesmästerkock #vino  #middag #risottolovers #middagstips #foodie #mygatemagazine
En av flera magiska rätter som lagades upp tillsa En av flera magiska rätter som lagades upp tillsammans med @daggesmat @tastebyjoy @mygatemagazine @bergstrompr @simon.mygatemagazine.se allt matchat med goda viner och mousserat vin från @thewineagency
Vid grillen och foto @daggesmat
Trevlig lillördag 🌽🍷🌞
.
.
.
.
#grilladmajs #grilladmajskolv #ekovin #ciaocollereale #parmesan #parmesanost #grillat #grilla #vrakberget #vin #rosevin #pinkwine #vintips #rosévin #winelover #sommarvin #vin #grillning #grillsäsong #corncob #corn #grillatärgodast #foodie #mat #sommarmat #plockmat #matinspiration #matinspo #majskolv #grilltips #grillatärgott
Sommarmat 💚 Trevlig lillfredag 🌞 . . . . . Sommarmat 💚
Trevlig lillfredag 🌞
.
.
.
.
.

#sommarmat #regnbågsrom #skagen #toastskagen #kallröktlax #lax #röktlax #food #sill #snittar #festmat #fisk #skagenröra #matinspo #västerbottensost #gubbröra #ägghalvor #mat #parmesan #svenskasmaker #vegetariskt #vegetariskmat #vegetarian #vegetarianfood #buffemat #tilltugg #förrätt #gubbröra #smör #midsommar2022 #mygatemagazine
Vilken magisk midsommarhelg, vilket väder. Så my Vilken magisk midsommarhelg, vilket väder. Så mycket god mat med fina vänner och familj. Trevlig tisdag 💚
.
.
.
.
.
#gladmidsommar #midsommar #sommarmat #regnbågsrom #snälleröds #skagen #toastskagen #kallröktlax #lax #röktlax #food #sill #snittar #festmat #fisk #midsommarmat #skagenröra #matinspo #gubbröra #ägghalvor #mat #parmesan #västerbottenspaj #mousserande #svenskasmaker #midsommar2022 #mygatemagazine
GLAD MIDSOMMAR 🍾🥂🌺🇸🇪 . . . . . #mid GLAD MIDSOMMAR 🍾🥂🌺🇸🇪
.
.
.
.
.
#midsommar #midsummer #glad midsommar #polroger #polrogerchampagne #champagne #mousserandevin #koskenkorva #koskenkorvavodka #blossommartini #vodka #mousserande #drink #cocktails #winelover #drinklovers #cocktailhour #sommardrink #summerdrink #summerdrinks #sommar #martinidrink #liqueur #cocktails #likör #foodie #mygatemagazine @mygatemagazine
Festligt tilltugg på krispigt surdegsbröd toppat Festligt tilltugg på krispigt surdegsbröd toppat med löjrom.
Recept med dryckesmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig lördag 🍾🥂
.
.
.
.

#löjrom #lojrom #løjrom #festmat #tilltugg #mingelmat #snacks #fingerfood #plockmat #food #prosecco #friterat #surdegsbröd #bröd #bread #älskarmat #canapesbuffet #foodie #mat #svenskasmaker #fingerfood #matinspiration #matinspo #canapés #canapé #canapes #mousserande #mousserandevin #mygatemagazine
Trevlig lördag 🍾🥂🌞💚 . . . . . #camon Trevlig lördag 🍾🥂🌞💚
.
.
.
.
.

#camontini #prosecco #skagenröra #skagen #toastskagen #mousserandevin #mousserande #bubbel #thewineagency #ekologisktvin #ekovin #rosevin #mariuspeyol #pinkwine #vintips #rosewine #rosévin #wine #tilltugg #winelover #saamrosé #vintips #foodie #vin #bergstrompr 
@bergstrompr @mygatemagazine @thewineagency
Grillad ekologisk gårdskyckling från @labelledef Grillad ekologisk gårdskyckling från @labelledefrance med sparris från Gotland, aioli och en sommarsallad som tillbehör. 
Så himla gott. 
Trevlig onsdag 🌞
.
.
.
.

#kyckling #chicken middagstips #ekologiskkyckling #franskfågel #kyckling #grillatärgott #grilladkyckling #grillat #sparris #sparrissäsong #asparagus #festmat #eklogiskt #ekologiskt #bbq #grillning #grillsäsong #grillatärgodast #grönsaker #närodlat #food #älskarmat #foodie #mat #sallad #sommarmat #matinspiration #gårdskyckling #matinspo #mygatemagazine
@mygatemagazine
Kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och sur Kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips komponerat @fredagskocken
Receptet med dryckesmatchning hittar du på vår mat- och dryckessite www.mygatemagazine.se "sök" kalvråbiff 
Trevlig tisdag 🌞
.
.
.
.
.
#fredagskocken #råbiff #champagnebollinger #champagne #mousserande #mousserandevin #tartar #chips #kapris #parmesan #parmesanost #tartare #tartarbiff #matinspo #foodie #recept #älskarmat #champagnerose #champagnerosé #pinkchampagne #bollinger #recept #festmat #champagnelover #mygatemagazine #matinspiration #mat 
@mygatemagazine @champagne_bollinger @fredagskocken
Ladda mer… Följ oss på instagram

Bols Advocaat – Den enda ägglikören du behöver...

3 dagar sedan
Lucas Bols grundades 1575 och...

Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel

3 dagar sedan
Stockholms restaurangscen får...

Pizzavåfflor

7 timmar sedan
Med mozzarella, oregano, vitlök och tomat i smeten får våfflorna en härlig pizzasmak. Våfflorna kan ätas precis som de är, eller varför inte tillsammans med en klassisk pizzasallad med syrad vitkål? Istället för mozzarella blir det även gott med en vällagrad hårdost...

Franska våfflor med hallon

8 timmar sedan

...

LAXCARPACCIO MED ROSÉPEPPAR &...

1 dag sedan

Bjud på...

Hemligheten i mästerkockens lyxiga...

2 dagar sedan

...

Pizzavåfflor

7 timmar sedan

Franska våfflor med hallon

8 timmar sedan

LAXCARPACCIO MED ROSÉPEPPAR...

1 dag sedan

Annons

casino utan konto och svensk licens

Senaste inlägg

  • Pizzavåfflor
  • Franska våfflor med hallon
  • LAXCARPACCIO MED ROSÉPEPPAR & GRANATÄPPLE KOMPONERAT TASTE BY LOUISE
  • Hemligheten i mästerkockens lyxiga smörgåstårta
  • Bols Advocaat – Den enda ägglikören du behöver till påskbordet

Mygate Magazine

Presskontakt:
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine c/o Bergström PR Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Copyright (c) 2023. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations