Pontus Karén Mat & Dryck
Pontus Karén testar gin från Norrbottens Destilleri
Nu under ett par dagar har jag testat @norrbottens_destilleri olika Gin sorter och jag måste säga wow!
Vilka karaktärer båda har, har ni inte testat så gör det! Enligt mitt tycke bör dom hamna i en dyrare klass än vad dom gör nu, vet inte vad det är med att dricka fin Gin både i drinkar men även neat, , det är något fantastiskt med fin sprit.
Här kommer ett cocktailtips på deras Mountain dry.
“När skog möter fjäll”
5 cl Mountain dry.
3 cl lingon & skogshallon coulis.
1 cl lime juice.
1 äggvita.
Gör såhär:
Häll i alla ingredienser i en Boston shaker (shaker från KÖK etcetera) med mycket is, skaka hårt och dubbelsila ner i ett cocktailglas.
Garnera med 2 blad rosmarin och krossa några chili flakes på skummet.
Fred, Kärlek & Passion.
Pontus Karén – Matredaktör för Mygate Magazine
Följ mig gärna på, mygatemagazin.se.
instagram: @foodbypontus
Är du intresserad av ett samarbete, få mer information eller komma i kontakt med mig välkommen att kontakta Nathalie Bergström på Bergström Public Relations.