Kocken tipsar - Thomas Sjögren
Korv i bröd med västkuströra, whiskysenap & friterad lök komponerat Thomas Sjögren
Korv i bröd med västkuströra, whiskysenap & friterad lök
4 portioner
Under 10 min
Ingredienser
4 st korvar av bra kvalitet
4 st korvbröd
2 dl kokta räkor
2 msk majonnäs
1 msk crème fraiche
1 st bananschalottenlök
1 knippe gräslök
1 dl grovkornig senap
1 msk The Famous Grouse
1 msk espresso
1 dl friterad eller rostad lök
Gör en lyxigare och mer smakrik korv med bröd. Perfekt för utflykter.
Gör så här:
Skala och hacka räkorna.
Skär gräslök och finhacka schalottenlöken fint.
Blanda lök, majonnäs, räkor, crème fraiche och gräslök.
Smaka av röran med salt.
Blanda senap, The Famous Grouse och espresso i en spritspåse.
Grilla korven över öppen eld.
Lägg ihop korven och brödet, toppa med västkuströra och rostad lök.