Korv i bröd med västkuströra, whiskysenap & friterad lök komponerat Thomas Sjögren

Korv i bröd med västkuströra, whiskysenap & friterad lök

4 portioner
Under 10 min

Ingredienser
4 st korvar av bra kvalitet
4 st korvbröd
2 dl kokta räkor
2 msk majonnäs
1 msk crème fraiche
1 st bananschalottenlök
1 knippe gräslök
1 dl grovkornig senap
1 msk The Famous Grouse
1 msk espresso
1 dl friterad eller rostad lök

Gör en lyxigare och mer smakrik korv med bröd. Perfekt för utflykter.

Gör så här:

Skala och hacka räkorna.

Skär gräslök och finhacka schalottenlöken fint.

Blanda lök, majonnäs, räkor, crème fraiche och gräslök.

Smaka av röran med salt.

Blanda senap, The Famous Grouse och espresso i en spritspåse.

Grilla korven över öppen eld.

Lägg ihop korven och brödet, toppa med västkuströra och rostad lök.