Grillad paprika och kronärtskocka med kikärtor och smulad fetaost

Ingredienser

2 burkar grillad paprika à 500 g Fontana

1 burk kikärtor á 410 g

1 burk kronärtskockor Fontana

1 pkt fetaost, 150 g Fontana

½ rödlök

saft och rivet skal från 1 citron

3 msk Extra virgin olivolja

½ kruka färsk timjan

2 krm malen svartpeppar & 1 krm salt

Gör så här

Riv citronskal på ett stort fat och pressa sedan över saften. Skala och finstrimla rödlöken och lägg den på fatet. Blanda löken med citronzest- och saft.Skölj kikärtorna i kallt vatten och lägg på fatet. Häll av vätskan som paprikorna ligger i och dela ner paprikan i mindre bitar. Häll av kronärtskockorna. Lägg paprika och kronärtskocka på fatet och bryt över fetaosten. Ringla över olivolja, plockad timjan, peppar och salt. Rör om och servera.