Pontus Karén Mat & Dryck
En insyn bakom kulisserna
Ytterligare en hemmakock och matblogg – nej,
En hybris av att vara bättre än någon – nej,
En översittare som tror sig veta bäst – nej. Inget av det här kommer ni få läsa från mig.
Min förhoppning är att kunna dela med mig av kompetens jag fått från mina 14 år i branschen hos restauranger så som; Friends Arena, Restaurang B.A.R, Mister French, Operakällaren samt mitt säsongsliv mellan Sälen, Tänndalen och västkusten.
Som ny matredaktör på Mygate Magazine kommer jag att dela med mig av recept, matbilder och ge tips för att underlätta matlagningen i köket. Du kommer även få en inblick i hur det är att arbeta inom restaurangbranschen.
Jag vill genom mina inlägg kunna ge er inspiration till nya kombinationer av smaker och hur man bör tänka när man skapa nya rätter och hur du skall tänka när du matchar vin med mat.
Hoppas att ni vill följa med på min nya matresa där jag ska jobba mig mer ut på det sociala nätverket istället för bakom spisen i ett restaurangkök.
Tillsammans ska vi alla trampa upp nya stigar med tanke på den nya världen Corona nu tyvärr presenterar för oss.
Natur vänligt, lokalt och med passion,
Pontus Karén – Mat & Dryck Matkreatör Mygate Magazine
Vill du följa med på denna nya resa följ mig på, mygatemagazin.se.
instagram: @pontus.karen
Facebook: @foodbypontus
Är du intresserad av ett samarbete, få mer information eller komma i kontakt med mig välkommen att kontakta Nathalie Bergström på Bergström Public Relations.