Crunchy chipotle tacos

4 portioner

1 ½ paket Santa Maria Tortilla Corn & Wheat Small

1 msk olja

500 g biff, i skivor (t ex entrecôte, ryggbiff)

1 påse Santa Maria Spice Paste for Beef Tacos

200 g rödkål

1 huvud, hjärtbladsallad

1 avokado, i skivor

1 flaska Santa Maria Taqueria Salsa

1 burk Santa Maria Lime & Jalapeño Mayo

Gör såhär:

Förbered grönsakerna, strimla rödkålen fint, grovhacka salladen och skär avokadon i tunna skivor. Lägg åt sidan på ett fat.

Värm bröden i en het, torr stekpanna på medelstark värme, cirka 10 sekunder per sida tills de är lite rostade och puffar upp. Lägg de värmda bröden under en kökshandduk för varmhållning.

Hetta upp olja i en stekpanna. När stekpannan är het lägg i köttskivorna och vänta cirka 2 minuter innan det är dags att vända, för bästa möjliga stekyta. När köttet vänts och nästan är klart men ej genomstekt, ta upp och strimla det. Lägg tillbaka det strimlade köttet i pannan och tillsätt Santa Maria Spice Paste for Beef Tacos och rör om. Ta bort från värmen.

Ställ fram köttet, grönsakerna, salsa och mayo. Låt var och en bygga sina tacos.