Mingelmat
Tunnbrödsrullar med rökt renkött och pepparrot
God och enkel mingelmat med en frisk smak av pepparrot och äpple.
Ingredienser
16 bitar
Färskost naturell | 100 g |
---|---|
Arla® gräddfil | 1 dl |
Riven pepparrot | 2 msk |
Fyrkantigt mjukt tunnbröd | 2 |
Hårdkokta ägg | 2 |
Grönt äpple | 1 |
Rökt renstek | 8 skivor |
Smörgåskrasse | 1 ask |
Gör så här
Blanda gräddfil och pepparrot i en skål och ställ åt sidan. Hacka äggen och skiva äpple tunt.
Bred färskost på bröden. Fördela ägg, äpple och renstek på bröden.
Rulla ihop och skär i bitar. Toppa rullarna med pepparrotsröra och smörgåskrasse.
Provlagat av Arlaköket
Foto: Arla