Vegansk potatissallad

Den veganska potatissalladen får en fin fräschör av äpplet och den mustiga Dream Fraiche gör salladen krämig.

6 Portioner Tid: 30 min

INGREDIENSER

1 kgPotatisar
40 gPurjolök
1 stSyrligt äpple
35 gKapris (1 st)
1 paketValio Oddlygood® Dream Fraiche
1 tskGrov dijonsenap
Salt
Malen svartpeppar

GÖR SÅ HÄR

Koka potatisen med skalet tills den är kokt. Kyl och skala den kalla potatisen.

Hacka purjolöken och tärna det skalade äpplet. Blanda potatis, purjolök, äppeltärningar och avrunnen kapris i en skål.

Blanda senapssalt och svartpeppar i Dream Fraiche. Lägg till dressingen i skålen och använd två skedar för att blanda salladen. Häll upp den färdiga salladen på ett serveringsfat och låt den stå i kylen en stund innan servering.