Två nyheter från Quorn
Veganska barbecuefiléer i wraps
En riktigt god wrap är aldrig fel! Den här rätten är perfekt när ni är många och inte kan komma överens om vad ni ska äta. Bara lägg upp alla tillbehör i separata skålar och låt var och en få sätta ihop sin egen wrap. Snabbt, gott och smidigt!
4 portioner
1 förpackning Quorn Vegan Mini Fillets Barbecue
4 tortillabröd
60g sallad
12 körsbärstomater
100g majs
30g ärtskott
olivolja
salt
peppar
salsa (om önskas)
Picklad rödlök
200g rödlök
0,5 dl ättikssprit, 12%
1 dl socker
1,5 dl vatten
Picklad rödlök:
Skiva rödlök tunt och lägg i väl rengjorda burkar med lock. Gör en 1-2-3 lag
genom att koka ättikssprit, socker och vatten i en kastrull och rör tills sockret löst sig. Häll
lagen över rödlöken. Låt svalna och förvara sedan i kylskåp.Fördela tomat, majs, sallad, ärtskott, picklad rödlök och Quorn Vegan Mini Fillets Barbecue i
tortillabröden. Tips! Klicka gärna i lite salsa också.Ringla över olivolja, salta och peppra.
Vik in botten på bröden och rulla ihop till en wrap.
Lagom till våren lanserar Quorn två nya minifiléer med olika smaksättningar, Sweet Chilli och Barbecue. De nya minifiléerna är helt veganska och passar perfekt i rätter du annars hade använt kyckling. De är dessutom färdiga att äta direkt – ingen tillagning behövs.
barbecuefiléer middagstipset Mini Fillets Mygate Magazine Quorn recept veganskt vegetariskt Wrap