Krognytt
Ångbåtsbryggan på Strandvägen blir året-runt-krog
Sommarrestaurangen Ångbåtsbryggan på Strandvägen i Stockholm öppnar nu för gäster året runt. Menyn bygger på temaveckor med allt från löjrom och hummer till svenskt vilt. Samtidigt skapas ett nytt nöjesprogram under samtliga kvällar från onsdag till lördag.
Restaurangen Ångbåtsbryggan ligger i en klassiskt inredd pråm från 1940-talet som nyrenoverades tidigare under året. Tidigare har verksamheten enbart haft öppet under sommaren och julen med en fisk- och skaldjursbetonad meny. För första gången öppnar nu Ångbåtsbryggan året runt. – Restaurangen är en pärla med skärgårdskänsla mitt i centrala Stockholm som är värd att besöka oavsett tid på året, säger Camilla Person som är driftschef på Ångbåtsbryggan. I och med att restriktionerna äntligen lättar storsatsar vi nu på sju dagar i veckan med luncher, bruncher och middagar.
Utöver Ångbåtsbryggans fasta meny serveras även rätter utifrån temaveckor. Under oktober månad blir det löjrom och hummer följt av svenskt vilt i november. På helgerna serveras en à la cartebrunch i restaurangen och den yttre pontonen blir en våffelstuga på söndagar. Inför julen har Ångbåtsbryggan redan skapat en hundraprocentigt julfri femrättersmeny.
I det nya nöjesutbudet ingår livemusik med Aron Blom och Theo Kylin på onsdagar, stand-up med Jörgen Sjöberg i samarbete med Norra Brunn på torsdagar samt en DJ på fredagar och lördagar.