• VIN – GASTRONOMI – DRYCK
  • KOCKEN TIPSAR
  • MAT/DRYCK
  • RESOR
  • KONTAKTA OSS
  • HEM
  • TIPSA REDAKTIONEN
Mygate Magazine
  • HEM
  • SÅ MATCHAR DU VIN TILL MATEN
  • MAT/DRYCK/RECEPT
    • RECEPT
    • VIN – GASTRONOMI – DRYCK
    • MATCHA MAT & DRYCK
    • PONTUS KARÉN MAT & DRYCK
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
    • REDAKTIONSBLOGGEN
  • KOCKEN TIPSAR
    • Tareq Taylor
    • Christin Kashou – Vinnare av Sveriges mästerkock 2021
    • Jennie Walldén
    • MATTIAS LARSSON
    • Frida Ronge
    • Filip Poon
    • Zeina Mourtada
    • Thomas Sjögren
    • Sebastian Gibrand
    • Erik Videgård
    • FILIP FASTÉN
      • Jens Dolk
    • SOFIA HENRIKSSON
    • JESSICA FREJ
    • PERNILLA WAHLGREN
  • NYHETER
  • KONTAKTA OSS
  • RESEREPORTAGE & RESTIPS

Fredrik Jonsson Mat & Dryck

Tre tips till nyår av Fredrik Jonsson

6 år sedan mygatemagazine Artiklar, Fredrik Jonsson Mat & Dryck, Mat/Dryck, Mygate Magazine, Nyheter
Dela:

Började med en wallenbergare, mellanlandar med pannkaksbulle och avslutar med en pizza

Det är väl nu jag ska försöka ge mig på att skriva en årskrönika, när vi närmar oss skiftet från dåtid till framtid. Det är lätt att bli sentimental och lite nostalgisk när jag blickar tillbaka på år 2015. Självklart kan jag inte återberätta alla godbitar, då får jag näst intill skriva en bok. Men jag kan berätta om några rock n roll dagar av de femtiotvå veckor som svischat förbi. Fartfyllda dygn som speglar hela året.

Jag hade precis återhämtat mig efter urladdningen Baren Pop Up. Medan jag ändå tar upp Baren Pop Up så kan jag åter igen besvara den återkommande frågan om varför jag klev in i den produktionen? Svaret är enkelt: Utmaningen! Först och främst att få skola mig bakom baren och lära mig mer om dryck. En otrolig känsla från första kvällen då jag vilset tappade upp min första öl till den sista kvällen då jag själv servade 30 gäster samtidigt, alltid roligt att lära sig något nytt. Men även utmaningen att bo med främmande människor, jag som större delen av mitt liv bott själv var tvungen att testa då jag fick chansen. Förespråkar inte kollektiv men man lär sig en hel del om sig själv när man kliver in i främmande kontexter. Det är enkelt att sitta hemma i soffan med fördomar och normalisera, men en helt annan sak att vara mitt uppe i det. Precis som med Mästerkocken, hade jag aldrig tagit klivet ut ur min safe zone och gjort den där wallenbergaren så hade jag aldrig fått uppleva och vara med på de otroliga resor som detta år medfört. Jag hade aldrig fått träffa alla de fantastiska människor som jag under årets gång träffat.
Man måste våga här i livet, följa sitt hjärta och prova på nya saker. Annars får man aldrig reda på hur saker och ting kan bli eller vad livet har att erbjuda.

Överraskad blev jag själv när stödet inför Baren Pop Up produktionen kom från främmande människor samtidig som några av mina närmsta vände mig ryggen. Kanske var den skönaste kommentaren jag fick den att ”det är skönt att se en stockholmare i de där programmen” personen i fråga var trött på homogena figurer i dokusåpor och i tv produktioner över lag. Jag förstod honom inte förrns jag själv satt och zappade på TV:n månader efter och trodde att jag kommit in på någon lokal kanal från Skåne. Dokusåpan i TV-rutan innehöll killar och tjejer som såg och betedde sig likadant ut och alla bräkte på någon variant av dialekt från södra delarna av landet. Som med allt annat så är det ju skillnad på dokusåpa och dokusåpa, men det vet ju ni som såg Baren Pop Up om och jag hoppas ni såg när jag bland annat bakade min födelsedagstårta, lagade piggvar till finalmiddagen, dansade poledance och flög bodyflying.
Fantastiskt roliga saker som jag aldrig hade fått gjort om jag inte tackat ja till deltagande.

Tillbaka till de fartfyllda dygnen som speglar hela året. Jag startade med skolarbete, för att hålla min plan för kommande dagar var jag tvungen att göra klart min del av grupparbetet detta dygn. Kokade mig en kanna kaffe och ”matade” skolarbete. Jag såg solen gå ned och solen gå upp. Sov några timmar på soffan.
Vaknade upp, gick och köpte mig en french hot dog på grillen. Tog en promenad i skogen, rensade tankarna och förberedde mig inför hemtentamen. Jag hade 24h på mig att skriva tentan, var bara och sätta igång. Kokade mig en kanna kaffe och öppnade böckerna. Lämnade in tentan 01.30 på natten och började packa inför kommande resor. Däckar klockan tre på natten.

Tidig morgon sätter jag mig på tåget ned till Eskilstuna, full rulle hela dagen med att grädda pannkaksbulle till Eskilstunaborna.
(Ni kanske undrar vad en pannkaksbulle är för någonting? Det är som en pannkaka fast ändå som en bulle. Den smakar bulle, och ser ut som en bulle, fast att det är en pannkaka. Först så gräddar man en pannkaka. Direkt när pannkakan är klar och nygräddad från gjutjärnspannan så brer man på rikligt med smör. Sen så strör man på en massa socker, kanel och kardemumma. Eftersom pannkakan fortfarande är varm så smälter sockret lite grann. Sen så rullar man ihop pannkakan, skär rullen i små bitar, precis som när man bakar bullar. De små pannkaksrullarna ställer man sedan upp och då ser de ut som små bullar. Vips så är pannkaksbullen klar. En liten sötsak, perfekt att serveras som dessert med grädde och färska bär.)

Vilar på bussen hem till Stockholm för födelsedagsmiddag och fest på hotell vid Mariatorget. Fest hela natten lång. Sex timmar sömn.

Näst kommande dag startar jag med en brunch på hotellet. Åker därefter hem och plockar upp mina färdigpackade väskor och blir upphämtad av taxi. Ut till Arlanda för flyg ner till La Rochelle och inspelning av Fångarna på Fortet. Sover hela flygresan. Springer runt som en tok på Fortet och kan knappt hålla blicken borta från den kvinnliga programledaren samtidigt som Gunde jagar på. Leker med Ekvall i en sandlåda, kör styrkeövningar med Frank och måttar likmaskar med händerna. Helt slut i kroppen, i efterhand kanske jag borde valt en bättre uppladdning inför Kraftkampen, skönt i alla fall att jag knäckte gåtan i slutet av programmet! Firar inspelningen av Fortet med Frank och övriga deltagare hela natten lång. Somnar sittandes på terminalen, fortsätter drömma på planet hem.
Hemma igen och förbereder mig för muntlig presentation av hemtentamen. Går till skolan och får Godkänt, smack!
Laddar om och förbereder mig inför morgondagens gigg, tre små rätter till en studentmottagning.
Rockar loss i köket på studentmottagningen hela dagen. Därefter åker jag förbi en vän som firar nytt jobb och tar en skål. Hem igen för några timmars sömn, kommande dag blir det ny pannkaksbullegräddning på event strax utanför Stockholm.
Gräddar pannkaksbulle hela eftermiddagen. När eventet är slut så åker jag tillbaka till stan igen och somnar på en parkbänk på Norrmalmstorg under klarblå himmel.

Vaknar till av att några turister går förbi. Tar några djupa andetag och värmer mig i solen som snart försvinner bakom hustaken. Hoppar in i en taxi för grillning på ett 40-års kalas.
Stupar i säng, slut som artist.
Rock n roll. Fartfyllda dygn. Minnen för livet. Det var en ordentlig tillbakablick men nu måste vi lägga fokus på att avsluta detta år, fokus på nyårsmiddagen.

 


 

Tips till nyårsfesten

Ska ni ha ett bra vin till nyårsmiddagen kan jag starkt rekommendera EPICA Malbec som inte bara är gott vin utan även Fairtrade, mycket bra! Lättdrucket, smakrikt och prisvärt. Passar till det mesta i matväg. Bingo!
Ska ni dricka bubbel så har Palmer & Co ett fint sortiment i olika prisklasser. Själv gillar jag Palmer & Co Brut Réserve som passar utmärkt till färskost, snittar och parmesan.

Nyårsdagen, den stora pizzadagen, då ska säkert du som jag mumsa på pizza. Gör du degen själv så ligger mina recept kvar på recept.nu från tillfället då jag lagade pizza i Nyhetsmorgon. Om du inte orkar göra degen själv men ändå inte vill köpa en pizza från pizzabutiken så finns det färdiga pizzadegar att köpa som faktiskt är helt ok. Fontana har till och med kommit med en utkavlad pizzabotten som är mycket god. Då slipper du till och med att kavla ut degen om du är riktigt trött efter nyårsfesten, bara att lägga på fyllningen och grädda.
Tack till alla ni fantastiska människor som jag har varit i kontakt med detta år, som följt mig på min resa och delat min glädje!

Gott Nytt År!
Med passion, känsla och glädje

Fredrik Jonsson
Mat & Dryck Mygate Magazine

redaktionen@mygatemagazine.se

Fredrik_foto_susannalivijnwexell_klippt

Foto: Susanna Livijn Wexell

Kommentarer

årskrönika champagne EPICA Malbec fairtrade Fredrik Jonsson Fredrik Jonsson Mat & Dryck Fredrik Mästerkock Gott nytt år kock Mat matinspiratör Mygate Magazine nyår Nyårsafton recept Sveriges Mästerkock Sveriges Mästerkock 2015 vin wallenbergare

Tidigare Inlägg

Sju trendspaningar från Ving inför 2017

Nästa Inlägg

Hur lagrar jag mitt vin?

mygatemagazine

Supersnabb höstcurry med Quorn

2 år sedan

Kung Markatta lanserar KRAV-märkt,...

6 år sedan

Invigning: K27 Store

6 år sedan

Grillrecept från toppkocken som...

2 år sedan

PIZZA MED GRILLAD FLANKSTEK & PARMESAN

1 dag sedan
...

OXTARTAR MED SYRAD GRÄDDE, LÖJROM, GRÄSLÖK,...

2 dagar sedan
...

mygatemagazine

Vilken magisk midsommarhelg, vilket väder. Så my Vilken magisk midsommarhelg, vilket väder. Så mycket god mat med fina vänner och familj. Trevlig tisdag 💚
.
.
.
.
.
#gladmidsommar #midsommar #sommarmat #regnbågsrom #snälleröds #skagen #toastskagen #kallröktlax #lax #röktlax #food #sill #snittar #festmat #fisk #midsommarmat #skagenröra #matinspo #gubbröra #ägghalvor #mat #parmesan #västerbottenspaj #mousserande #svenskasmaker #midsommar2022 #mygatemagazine
GLAD MIDSOMMAR 🍾🥂🌺🇸🇪 . . . . . #mid GLAD MIDSOMMAR 🍾🥂🌺🇸🇪
.
.
.
.
.
#midsommar #midsummer #glad midsommar #polroger #polrogerchampagne #champagne #mousserandevin #koskenkorva #koskenkorvavodka #blossommartini #vodka #mousserande #drink #cocktails #winelover #drinklovers #cocktailhour #sommardrink #summerdrink #summerdrinks #sommar #martinidrink #liqueur #cocktails #likör #foodie #mygatemagazine @mygatemagazine
Festligt tilltugg på krispigt surdegsbröd toppat Festligt tilltugg på krispigt surdegsbröd toppat med löjrom.
Recept med dryckesmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig lördag 🍾🥂
.
.
.
.

#löjrom #lojrom #løjrom #festmat #tilltugg #mingelmat #snacks #fingerfood #plockmat #food #prosecco #friterat #surdegsbröd #bröd #bread #älskarmat #canapesbuffet #foodie #mat #svenskasmaker #fingerfood #matinspiration #matinspo #canapés #canapé #canapes #mousserande #mousserandevin #mygatemagazine
Trevlig lördag 🍾🥂🌞💚 . . . . . #camon Trevlig lördag 🍾🥂🌞💚
.
.
.
.
.

#camontini #prosecco #skagenröra #skagen #toastskagen #mousserandevin #mousserande #bubbel #thewineagency #ekologisktvin #ekovin #rosevin #mariuspeyol #pinkwine #vintips #rosewine #rosévin #wine #tilltugg #winelover #saamrosé #vintips #foodie #vin #bergstrompr 
@bergstrompr @mygatemagazine @thewineagency
Grillad ekologisk gårdskyckling från @labelledef Grillad ekologisk gårdskyckling från @labelledefrance med sparris från Gotland, aioli och en sommarsallad som tillbehör. 
Så himla gott. 
Trevlig onsdag 🌞
.
.
.
.

#kyckling #chicken middagstips #ekologiskkyckling #franskfågel #kyckling #grillatärgott #grilladkyckling #grillat #sparris #sparrissäsong #asparagus #festmat #eklogiskt #ekologiskt #bbq #grillning #grillsäsong #grillatärgodast #grönsaker #närodlat #food #älskarmat #foodie #mat #sallad #sommarmat #matinspiration #gårdskyckling #matinspo #mygatemagazine
@mygatemagazine
Kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och sur Kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips komponerat @fredagskocken
Receptet med dryckesmatchning hittar du på vår mat- och dryckessite www.mygatemagazine.se "sök" kalvråbiff 
Trevlig tisdag 🌞
.
.
.
.
.
#fredagskocken #råbiff #champagnebollinger #champagne #mousserande #mousserandevin #tartar #chips #kapris #parmesan #parmesanost #tartare #tartarbiff #matinspo #foodie #recept #älskarmat #champagnerose #champagnerosé #pinkchampagne #bollinger #recept #festmat #champagnelover #mygatemagazine #matinspiration #mat 
@mygatemagazine @champagne_bollinger @fredagskocken
BLOSSOM MARTINI – EN GOD COCKTAIL ATT BJUDA GÄS BLOSSOM MARTINI – EN GOD COCKTAIL ATT BJUDA GÄSTERNA PÅ I SOMMAR 
Drinkreceptet hittar du på www.mygatemagazine.se ”sök” Blossom Martini 
Trevlig söndag🍸🍊🌞
.
.
.
.
.
#koskenkorva #koskenkorvavodka #blossommartini #vodka #fredagsdrinken #drinks #drinklover #drink #cocktailrecipe #cocktailtime #drinkrecept #cocktails #cocktail #drinklovers #cocktailhour #sommardrink #summerdrink #summerdrinks #apelsin #orange #martinidrink #liqueur #drinktips #cocktails #likör #foodie #mygatemagazine @mygatemagazine @Koskenkorvavodka
Hjort- och vildsvinskorv från @svensktgardsvilt.s Hjort- och vildsvinskorv från @svensktgardsvilt.se underbart gott på grillen, egengjorda pommes, halloumi från @konstantine_s betor, picanha, rödkål, paprika, citron och rödlök på stekbricka från @vrakberget

Trevlig onsdag 🌞🌞🌞
.
.
.
.
#svensktgårdsvilt #vildsvinsfärs #vildsvinskorv #hjortkorv #viltfärs #GWsutvalda #bbqlovers #bbq #grillning #vilt #mat #sparris #pommes #rödkål #halloumi #matinspo #picanha #grillat #grilla #asparagus #sparrissäsong #foodie #sommarmat #grillatärgodast #grillsäsong #korv #svenskasmaker #viltkorv #mygatemagazine
Magiskt goda canapéer komponerat @isakssonanders Magiskt goda canapéer komponerat @isakssonanders som var på plats och serverade mat i världsklass på lördagens premiär av vårt nya koncept POP UP ART MAXISM.
Anders Isaksson tog silver culinary olympics med svenska @kocklandslaget 2018– 2020, tog silvermedalj i @aretskock 2021 och är nu en del av Svenska Bocuse d’Or teamet som ska tävla i VM 2023. Med oss hade vi även @rotarisverige @thewineagency @gardschips @mygatemagazine @francoislurton
Succé, hurra för allt!
Byrå: @bergstrompr
.
.
.
.
.
.
#kalixlöjrom #löjrom #canapés #canapé #canapes #åretskock #lojrom #løjrom #festmat #tilltugg #mingelmat #art #snacks #fingerfood #catering #plockmat #food #älskarmat #canapesbuffet #foodie #artofplating #mat #svenskasmaker #fingerfood #matinspiration #matinspo #saltsjöboo #maxalmnorellart
@bergstrompr #bergstrompr @maxalmnorellart @maxalmnorell
Magiskt goda canapéer komponerat @isakssonanders Magiskt goda canapéer komponerat @isakssonanders som var på plats och serverade mat i världsklass på gårdagens premiär av vårt nya koncept POP UP ART MAXISM. 
Anders Isaksson tog silver culinary olympics med svenska @kocklandslaget 2018– 2020, tog silvermedalj i @aretskock och är nu en del av Svenska Bocuse d’Or teamet som ska tävla i VM 2023. Med oss hade vi även @rotarisverige @thewineagency @gardschips @mygatemagazine @francoislurton
Succé, hurra för allt! 
Byrå: @bergstrompr
.
.
.
.

#sparris #sparrissäsong  #canapés #canapé #canapes #åretskock #åretskock #asparagus #festmat #tilltugg #grönsaker #närodlat  #mingelmat #art #snacks #fingerfood #catering #plockmat #food #älskarmat #canapesbuffet #foodie #artofplating #mat #svenskasmaker #fingerfood #matinspiration #matinspo #saltsjöboo #maxalmnorellart 
@bergstrompr #bergstrompr @maxalmnorellart @maxalmnorell
Mozzarellasallad med fänkål och lakritsvinägret Mozzarellasallad med fänkål och lakritsvinägrett komponerat @matavmastio 
Receptet med vinmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Luigi di Grasso Piemonte Barbera #5307201
Trevlig måndag 🥗🍷

Sandra Mastio, känd från @sverigesmasterkock och den egna pizzarestaurang @pizzaavmastio

.
.
.
.
.

#matavmastio #luigidigrasso #buffelmozzarella #buffalomozarella #mozarella #mozarellasallad #mozzarellacheese #sallad #fänkål #barbera #vin #recept #mastio #foodie #mat #vegetarianrecipes #vegetarianrecipe #vegetarianstarter #vintips #röttvin #wine #winelover #sverigesmästerkock #vino #vegetariskt #middag #hallon #mygatemagazine
Smash viltburgare på vildsvinsfärs från @svensk Smash viltburgare på vildsvinsfärs från @svensktgardsvilt.se med tryffelmajo, karamelliseradlök lingon, rostad lök och saltgurka på smörstekt grekiskt lantbröd x  vildsvinskorv. 
Underbart gott! 

Upplagning och matinspo @fadysaffo
@simon.mygatemagazine.se för @bergstrompr och @mygatemagazine
Recept kommer upp på mygatemagazine.se inom kort.
Trevlig onsdag 🌞🌞🌞
.
.
.
.
#svensktgårdsvilt #vildsvinsburgare #vildsvinsfärs #viltfärs #GWsutvalda  #bbqlovers #burgare #bbq #grillning #burger #vilt #mat #vildsvinskorv #matinspo #smashburger #smashburgar #grillat #burgers #tryffelaioli #grilla #grillatärgodast #grillsäsong #burgerlove #burgerlover #smör #viltkorv #grekisktlantbröd #mygatemagazine
Men så gott! I helgen lagade vi upp viltburgare p Men så gott! I helgen lagade vi upp viltburgare på vildsvinsfärs från @svensktgardsvilt.se  Serverades med tryffelaioli från @johanjureskog picklad rödlök, friterad lök och pommes på färskpotatis 🍔🍔🍔
Trevlig tisdag! 
.
.
.
.
.
#svensktgårdsvilt #vildsvinsburgare #vildsvinsfärs #viltfärs #GWsutvalda #johanjureskog #jureskogs #bbqlovers #burgare #burger #vilt #foodie #mat #matinspo #tryffel #burgergram #middagstips #friterat #viltkött #hamburgare #pommes #pommesfrites #middag #jjselection #burgerlife #tryffelaioli #grilla #grillatärgodast #färskpotatis #mygatemagazine
Vilttaco på hjort från @svensktgardsvilt.se med Vilttaco på hjort från @svensktgardsvilt.se med gurksalsa. 
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se
Trevlig fredag 🌞
.
.
.
.
#GWsutvalda #hjortfilé #svensktgårdsvilt #viltkött #vilt #hjortkött #foodie #mat #matinspo #food #älskarmat #fredagstaco #tacos #tortilla #tortillas #tacomiddag #recept #tortillabröd #kött #meat #gurksalsa #gurka #svenskasmaker #recipes #middag #taco #dinner #middagstips #tacotuesday #mygatemagazine
Efterlängtad premiär av burgare på mald entreco Efterlängtad premiär av burgare på mald entrecote på grillen i helgen 🌞 
Smashed burger med extra allt komponerat @fadysaffo 
Magiska smaker 🍔🍾🥂
Trevlig måndag 💚
.
.
.
.
#smashedburger #hamburgare #hamburgers #cheddar #burgare #briochebröd #cheddarost #karamelliseradlök #rotari #mousserande #mousserandevin #smashedburgers #burgers #cheddarcheese #cheesburger #mat #middag #middagstips #burgerlife #tryffelmajonnäs #grilla #grillatärgodast #ostburgare #potatis #saamrosé #pinkwine #rosevin #winelover
Grön sparris med varmrökt laxkräm komponerat @t Grön sparris med varmrökt laxkräm komponerat @tareqtaylor
Receptet med Taylor Riesling som vinmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig fredag 🍾🥂🌞
.
.
.
.
#tareqtaylor #recept #lax #sparris #tareqwines #vintips #henkellfreixenet #grönsparris #varmröktlax #vin #vittvin #wine #winetime #riesling #winetasting #winelover #rieslingwine #rieslinglover #wineandfood #älskarmat #middag #middagstips #food#foodie #foodandwine #matinspo #mat #matinspiration #mygatemagazine
@mygatemagazine
Hörde jag löjromschips? Dessa är dock pimpade m Hörde jag löjromschips? Dessa är dock pimpade med  regnbågsrom. Blev så himla gott och matchade fint med Marius Peyol som vi skrev om tidigare i veckan på vår mat- och dryckessajt www.mygatemagazine.se 
Mycket trevligt rosévin 🍷
Trevlig onsdag 🌞
.
.
.
.
.

#regnbågsrom #laxrom #rosevin #mariuspeyol #pinkwine #vintips #rosewine #rosévin #wine #winelover #sommarvin #löjromschips #matinspo #food #älskarmat #foodie #festmat #förrätt #plockmat #tilltugg #potatischips #rödlök #gräslök #dill #swedishfoodie #löjrom #mygatemagazine 
@nigabs_vanner @mygatemagazine
Så smarrigt god påsktallrik 🐥🌞 Underbart Så smarrigt god påsktallrik 🐥🌞

Underbart gott! Vildsvins chorizo och Vildsvinsköttbullar från @svensktgardsvilt.se 
Kallrökt – och gravad lax. Ägghalvor med vispad crème fraiche toppat med laxrom och dill. Smörslungad färskpotatis. Pepparotsvisp.
Smörstekt grekiskt lantbröd med brieost, marmelad med smak av cider, äpple & calvados toppat med koreansk chili.
Sallad med bland annat friterad grillost, betor, sparris och pinje- och pistagenötter. Honung och olivolja.
För mer matinspiration, recept- och dryckestips. Följ oss gärna på vår mat- och dryckessajt www.mygatemagazine.se eller här @mygatemagazine 
Ha en fin Annandag Påsk önskar vi på redaktionen  @mygatemagazine och @bergstrompr 🍾🥂🌞
.
.
.
.
.
#gladpåsk #påskhelg #påskbuffe #GWsutvalda  #vildsvinsköttbullar #laxrom #grillost #ägg #sallad #färskpotatis #påskmat #plockmat #köttbullar #påsk #viltkorv #smör #korv #mingelmat #svensktgårdsvilt #foodie #mat #matinspo #foodie #friterat #vildsvinskorv #sparris #betor  #gravadlax #sparris #kallröktlax #lax #mygatemagazine
Trevlig skärtorsdag och en riktigt glad och god p Trevlig skärtorsdag och en riktigt glad och god påskhelg 🍾🥂🐥
.
.
.
.
.
#löjrom #champagne #champagnelover #mousserande #mousserandevin #jönköpingedition #löjromschips #champagnelover #bubbel #heidsieckandco #matinspo #food #älskarmat #foodie #instafood #foodlover #festmat #förrätt #plockmat #tilltugg #smör #greksiktlantbröd #påskgodis #swedishfoodie #skärtorsdag #påsk #gladpåsk #påskhelg #champagnemoments #mygatemagazine
Förträffliga drycker till påsken! Dagarna blir Förträffliga drycker till påsken!
Dagarna blir längre och varmare, och påsken närmar sig. Vi har samlat några goda drycker till påskmaten och till vårens alla festligheter.
Dryckestipsen som du matchar till påskmaten hittar du på vår mat- och dryckessajt www.mygatemagazine.se 
Trevlig tisdag 🐥🐥🐥
.
.
.
.
.
#vin #wine #mousserande #mousserandevin #amkavin #loxarelapèl #beer #öl #matinspo #zollerhof #påskmat #easterfood #påsk #gladpåsk #happyeaster #easterfood #påskhelg #winelover #broughtonales #bodegaslan #rioja #food #påskbuffe #spring #matinspo #foodie #gubbröra #ägg  #festmat #matinspiration #mygatemagazine @mygatemagazine @amka_sverige @loxarel_vins @bodegaslan @broughtonales  @brauerei_zollerhof
Sommarens trädgårdsbubbel är här! Vi skrev tid Sommarens trädgårdsbubbel är här! Vi skrev tidigare i veckan om @karlfredrik.se som nyligen har lanserat Karl Fredrik Cava Organic, som både är ett ekologiskt och veganskt mousserande vin. 
Läs mer om lanseringen på vår mat- och dryckessajt www.mygatemagazine.se ”sök ” Karl Fredrik Cava 
Passar utmärkt att matcha med "mingelmat" med asiatiska inslag. 
Trevlig lördag🍾🥂
.
.
.
.
#karlfredrikcava #trädgårdsbubbel #mousserande #mousserandevin #ekologisk #cava #eklaholm #trädgård #österlen #skåne #wine #winelover #food #foodie #festmat #mingelmat #avokado #avokadoröra #rispapper #friterat #freixenet #visitösterlen #asiatiskasmaker #asiatiskmat #asianfood #asiatiskt #mygatemagazine @mygatemagazine
Mackor från @mackverket som just intagit matscene Mackor från @mackverket som just intagit matscenen @teaternskanstull i @ringencentrum
Läs mer om konceptet på www.mygatemagazine.se ”sök” Mackverket 
Trevlig torsdag!
.
.
.
.
.
#mackverket #mackor #mat #takeaway #grilledsandwich #toast #catering #varmamackor #smörgås #pommesfrites #pommes #bröd #bread #food #foodie #smörgåsar #frukost  #breakfast #lunch #lunchtips #älskarmat #foodlove #middag  #matinspiration #matinspo  #mygatemagazine 
@bergstrompr @mygatemagazine @mikkellerstockholm @naturfrisk_
Pizza Bianca med rostad palsternacka och piemontes Pizza Bianca med rostad palsternacka och piemontesisk ost komponerat @matavmastio
Receptet med vinmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig måndag 🍕

Sandra Mastio, känd från @sverigesmasterkock och den egna pizzarestaurang @pizzaavmastio

.
.
.

#matavmastio #luigidigrasso #barbera #pizzabianca #pizza #vin #recept #mastio #foodie #mat #food  #ost #palsternacka #pizzalover #vintips #röttvin #wine #winelover #sverigesmästerkock #pizzadeg #vino #vegetariskt #vegetarian #middag #middagstips #dinner #vegetariskmat #mygatemagazine
Vildsvinsrulle med gulärtsröra, inlagd saltgurka Vildsvinsrulle med gulärtsröra, inlagd saltgurka, rödkål, bakad lök och aioli komponerat
@aretskock - vinnaren @gustav.leonhardt
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se
Trevlig lördag 🌞
.
.
.
.
.
#gustavleonhardt #åretskock #åretsrätt #åretsrätt2022 #åretskock2021 #vildsvinsfärs #vildsvinskött #mat #recept #viltkött #vildsvin #viltmat #matinspiration #foodie #lök  #middag #dinner #middagstips #recepies #food #matinspo #älskarmat #middag #kött #aioli #saltgurka #tunnbröd #svenskasmaker #foodie #instafoodgram #foodlover #mygatemagazine
Råriven potatis stekt i smör med löjrom, vispad Råriven potatis stekt i smör med löjrom, vispad crème fraiche blandat med grekiskyoghurt, gräslök och finhackad rödlök.
Trevlig onsdag 💚
.
.
.
.
.
#löjrom #lojrom  #dinner #matinspo #food #älskarmat #foodie #instafood #foodlover #festmat #grekiskyoghurt #swedishfood #smör #förrätt #råraka #cremefraiche #rödlök #svenskasmaker #middag #dinner #matinspiration #middagstips #middagsinspo #swedishfoodie #gräslök #rödlök #bergstrompr
Ladda mer… Följ oss på instagram

3 Generations of Peace – En sydafrikan till...

1 vecka sedan
Den 1 juni släpptes den röda...

Här är finalisterna i Årets Kock 2022

2 veckor sedan
Efter två intensiva...

PIZZA MED GRILLAD FLANKSTEK & PARMESAN

1 dag sedan
Den vita pizzan, kallad pizza bianco, har varit något av en doldis i pizzavärlden. Men på senare år har pizzan dykt upp på otaliga restaurangmenyer. Här bjuder Jens Dolk på sitt bästa recept med flankstek, picklad rödlök och parmesan. INGREDIENSER (4...

OXTARTAR MED SYRAD GRÄDDE, LÖJROM,...

2 dagar sedan

FESTMAT!...

Fastare fisk och mörare kött med öl i...

3 dagar sedan

Nu är...

Minipizzor med taleggio, fikon och...

5 dagar sedan

Dessa...

PIZZA MED GRILLAD FLANKSTEK...

1 dag sedan

OXTARTAR MED SYRAD GRÄDDE,...

2 dagar sedan

Fastare fisk och mörare kött...

3 dagar sedan

Annons

casino utan konto och svensk licens

Senaste inlägg

  • PIZZA MED GRILLAD FLANKSTEK & PARMESAN
  • OXTARTAR MED SYRAD GRÄDDE, LÖJROM, GRÄSLÖK, RÄDISOR & POTATISCHIPS
  • Fastare fisk och mörare kött med öl i marinaden
  • Minipizzor med taleggio, fikon och tryffelhonung
  • TARTAR PÅ KOLJA OCH RÅRÄKOR

Mygate Magazine

Presskontakt:
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine c/o Bergström PR Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Sociala Medier

Copyright (c) 2022. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations