Raggmunk med fläsk, lingonsylt & färsk persilja

Foto: Emilie Andersson 

Du behöver för 4 personer (ca 3 små raggmunkar per person).

4 stora matpotatisar.

2 dl mjölk.

100 g smält smör.

2 tsk salt.

2 msk vetemjöl.

2 ägg.

Peppar efter smak.

3 paket stekfläsk eller bacon.

Lingonsylt eller råröda lingon. Persilja.

Gör så här.

Blanda alla ingredienser förutom potatisen ordentligt (en lite tjockare pannkakssmet utan socker. Fin riv i alla potatisar och blanda ordentligt med vätskan. Jag packar allt i en gb box färdigt och klart att steka på hällen i skogen. Servera med knaprigt fläsk, lingonsylten & strö över massa persilja. Det gör maten finare, smaken är ju självklart as god och framförallt gör det maten lite ”Lyxigare”.

Fred, Kärlek & Passion. 

Pontus Karén – Matredaktör för Mygate Magazine

Följ mig gärna på, mygatemagazin.se.

instagram: @foodbypontus

Pontus Karén Foto: Emilie Andersson 

Är du intresserad av ett samarbete, få mer information eller komma i kontakt med mig välkommen att kontakta Nathalie Bergström på Bergström Public Relations.