Pontus Karén Mat & Dryck
Passiontini – en klassisk cocktail till vårens festligheter
Helt enkelt en variant på en klassisk favorit Dry Martini fast med passionsfrukt och en doft av fläder.
Du behöver
5 cl Forest dry gin. (Norrbottens Destilleri)
1 cl Noilly prat
3 cl Ekologisk osötad passionsjuice
1 cl Fläder koncentrat.
Gör så här.
Häll i Noilly praten i en rörglass (eller shaker) fyll med is och rör runt. Häll sedan ur noilly praten med hjälp av en sil (HÄLL EJ UT ISEN!).
Blanda sedan ner alla ingredienser i rörglaset och rör runt tills ingredienser blivit riktigt nerkylda. Sila ner i ett cocktailglas och garnera med färsk passionsfrukt.
Fred, Kärlek & Passion.
Pontus Karén – Matredaktör för Mygate Magazine
Följ mig gärna på, mygatemagazin.se.
instagram: @foodbypontus
Är du intresserad av ett samarbete, få mer information eller k