• VIN – GASTRONOMI – DRYCK
  • KOCKEN TIPSAR
  • MAT/DRYCK
  • RESOR
  • KONTAKTA OSS
  • HEM
  • TIPSA REDAKTIONEN
Mygate Magazine
  • HEM
  • SÅ MATCHAR DU VIN TILL MATEN
  • MAT/DRYCK/RECEPT
    • RECEPT
    • VIN – GASTRONOMI – DRYCK
    • MATCHA MAT & DRYCK
    • PONTUS KARÉN MAT & DRYCK
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
    • MM WEEKEND – REDAKTIONSBLOGGEN
  • KOCKEN TIPSAR
    • Tareq Taylor
    • Christin Kashou – Vinnare av Sveriges mästerkock 2021
    • Jennie Walldén
    • MATTIAS LARSSON
    • Frida Ronge
    • Filip Poon
    • Zeina Mourtada
    • Thomas Sjögren
    • Sebastian Gibrand
    • Erik Videgård
    • FILIP FASTÉN
      • Jens Dolk
    • SOFIA HENRIKSSON
    • JESSICA FREJ
    • PERNILLA WAHLGREN
  • NYHETER
  • MM WEEKEND – REDAKTIONSBLOGGEN
  • KONTAKTA OSS
  • RESEREPORTAGE & RESTIPS

Mat & Dryck

Luqaz Ottosson – Lagar mat på smält glas

5 år sedan mygatemagazine Artiklar, Mat/Dryck, Mygate Magazine, Nyheter
Dela:

Tre och en halv mil utanför Visby, långt ute på landet i Norrlanda, ligger en liten gård. Här har Luqaz Ottosson slagit rot – i dubbel bemärkelse.

År 2009 flyttade smålänningen Luqaz Ottosson till Gotland för att arbeta på restaurang 50 kvadrat tillsammans med Fredrik Malmstedt och Laila Löfkvist. Han blev genast kär i ön. Efter vidare jobb på restaurangerna Furillen och Hamrakrog fick Luqaz chansen att vara med och starta upp Lilla Bjers Gårdskrog. Det blev en ögonöppnare för Luqaz.

Lilla Bjers var självförsörjande på grönsaker och odlingarna låg max 200 meter från köket. Under de fyra år som Luqaz arbetade på gårdskrogen växte ett intresse för närodlad mat. Han ville veta mer om råvarorna och hur de hamnade på tallriken.

– Jag lärde mig jättemycket om odling och fick skörda färska grönsaker varje dag. Det var givande och inspirerade mig till att göra den resa jag senare gjorde.

Luqaz började fundera på att starta eget. Men mitt i planeringen tappade han plötsligt energin och lusten till yrket. Han blåste av planerna och bestämde sig för att göra något annat än att laga mat.

– Jag tröttnade på restaurangbranschen och bestämde mig för att göra en resa genom Sverige, där jag fick komma närmare råvarans ursprung.

Det blev en Sverigeturné på cykel, från Smygehuk i söder till Treriksröset i norr, med en hängmatta och ett triangakök i packningen. Målet var att träffa människor som arbetade med mat på andra sätt. Bönder, producenter, hantverkare och folk som förädlar mat.

Det blev många spännande möten för Luqaz. Han fick lära sig mycket om böndernas produkter och hur livet på en bondgård ser ut. Ibland var det väldigt olikt restaurangbranschen, andra gånger var det mer likt. Luqaz insåg att även bönder behöver ta betalt för sina råvaror, precis som restaurangerna gör. Tillsammans med bönderna ordnade han också ett flertal pop-up-restauranger.

Väl tillbaka på Gotland gjorde Luqaz en cykeltur runt ön. Han hade hört talas om Jenny Olofsson, som hade öppnat en glasstudio ute på landet i Norrlanda, och bestämde sig för att besöka henne längs vägen. Det sa klick mellan dem direkt. Som smålänning hade Luqaz sett många glasbruk tidigare, men inget så litet och genuint som hennes. Han fick själv prova på att blåsa glas, vilket visade sig inte vara det lättaste.

Där och då föddes en spännande idé. Skulle det inte gå att laga mat på glas? Luqaz och Jenny provade sig fram genom att steka ägg på den 1500 grader varma glasmassan. Det började ryka och brinna. Då bestämde sig de sig för att testa med en lök istället.

– Det kallas att man glasbakar eller glaserar löken och det här är verkligen en glasbakad lök, säger Luqaz och skalar av de yttersta lagren på den till synes brända löken. Under ytan döljer sig en perfekt bakad lök.

De bestämde sig för att utveckla konceptet och ta det till en lite större skala. Tolv stycken gäster bjöds in till studion för att provsmaka fem olika glasbakade rätter. Luqaz och Jenny snickrade ihop ett långbord som de formgav med smält glas. Upplägget, att gästerna satt i glashyttan och åt, gav Luqaz en skön känsla. En känsla som kom att bli starten för restaurang ROT.

 

På dagtid fungerar lokalen som glashytta och verkstad och på kvällen är det en restaurang. Vid tre tillfällen per år finns det möjlighet att prova på glasbakad mat i restaurangen. Resten av året serveras en vanlig meny med råvaror från närliggande gårdar. Då och då får det glödheta glaset sällskap av mer traditionella tillagningsredskap. Stekpannor från Scanpans serie CTX jobbar hårt i köket och nära till hands finns köksknivar från Yaxells serie Zen.

I restaurangen får Luqaz hjälp av den unga talangfulla gotlänningen Fabian Olli Johansson, som även han har arbetat på Lilla Bjers Gårdskrog. För Fabian är Luqaz en förebild och de har båda ett stort intresse för tävlingar. Bland Luqaz meriter finns en vinst i Årets Unga Kock 2012 och Årets Ekokock 2014 samt en finalplats i Årets Kock 2016. Fabian vann Årets Ekokock 2015 och har även blivit utsedd till segrare i Nordic Organic Chef Competition.

För mer  recept/mat- och dryckesinspiration besök Mygate Magazine Mat & Dryck 

 

  •  

Luqaz Ottosson Matinspiration Matstudio Mygate Magazine mygatemagazinematochdryck Restaurang ROT Scanpan Sundqvist Yaxell

Tidigare Inlägg

Här är finalisterna i Årets Kock 2018

Nästa Inlägg

Noppes sommarfest och Pasqua Sanzeno Chardonnay – Nathalie Bergström

mygatemagazine

Krispig sesamlax av Tareq Taylor

2 år sedan

Glen Grant får ny...

7 år sedan

HÄR ÄR DELTAGARNA I...

7 år sedan

Anka med apelsin, svart...

2 år sedan

LAXCARPACCIO MED ROSÉPEPPAR & GRANATÄPPLE...

1 dag sedan
...

Hemligheten i mästerkockens lyxiga smörgåstårta

2 dagar sedan
...

mygatemagazine

Gubbröra på knäckebröd är så gott! 🍸 @a Gubbröra på knäckebröd är så gott!

 🍸 @ahusakvavit

*Knäckebröd (Solmarka Gårdsbageri) @solmarkabageri 

*Ansjovis ( @grebbestadsansjovis )
*Creme fraiche
*Majonnäs
*Brynt smör
*Dill
*Rödlök
*Svartpeppar
Blanda ihop efter smak och tycke, njut. TREVLIG LÖRDAG 🍾🥂
.
.
.
.
#gubbröra #ansjovis #snaps #starter #förrätt #åhusakvavit #helg #weekend #aquavit #plockmat #svenskaägg #middagstips #festmat #mat #dill #majonnäs #ägg #smör #bryntsmör #festmat #matinspo #foodie #middag #matinspiration #mingelmat #food #bryntsmör #mygatemagazine
Lördagsgott! Halstrade pilgrimsmusslor, brynt sm Lördagsgott! 
Halstrade pilgrimsmusslor, brynt smör, gruyereost och  jordärtskockspuré toppat med solrosskott och persilja.

Skål för helg 🍾🥂
.
.
.
.
#pilgrimsmussla #scallops #weekend #dinner #foodie #festmat #helg #tastingmenu #smör #pilgrimsmusslor #middag #förrätt #gruyereost  #matinspiration #älskarmat #matinspo #middagstips #mat #skaldjur #seafoodlover #bryntsmör #jordärtskocka #skaldjur #kammusslor #seafood #mygatemagazine
Frasig våffla med löjrom och crème fraiche. Ma Frasig våffla med löjrom och crème fraiche. 
Magiskt gott!
.
.
.
.
.

#löjrom #löjromsvåffla #lojrom #løjrom #våfflor #waffles #vaffle #brunch #brunching #lyxbrunch #lyxfrukost #brunchideas #cremefraiche #förrätt #mingelmat #tilltugg #matinspo #rödlök #brunchinspo #gräslök #smör #brunching #lunch #foodie #mat #swedishclassic #swedishfood #svenskasmaker
Råbiff med spicy tryffelmajonnäs, rädisor och r Råbiff med spicy tryffelmajonnäs, rädisor och rostade mandelspån. 
Fantastiskt gott! 
Trevlig torsdag 💚
.
.
.
.

.
#råbiff #tartar #tartare #tartarbiff #matinspo #foodie #festmat #matinspiration #mat #matinspo #middag #rädisa #tastingmenu #middagstips #starter #förrätt #rädisor #mandel #tryffel #solrosskott #tryffelmajonnäs #rädisor #mandelspån #mygatemagazine
God fortsättning. Önskar er alla ett fantastiskt God fortsättning. Önskar er alla ett fantastiskt 2023 🍾🥂💚⭐️
.
.
.
.
.
#hummer #lobster #champagne #champagnetaittinger #taittinger #winelover #vittvin #mousserande #mousserandevin #havskräfta #förrätt #dinner #foodie #festmat #havskräftor #mat #helg #bubbelfredag #skaldjur #middag #middagstips #vin #matinspiration #matinspo #förrätt #mat #seafood #gottnyttår #nyårsmat #saltsjöboo #bergstrompr
@bergstrompr @mygatemagazine @nigabs_vanner @champagnetaittinger
Pizza med löjrom och västerbottenostkräm. Under Pizza med löjrom och västerbottenostkräm. Underbart gott. Blir det löjrom på menyn i morgon eller vad serverar ni för gott på nyår? 
Gott Nytt År 2023 🍾🥂💚
.
.
.
.
#löjromspizza #löjrom #lojrom #pizzatime #pizza #dinner #matinspo #food #älskarmat #foodie #pizzalover #instafood #foodlover #matinspo  #cremefraiche #västerbottenost #dill #rödlök #svenskasmaker  #pizzalover #middag #mygatemagazine #dinner #matinspiration #middagstips #västerbottensost #gottnyttår @mygatemagazine
Julgott! Västerbottenspaj, gubbröra, sill och ä Julgott! Västerbottenspaj, gubbröra, sill och ägghalvor. Igår även upplagning av gravad lax, rödbetssallad, magiskt goda julköttbullar, sill och andra smarriga röror #christmasiscoming 
Trevlig torsdag 🎄🍸
.
.
.
.

#ägg #gubbröra #västerbottenspaj #västerbottenost #ansjovis #åhusakvavit #aquavit #akvavit #västerbottensost #champagnesill #västerbottensill #senapssill #tilltugg #julmat #jul #christmasfood #food #sill #snittar #festmat #matinspo #ägghalvor #mat #västerbottenspaj #svenskasmaker #västerbottensill #mygatemagazine 
@mygatemagazine @ahusakvavit @bergstrompr
Exklusiv lansering av unik årgångschampagne frå Exklusiv lansering av unik årgångschampagne från @champagne_bollinger idag kl 10:00 på Systembolaget i en upplaga av 30 flaskor. 
- La Côte aux Enfants Champagne 2012. Även Bollinger Vieilles Vignes Françaises 2013 lanseras idag i en upplaga av 90 flaskor. 
Läs mer om lanseringarna på www.mygatemagazine.se 
Trevlig torsdag 🍾🥂
.
.
.
.
#årgångschampagne #champagnebollinger #bollingerchampagne #champagne #mousserande  #tillfälligasortimentet #bollinger #mousserandevin  #champagnelover #foodie #champagnelife #wine #winestagram #winelover #instawine #bubbelfredag #champagnefredag #mygatemagazine
Delikata potatischips med löjrom och vispad crèm Delikata potatischips med löjrom och vispad crème fraiche. Toppa med rödlök och dill. Matcha med kyld snaps från @ahusakvavit Ljuvligt. Trevlig måndag 🍸🍸
.
.
.
.

#åhusakvavit #aquavit #löjrom #lojrom #potatischips #löjromschips #gårdschips #älskarmat #foodie #matinspo #tilltugg #festmat #mingelmat #festmat #rödlök #dill #snaps #brännvin #matinspiration #matinspo #mat #food #saltsjöboo #mygatemagazine
@karlfredrik.se krämiga kantarellpasta med ugnsro @karlfredrik.se krämiga kantarellpasta med ugnsrostad vitlök med 🍷matchning - Karl Fredrik Rioja Crianza 2018. 
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig tisdag! 
.
.
.
.
.
#kantareller #kantarellpasta #pasta #pastalover #karlfredrikrioja #pastalovers #vitlök #tastingmenu #chantarellepasta #chantarelle #spagetti #spaghetti #parmesan #svamp #västerbottenost #matinspiration #recept #grädde #smör #höstmat #foodie #matinspo #kantarell #kantarellsäsong #middag #mat #middagstips #vintips #vin #röttvin @mygatemagazine 
Foto: Karl-Erik Danielsson
Bakad torsk med gulbetor, musslor, kantareller och Bakad torsk med gulbetor, musslor, kantareller och champagnesås komponerat @malinsoderstrommat som matchades med Bollinger La Grande Année 2014 tidigare på @lilybollingeraward på @modernamuseet
Underbart gott. 

Trevlig onsdag!
.
.
.
.
.
#scallops #champagnesås #mussla #musslor #kantareller #lilybollingeraward #åretslilybollinger #champagnebollinger #champagne #svamp #gulbetor #betor #torsk #dinner #food #foodie #festmat #tastingmenu #middag #matinspiration #älskarmat #matinspo #middagstips #mat #skaldjur #seafood #smör #mygatemagazine
Svenska Kocklandslaget med @ericssonjens i spetsen Svenska Kocklandslaget med @ericssonjens i spetsen mot Culinary World Cup 2022 den 26-30 november.
Förra veckan var vi inbjudna av @kocklandslaget till deras tävlingskök. Det bjöds bland annat på dessa magiskt goda löjromsskapelser och bubbel. Dessa kockar och konditorer kommer finnas på plats i Luxemburg. 
@ltjornemo - Team Captain
@m.bremdahl - Chef
@ida.bauhn - Chef
@_michael.andersson_- Chef
@antonhusa - Pastry
@malinlonneberg – Pastry

För mer mat- och dryckesinspiration följ @mygatemagazine eller besök vår mat- och dryckessite www.mygatemagazine.se 
Trevlig torsdag! 
.
.
.
.

#culinaryworldcup2022 #kocklandslaget #löjrom #canapés #canapé #canapes #åretskock #lojrom #løjrom #festmat #tilltugg #mingelmat #snacks #fingerfood #plockmat #food #älskarmat #champagne #mousserande #mousserandevin #canapesbuffet #foodie #mat #svenskasmaker #matinspiration #matinspo #kalixlöjrom #mygatemagazine
@matavmastio skapar dessertpizza med Disaronno Vel @matavmastio skapar dessertpizza med Disaronno Velvet 
Sandra Mastio har bland annat tidigare vunnit @sverigesmasterkock samt författat flera kokböcker. Idag driver hon den uppmärksammade restaurangen @pizzaavmastio i #malmö som serverar stenugnsbakade hantverkspizzor. 
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se
Trevlig torsdag!
.
.
.
.
.
.

#matavmastio #dessertpizza #pizza #recept #mastio #foodie #mat #pizzalover #sverigesmästerkock #pizzadeg #vegetariskt #middag #middagstips #vegetariskmat #mygatemagazine #disaronnovelvet #likör #mandellikör #fikonpizza #fikon #mascarpone #mascarponecheese #pistagenötter #disaronnooriginale #disaronno
@disaronno_official @mygatemagazine @anora.spirits.sweden
Ostron! Kroatien är Europas nya matmecka. Läs me Ostron!
Kroatien är Europas nya matmecka.
Läs mer om matfestivalerna för alla foodies på www.mygatemagazine.se
Trevlig tisdag 🦪🦪🦪
.
.
.
.

#ostron #kroatien #travel #älskarmat #mat #oyster #oysters #croatia #oysterlover #visitcroatia #oysterlove #mat #lovefood #seafood #seafoodlover #skaldjur #festmat #mingelmat #plockmat #asiatiskt #asiatiskt #foodie #food #middag #matispo #matinspiration #lovecroatia #foodie #mygatemagazine @mygatemagazine 

Foto: Maja Danica Pecanic
Skagenröra ändå. (🍤, regnbågsrom, crème fr Skagenröra ändå. (🍤, regnbågsrom, crème fraich, majonnäs, hackad dill, lite dijonsenap, finhackad rödlök och cayennepeppar)
Serveras på smörstekt lantbröd.
Trevlig tisdag 🌞
.
.
.
.
.
#skagenröra #skagen #toastskagen #matinspo #food #älskarmat #foodie #festmat #förrätt #räkor #regnbågsrom #skaldjur #grekisktlantbröd #smör #bröd #stektbröd #dill  #swedishfoodie #mat #foodlove #förrätt #älskarmat #recept #mygatemagazine
Dagges tunnbrödsrulle med merguezkorvar och potat Dagges tunnbrödsrulle med merguezkorvar och potatismos med brynt smör, dillpicklad gurka, rostad lök, kantarell och västerbottenoströra och en härlig lingonketchup flyttar in hos Bamba på Värmdö.

Idag är det premiär för @daggesmat höstiga tunnbrödsrulle hos @bambabilen_varmdo
Vill du laga Dagges tunnbrödsrulle hemma hittar du receptet på www.mygatemagazine.se

Vi hade möjlighet att testa denna goding i går med ett gäng härliga matglada vänner. Magiskt god! 
Trevlig fredag 🌭🌭🌭
.
.
.
#tunnbrödsrulle #matinspiration #matinspo #merguez #middag #middagstips #husmanskost #lingon #kantareller #västerbottenost #potatismos #korv #potatis #bryntsmör #smör #pickladgurka #mat #foodie #mygatemagazine #värmdö
Risotto med karamelliserad lök, salsiccia och par Risotto med karamelliserad lök, salsiccia och parmesan komponerat @matavmastio
Receptet med vinmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se
Vintips: Luigi di Grasso Piemonte Barbera #5307201
Trevlig lördag 🌞

Sandra Mastio, känd från @sverigesmasterkock och den egna pizzarestaurang @pizzaavmastio
.
.
.
.

#matavmastio #luigidigrasso #risotto #barbera #vin #recept #mastio #foodie #mat #risottolover #karamelliseradlök #salsiccia #vintips #röttvin #winelover #italianfood #risottolovers #parmesanost #parmesan #sverigesmästerkock #vino  #middag #risottolovers #middagstips #foodie #mygatemagazine
En av flera magiska rätter som lagades upp tillsa En av flera magiska rätter som lagades upp tillsammans med @daggesmat @tastebyjoy @mygatemagazine @bergstrompr @simon.mygatemagazine.se allt matchat med goda viner och mousserat vin från @thewineagency
Vid grillen och foto @daggesmat
Trevlig lillördag 🌽🍷🌞
.
.
.
.
#grilladmajs #grilladmajskolv #ekovin #ciaocollereale #parmesan #parmesanost #grillat #grilla #vrakberget #vin #rosevin #pinkwine #vintips #rosévin #winelover #sommarvin #vin #grillning #grillsäsong #corncob #corn #grillatärgodast #foodie #mat #sommarmat #plockmat #matinspiration #matinspo #majskolv #grilltips #grillatärgott
Sommarmat 💚 Trevlig lillfredag 🌞 . . . . . Sommarmat 💚
Trevlig lillfredag 🌞
.
.
.
.
.

#sommarmat #regnbågsrom #skagen #toastskagen #kallröktlax #lax #röktlax #food #sill #snittar #festmat #fisk #skagenröra #matinspo #västerbottensost #gubbröra #ägghalvor #mat #parmesan #svenskasmaker #vegetariskt #vegetariskmat #vegetarian #vegetarianfood #buffemat #tilltugg #förrätt #gubbröra #smör #midsommar2022 #mygatemagazine
Vilken magisk midsommarhelg, vilket väder. Så my Vilken magisk midsommarhelg, vilket väder. Så mycket god mat med fina vänner och familj. Trevlig tisdag 💚
.
.
.
.
.
#gladmidsommar #midsommar #sommarmat #regnbågsrom #snälleröds #skagen #toastskagen #kallröktlax #lax #röktlax #food #sill #snittar #festmat #fisk #midsommarmat #skagenröra #matinspo #gubbröra #ägghalvor #mat #parmesan #västerbottenspaj #mousserande #svenskasmaker #midsommar2022 #mygatemagazine
GLAD MIDSOMMAR 🍾🥂🌺🇸🇪 . . . . . #mid GLAD MIDSOMMAR 🍾🥂🌺🇸🇪
.
.
.
.
.
#midsommar #midsummer #glad midsommar #polroger #polrogerchampagne #champagne #mousserandevin #koskenkorva #koskenkorvavodka #blossommartini #vodka #mousserande #drink #cocktails #winelover #drinklovers #cocktailhour #sommardrink #summerdrink #summerdrinks #sommar #martinidrink #liqueur #cocktails #likör #foodie #mygatemagazine @mygatemagazine
Festligt tilltugg på krispigt surdegsbröd toppat Festligt tilltugg på krispigt surdegsbröd toppat med löjrom.
Recept med dryckesmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig lördag 🍾🥂
.
.
.
.

#löjrom #lojrom #løjrom #festmat #tilltugg #mingelmat #snacks #fingerfood #plockmat #food #prosecco #friterat #surdegsbröd #bröd #bread #älskarmat #canapesbuffet #foodie #mat #svenskasmaker #fingerfood #matinspiration #matinspo #canapés #canapé #canapes #mousserande #mousserandevin #mygatemagazine
Trevlig lördag 🍾🥂🌞💚 . . . . . #camon Trevlig lördag 🍾🥂🌞💚
.
.
.
.
.

#camontini #prosecco #skagenröra #skagen #toastskagen #mousserandevin #mousserande #bubbel #thewineagency #ekologisktvin #ekovin #rosevin #mariuspeyol #pinkwine #vintips #rosewine #rosévin #wine #tilltugg #winelover #saamrosé #vintips #foodie #vin #bergstrompr 
@bergstrompr @mygatemagazine @thewineagency
Grillad ekologisk gårdskyckling från @labelledef Grillad ekologisk gårdskyckling från @labelledefrance med sparris från Gotland, aioli och en sommarsallad som tillbehör. 
Så himla gott. 
Trevlig onsdag 🌞
.
.
.
.

#kyckling #chicken middagstips #ekologiskkyckling #franskfågel #kyckling #grillatärgott #grilladkyckling #grillat #sparris #sparrissäsong #asparagus #festmat #eklogiskt #ekologiskt #bbq #grillning #grillsäsong #grillatärgodast #grönsaker #närodlat #food #älskarmat #foodie #mat #sallad #sommarmat #matinspiration #gårdskyckling #matinspo #mygatemagazine
@mygatemagazine
Kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och sur Kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips komponerat @fredagskocken
Receptet med dryckesmatchning hittar du på vår mat- och dryckessite www.mygatemagazine.se "sök" kalvråbiff 
Trevlig tisdag 🌞
.
.
.
.
.
#fredagskocken #råbiff #champagnebollinger #champagne #mousserande #mousserandevin #tartar #chips #kapris #parmesan #parmesanost #tartare #tartarbiff #matinspo #foodie #recept #älskarmat #champagnerose #champagnerosé #pinkchampagne #bollinger #recept #festmat #champagnelover #mygatemagazine #matinspiration #mat 
@mygatemagazine @champagne_bollinger @fredagskocken
Ladda mer… Följ oss på instagram

Bols Advocaat – Den enda ägglikören du behöver...

3 dagar sedan
Lucas Bols grundades 1575 och...

Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel

3 dagar sedan
Stockholms restaurangscen får...

Pizzavåfflor

1 timme sedan
Med mozzarella, oregano, vitlök och tomat i smeten får våfflorna en härlig pizzasmak. Våfflorna kan ätas precis som de är, eller varför inte tillsammans med en klassisk pizzasallad med syrad vitkål? Istället för mozzarella blir det även gott med en vällagrad hårdost...

Franska våfflor med hallon

3 timmar sedan

...

LAXCARPACCIO MED ROSÉPEPPAR &...

1 dag sedan

Bjud på...

Hemligheten i mästerkockens lyxiga...

2 dagar sedan

...

Pizzavåfflor

1 timme sedan

Franska våfflor med hallon

3 timmar sedan

LAXCARPACCIO MED ROSÉPEPPAR...

1 dag sedan

Annons

casino utan konto och svensk licens

Senaste inlägg

  • Pizzavåfflor
  • Franska våfflor med hallon
  • LAXCARPACCIO MED ROSÉPEPPAR & GRANATÄPPLE KOMPONERAT TASTE BY LOUISE
  • Hemligheten i mästerkockens lyxiga smörgåstårta
  • Bols Advocaat – Den enda ägglikören du behöver till påskbordet

Mygate Magazine

Presskontakt:
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine c/o Bergström PR Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Copyright (c) 2023. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations