KANTARELLTOAST MED LÖJROM OCH CRÈME FRAICHE

Ljuvlig kombo av två klassiska toasts. Kantareller och löjrom i ett härligt möte mellan skog och hav.

Ingredienser

4 portioner

4 skivor formbröd

50 g Arla® Svenskt Smör

200 g kantareller

2 salladslökar

2 msk hackad gräslök

salt och peppar

100 g löjrom

1 dl Arla Köket® ekologisk crème fraiche

Gör så här: 

Stansa ut rundlar av brödskivorna ca 6 cm i diameter. Stek dem gyllenbruna i smör.Rensa svampen. Skiva salladslöken. Stek svampen i smör ca 5 min. Tillsätt salladslök och gräslök precis innan servering. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg svampen på brödet och spritsa eller klicka på löjrom och crème fraiche.

Tips

Lägg crème fraiche och löjrom i plastpåsar. Klipp ett litet hål i ena hörnet och spritsa ut över toasten.