Kantareller och löjrom i ett härligt möte mellan skog och hav
KANTARELLTOAST MED LÖJROM OCH CRÈME FRAICHE
Ljuvlig kombo av två klassiska toasts. Kantareller och löjrom i ett härligt möte mellan skog och hav.
Ingredienser
4 portioner
4 skivor formbröd
50 g Arla® Svenskt Smör
200 g kantareller
2 salladslökar
2 msk hackad gräslök
salt och peppar
100 g löjrom
1 dl Arla Köket® ekologisk crème fraiche
Gör så här:
Stansa ut rundlar av brödskivorna ca 6 cm i diameter. Stek dem gyllenbruna i smör.Rensa svampen. Skiva salladslöken. Stek svampen i smör ca 5 min. Tillsätt salladslök och gräslök precis innan servering. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg svampen på brödet och spritsa eller klicka på löjrom och crème fraiche.
Tips
Lägg crème fraiche och löjrom i plastpåsar. Klipp ett litet hål i ena hörnet och spritsa ut över toasten.