Gubbröra med rökt makrill & makrillsrom

Du behöver för ca 4 mackor

0.5 rödlök.

5 kokta potatisar. (kalla).

2.5 dl majonäs.

Finhackad dill efter egen smak.

Salt & peppar.

2 kokta ägg.

Ca 100 g färdig rensad rökt makrill (Fisk idag)

4 skivor valfritt bröd.

1 msk dijonsenap. (Johnny’s Dijon)

Ca 50 g makrillsrom

Gör så här.

Hacka ner rödlök, potatis, dill och ägg. Blanda ihop allt i en bunke. Smaka av med dill, salt & peppar.

Serverings tips. Macka, röra, fisk, rom, lite picklad rödlök sen lite hackad gräslök.

Dryckesmatchning: Åhus Akvavit

Fred, Kärlek & Passion

Pontus Karén – Matredaktör för Mygate Magazine

Följ mig gärna på, mygatemagazin.se

instagram: @pontus.karen

Facebook: @foodbypontus

Foto: Emilie Andersson