Perfekt till såväl påskbordet, som jul- och midsommarbuffén! Toppa ägghalvorna med t.ex. löjrom, rökt lax, syrad rödlök eller sparris.
Ingredienser
Detta recept innehåller:
50 g Västerbottensost® Riven
5 ägg
1⁄2 dl majonnäs
1 dl Västerbottensost®, riven
Svartpeppar
Västerbottensost®
Löjrom eller forellrom
Örter och/eller gräslök
Sparris
Syrad rödlök
Rädisor
Matjessill
Rökt lax
GÖR SÅ HÄR
30 MIN
Koka äggen hårdkokta och dela dem.
Ta ur gulorna och ställ vitorna på ett serveringsfat.
Mosa äggulorna och rör ihop med Västerbottensost, majonnäs och peppar.
Klicka sedan ut röran i de tomma ägghalvorna.
Dekorera med din favorittopping från påskbordet, exempelvis löjrom, rökt lax, syrad rödlök eller sparris.