Frukosttips med Quorn Vegan Pepperoni

Vår veganska pepperoni är lika god att ha på frukostmackan som att äta precis som den är. Om fantasin tryter och du vill göra något extra till frukost utan att det tar överdrivet lång tid så kommer här 6 snabba tips på frukostmackor med vegansk pepperoni.

Recept

Rödbetshummus
Mixa ihop 3 förkokta rödbetor, 380g kikärtor,
2 vitlöksklyftor, 4 msk olivolja, 1 msk tahini,
1 tsk spiskummin och saften från en halv citron.
Smaka av med salt och peppar.

Vegansk pepperoniråg med rödbetshummus

Mixa ihop en rödbetshummus (se recept ovan).
Bred hummus på rågbröd. Lägg på Quorn Vegan
Pepperoni. Toppa med rödbetsgroddar och färska
örter

Cream cheese-råg med vegansk pepperoni

Skär en tomat i skivor. Bred vegansk cream
cheese på rågbröd. Lägg på Quorn Vegan
Pepperoni och tomatskivor. Toppa med
vitlöksgroddar, solrosskott och färska örter.

Cream cheese-råg med vegansk pepperoni & ost

Skär upp gurkskivor. Bred vegansk cream cheese
på rågbröd. Lägg på vegansk ost, Quorn Vegan
Pepperoni och gurka. Toppa med vitlöksgroddar

Cream cheese-råg med vegansk pepperoni
och tomat


Skär valfria små tomater i lagom stora bitar.
Bred vegansk cream cheese på rågbröd. Lägg på
några blad mangold, tomater och Quorn Vegan
Pepperoni. Toppa med färska örter.

Tomat- och rödbetsråg med vegansk pepperoni

Mixa ihop en rödbetshummus (se recept nedan).
Skär några valfria små tomater i lagom stora bitar.
Bred hummus på rågbröd. Lägg på vegansk ost,
Quorn Vegan Pepperoni och tomater. Toppa med
färska örter

Levain med vegansk pepperoni och paprika

Skär upp paprikaskivor. Bred vegansk cream
cheese på skivad levain. Lägg på Quorn Vegan
Pepperoni och paprika. Toppa med mangold