Mat & Dryck
The Winery hotell – en pärla att upptäcka
Vill ni unna er en riktigt lyxig weekend med mat, goda viner och service av allra högsta toppklass så är The Winery hotell en pärla att upptäcka.
Druvor skördas hos producenten Terreno i Toscana och fraktas till Solna i kylbilar. I hotellet väntar cisterner och vintunnor, för pressning och jäsning och lagring. Det här är riktigt unikt i sitt slag.
Hotellrummen är skapad i tegel, ruff och rustik tillsammans med värmande blanding på Italien, New York och en oupptäckt pärla i Sverige. Inredningsmässigt är magisk med allt ni behöver för en skön helkväll.
Här kan vi som gäst äta kummel to die for i restaurang samtidigt som en rekommenderas goda viner eller champagne. Vill man smaka mera på det goda eller hitta nya favoriter så går det utmärkt att boka in kurser, guidade visningar som sker varje dag liksom dagliga vinprovningar.
Högst upp på 6:e finns det en pool, takbar som har öppet säsongsvis och utsikt så långt som ni behöver.
The Winery hotell är det som alltid har saknats. Här finns personal som vill skapa det lilla extra, Deli, fantastiska smakupplevelser i matväg och det är här en önskar sig jobba. Ni måste förstå vilken kunskap en kan erbjudas.
Boka in en eftermiddag och gör ett besök om ni så bara önskar prova drycker.
Majs Keller
Matinspiratör Mygate Magazine
Majs Keller kommer dela med sig av restaurangtips, recensera mat från olika restauranger och bjuda på smarriga recept. Majs Keller bokas även in och åker ut för att kunna dela med sig av unika och spännande upptåg med alltifrån matreportage, hotellbesök, vinprovningar, mässor, festivaler och andra underhållande nyheter som vi tycker ni kan ta del av.
Håll till godo!
Kontakta mig gärna på majs.keller@mygatemagazine.se