Så gott med tacos!
Pankofriterade fish tacos med hot mayo, mangosalsa och kokosflakes
Båtformad tortilla fyllda med krispig pankofriterad torsk tillsammans med sötstark mangosalsa och krämig Hot Mayo ger en fräsch, kryddig smakupplevelse inspirerad av Mexikos västkust. Skär fisken i större bitar. Salta och peppra. Doppa i mjöl, vispat ägg och sist i pankoströbrödet. Häll olja i en kastrull med höga kanter och värm till 180 grader. Fritera några fiskbitar i taget tills de är gyllene, ca 4–5 min. Låt rinna av på hushållspapper.
Hot mayo Blanda majonnäs och stark sås, smaka av med salt och peppar. Mangosalsa Skär mangon i mindre bitar. Finhacka chilin. Blanda allt tillsammans med limejuice, olivolja och äppelcidervinäger. Tillsätt koriander efter smak och smaka av med salt och peppar. Garnera med kokosflakes och ringla över Hot Mayo. Smaklig måltid!
4 personer
1 paket Old El Paso™
Stand‘N’Stuff Mini™ Tortillas
PANKOFRITERAD FISK
600g torskfilé
1 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
1,5 dl vetemjöl
1 ägg
3 dl pankoströbröd
1 liter rapsolja
HOT MAYO
2 dl majonnäs
4 msk Srirachasås eller
annan stark chilisås
Salt & Peppar
MANGOSALSA
200 g mango, färsk eller tinad
frusen
1 röd chili
Juice från en halv lime
2 msk olivolja
1 msk äppelcidervinäger
Färsk koriander efter smak
Salt & peppar