Redaktionsbloggen
Ron Zacapa – fyrarätters meny och en romexpertert
Godmorgon! Idag är jag och Fredrik Jonsson inbjudna till en exklusiv presslunch på restaurang Napolyon Bistro & Bar för en av världens mest prominenta drycker, Ron Zacapa. Stjärnkocken Daniel Engellau, har skapat en fyrarätters meny vilket skall bli otroligt spännande att få avnjuta. På plats finns även Sveriges främsta romexperter Mikael Lundén. Ser verkligen fram emot dagen.
Daniel Engellau Fredrik Jonsson Fredrik Jonsson Mat & Dryck Fredrik Mästerkock kock Mikael Lundén Mygate Magazine Napolyon Bistro & Bar Nathalie Bergström Redaktionsbloggen Rom Ron Zacapa stjärnkock
Tidigare Inlägg
Pontus Frithiofs framgångsrecept
Nästa Inlägg
De tävlar i Sveriges yngsta mästerkock
mygatemagazine
Hummus- och kycklingmacka av...
4 år sedan
Här får du femstjärnigt...
6 år sedan
Produkttest av Kullamust blandade...
4 år sedan