Vegotacos med ancho chili & kakao

Bjud dina gäster på vegotacos

4 portioner

1 paket Santa Maria Tortilla Corn & Wheat Small

2 msk olja

1 blomkålshuvud

1 påse Santa Maria Spice Paste for Veggie Tacos

½ dl vatten

1 huvud hjärtbladsallad

4-6 rädisor

1 dl rostade pumpafrön

1 flaska Santa Maria Tomatillo Salsa

1 burk Santa Maria Lime & Jalapeño Mayo

Gör såhär:

Förbered grönsakerna, skär rädisorna i skivor och grovhacka salladen. Ställ åt sidan på ett fat.

Värm bröden i en het, torr stekpanna på medelstark värme, cirka 10 sekunder per sida tills de är lite rostade och puffar upp. Lägg bröden under en kökshandduk för varmhållning.

Hetta upp olja i en stekpanna. Bryt blomkålshuvudet i småbuketter. Lägg blomkålsbitarna i stekpannan och vänta cirka 2 minuter innan omrörning, så de blir rejält brynta. När blomkålen fått fin färg och är lite mjuk, tillsätt Santa Maria Spice Paste for Veggie Tacos och vatten under omrörning. Ta bort ifrån värmen.

Ställ fram blomkålen, grönsakerna, salsa och mayo. Låt var och en bygga sina tacos.

Läs mer om Santa Marias nya produkter: Santa Maria tar tacos till nya nivåer med ”Next Mex”