
En vegansk hamburgare! Blir som godast med en eldig sriracha-mayo och krispiga grönsaker.
Ingredienser
4 portioner
- 1 tomat
- ½ rödlök
- saltgurka
- salladsblad
- 2 Valio Oddlygood® Veggie slices cheddar flavoured
- 2 växtbaserade hamburgerbiffar t.ex. Beyond meat
- 2 hamburgerbröd
Dressing
- 4 msk vegansk majonnäs
- 1 tsk srirachasås
- salt och svartpeppar
GÖR SÅ HÄR
- Skär tomat, lök och saltgurka i skivor. Skölj och torka salladsbladen.
- Blanda majonnäsen och srirachasåsen. Smaka av med salt och peppar.
- Grilla biffarna eller stek burgarna i olja i en het panna eller grilla några minuter per sida. Lägg Oddlygood® Veggie Slices så att de smälter. Rosta bröden.
- Montera burgarna med bröd, dressing och grönsaker.