En brunchrätt med spännande smaker
LOADED TOFU SCRAMBLE RANCHEROS
En najsigare brunchrätt med nya smaker i traditionellt format. En grym start på dagen!
Ingredienser:
(2–4 personer)
El Taco Truck Tosdadas
Refried Red Lentils, se recept nedan,
Scrambled Tofu, se recept nedan,
El Taco Truck Gucamole
El Taco Truck Chili Mayo
El Taco Truck Tomato Salsita
El Taco Truck Coriander Dressing
Korianderblad
Limeklyftor
Gör så här:
Placera ut 1–2 Tostadas på en tallrik, lägg på Refried Red Lentils och toppa med Scrambled
Tofu och Guacamole.
Addera Chili Mayo, Tomato Salsita och Coriander Dressing efter smak. Toppa med några
blad koriander och limeklyftor.
Scrambled Tofu
400 g fast tofu, grovmosad
½ tsk gurkmeja
½ tsk vitlökspulver
Olja
Salt
Svartpeppar
Blanda den mosade tofun med gurkmeja och vitlökspulver. Hetta upp en panna med olja
och stek tofuröran varm, smaka av med salt och peppar. Om den är för fast kan den späs ut
med lite vatten.
Refried Red Lentils
2 msk olja
4 dl kokta röda linser (ca. 400 g), avrunna
½ gul lök, hackad
½ påse El Taco Truck Classic Spice Mix
El Taco Truck Hot Sauce
1 msk rödvinsvinäger
1 dl vatten
Salt och peppar
Hetta upp en panna med olja, tillsätt linser och rör om. Addera sedan lök, Classic Spice Mix,
Hot Sauce, rödvinsvinäger och vatten. Sjud under omrörning och mosa linserna lite, smaka
av med salt och peppar.