Ägghalvor toppade med en crème på Västerbottensost®

Perfekt till såväl påskbordet, som jul- och midsommarbuffén! Toppa ägghalvorna med t.ex. löjrom, rökt lax, syrad rödlök eller sparris.

Ingredienser

Detta recept innehåller:
50 g Västerbottensost® Riven

5 ägg
1⁄2 dl majonnäs
1 dl Västerbottensost®, riven
Svartpeppar
Västerbottensost®
Löjrom eller forellrom
Örter och/eller gräslök
Sparris
Syrad rödlök
Rädisor
Matjessill
Rökt lax

GÖR SÅ HÄR

 30 MIN

Koka äggen hårdkokta och dela dem.
Ta ur gulorna och ställ vitorna på ett serveringsfat.
Mosa äggulorna och rör ihop med Västerbottensost, majonnäs och peppar.
Klicka sedan ut röran i de tomma ägghalvorna.
Dekorera med din favorittopping från påskbordet, exempelvis löjrom, rökt lax, syrad rödlök eller sparris.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *