En härlig och klassisk taco som uppdaterats med Santa Maria Cheesy Taco Spice Mix som ger en krämig och mild färs och toppats med Santa Maria Creamy Garlic Mayo som passar både stora och små.
4 portioner
Ingredienser:
500 g nötfärs (eller kycklingfärs)
1 msk olja eller smör
1 påse Santa Maria Cheesy Taco Spice Mix
1 dl crème fraîche eller vispgrädde
1 frp Santa Maria Soft Tortilla Small
Förslag på toppings:
Sallad
Majs
Gurka
Rödlök
Salladsost
Riven ost
Santa Maria Taco Sauce Mild
Santa Maria Creamy Garlic Mayo
Pico de gallo:
0,5 kruka koriander
5 st tomater
1 st lime, juicen från
salt
1 st gul lök
Gör så här:
Pico de gallo
Hacka lök och koriander.
Kärna ur och tärna tomaterna fint.
Blanda alla ingredienser, pressa över limejuice och smaka av med salt.
Tacos
Värm oljan eller smöret i en stekpanna på medelvärme. Tillsätt färsen och stek tills
den är helt brynt.
Rör i Santa Maria Cheesy Taco Spice Mix och blanda väl. Tillsätt crème
fraîche eller vispgrädde och låt sjuda på låg värme i 3–5 minuter tills det blir krämigt.
Servera i mjuka tortillabröd med dina favorittillbehör.
Toppa med Santa Maria Taco Sauce och Santa Maria Creamy Garlic Mayo.

Santa Maria lanserar nu två riktigt goda nyheter i tacohyllan! Dels en riktigt bra toppingsås; Santa Maria Creamy Garlic Mayo. Det är en krämig och rund vitlökssås i smidig squeezeflaska som kan användas till det mesta – inte bara tacos. Samt en ny variant av den klassiska tacokryddan; Santa Maria Cheesy Taco Spice Mix. Den sätter en ny, ostig twist på tacon för svenska folket kan inte få nog av ostsmak. Kul tips i receptet som bifogas är att använda kryddan som vanligt, men också röra ner lite grädde eller crème fraîche för en ännu krämigare smak.