Hoppa till innehåll
Mygatemagazine
  • HEM
    • KONTAKTA OSS
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept
  • Kocken tipsar
Mygatemagazine
  • HEM
    • KONTAKTA OSS
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept
  • Kocken tipsar

Saltbakade rödbetor av Filip Fastén

/ Övrigt, Artiklar, Filip Fastén, Kocken tipsar, Nyheter, Recept / Av mygatemagazine

Rödbeta

Saltbakade rödbetor 

1 knippen rödbetor
5 dl grovsalt
2 äggvitor
Sätt ugnen på 190°c
Vispa äggvita och rör ner saltet.
Lägg betorna på en plåt och täck med saltsmeten.
Baka av tills betorna är genommjuka ca 1 tim, låt svalna.
Knacka bort saltet och torka bort saltet av betorna.
Skär upp i olika bitar och servera.

filip

 

Inläggsnavigering
← Föregående Inlägg
Nästa Inlägg →

Relaterade inlägg

Gäster till festen – En enkel guide hur du beräknar mat & dryck!

Gäster till festen – En enkel guide hur du beräknar mat & dryck!

Övrigt / Av mygatemagazine

Yasuragi Kids – harmoni för hela familjen

Övrigt / Av mygatemagazine
Storstilad rosa champagne i exklusiv upplaga

Storstilad rosa champagne i exklusiv upplaga

Övrigt / Av mygatemagazine

Senaste nytt

  • Ostbollar – perfekt drinktilltugg i sommar
  • Orginalrecept från Västerbottensost® på midsommarklassikern -Västerbottensostpaj®
  • Stjärnkockarna från Sverige & Spanien: Michelinmöte i magiska Ronda, Spanien
  • MIDSOMMARMAT – POTATISSNITTAR MED VÄSTERBOTTENSOST® TOPPADE MED LÖJROM
  • Hummerrisotto med råmarinerad fänkål och ärtor av Mattias ”Fredagskocken” Larsson
  • HEM
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept

Copyright © 2025 Mygatemagazine Mygate Magazine