Hoppa till innehåll
Mygatemagazine
  • HEM
    • KONTAKTA OSS
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept
  • Kocken tipsar
Mygatemagazine
  • HEM
    • KONTAKTA OSS
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept
  • Kocken tipsar

Saltbakade rödbetor av Filip Fastén

/ Övrigt, Artiklar, Filip Fastén, Kocken tipsar, Nyheter, Recept / Av mygatemagazine

Rödbeta

Saltbakade rödbetor 

1 knippen rödbetor
5 dl grovsalt
2 äggvitor
Sätt ugnen på 190°c
Vispa äggvita och rör ner saltet.
Lägg betorna på en plåt och täck med saltsmeten.
Baka av tills betorna är genommjuka ca 1 tim, låt svalna.
Knacka bort saltet och torka bort saltet av betorna.
Skär upp i olika bitar och servera.

filip

 

Inläggsnavigering
← Föregående Inlägg
Nästa Inlägg →

Relaterade inlägg

Gäster till festen – En enkel guide hur du beräknar mat & dryck!

Gäster till festen – En enkel guide hur du beräknar mat & dryck!

Övrigt / Av mygatemagazine

Yasuragi Kids – harmoni för hela familjen

Övrigt / Av mygatemagazine
Storstilad rosa champagne i exklusiv upplaga

Storstilad rosa champagne i exklusiv upplaga

Övrigt / Av mygatemagazine

Senaste nytt

  • Laga signaturrätten på restaurang NÒR: MANDELPOTATIS & LÖJROM
  • Pizza Bianca med rostad palsternacka och piemontesisk ost komponerat Sandra Mastio med vinmatchning
  • KAKA MED VÄSTERBOTTENSOST, HJORTRON, MARÄNG OCH KOLASÅS
  • Alkoholfri mousserande nyhet från södra Frankrike – Chavin Florentina Red Fruit Organic
  • Bifftartar med kapris, senap, syrad och friterad lök av Mattias ”Fredagskocken” Larsson
  • HEM
  • Nyheter
  • VIN & DRYCK
  • Recept

Copyright © 2025 Mygatemagazine Mygate Magazine