• VIN – GASTRONOMI – DRYCK
  • KOCKEN TIPSAR
  • MAT/DRYCK
  • RESOR
  • KONTAKTA OSS
  • HEM
  • TIPSA REDAKTIONEN
Mygate Magazine
  • HEM
  • SÅ MATCHAR DU VIN TILL MATEN
  • MAT/DRYCK/RECEPT
    • RECEPT
    • VIN – GASTRONOMI – DRYCK
    • MATCHA MAT & DRYCK
    • PONTUS KARÉN MAT & DRYCK
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
    • REDAKTIONSBLOGGEN
  • KOCKEN TIPSAR
    • Tareq Taylor
    • Christin Kashou – Vinnare av Sveriges mästerkock 2021
    • Jennie Walldén
    • MATTIAS LARSSON
    • Frida Ronge
    • Filip Poon
    • Zeina Mourtada
    • Thomas Sjögren
    • Sebastian Gibrand
    • Erik Videgård
    • FILIP FASTÉN
      • Jens Dolk
    • SOFIA HENRIKSSON
    • JESSICA FREJ
    • PERNILLA WAHLGREN
  • NYHETER
  • KONTAKTA OSS
  • RESEREPORTAGE & RESTIPS

Majs Keller – Matinspiratör

Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine

Majs Keller kommer dela med sig av restaurangtips, recensera mat från olika restauranger och bjuda på smarriga recept.

Majs bokas även in och åker ut för att kunna dela med sig av unika och spännande upptåg med alltifrån matreportage, hotellbesök, vinprovningar, mässor, festivaler och andra underhållande nyheter som vi tycker ni kan ta del av.  Majs kommer även dela med sig av Restaurangtips, testa mat och recensera mat från olika restauranger.

Håll till godo!

Kontakta mig gärna på redaktionen@mygatemagazine.se


Burrata perfekt som den är eller som förrätt i en sallad

Posted: november 18, 2020

Om ni inte har testat den härliga krämen burrata som dessutom kommer från Hälsingland, gör det! En burrata som är smältande god tillsammans med tomater, olivolja, svartpeppar och lite basilika så köp hem och testa. Det är även riktigt gott på pizza med pancetta, rostade pistagenötter och balsamcio när den är färdigbakad. Denna Stracceiatella från…

0 comments

Halloumiburgare med kesodressing

Posted: november 13, 2020

Halloumi lovers vad sägs om en läcker halloumiburgare! Smörstek halloumi till en gyllenebrun krispigfärg. Skölj av ett par romamblad och fundera ut ett par tillbehör. Jag har valt att toppa denna utsökta Halloumi med stekt bacon, kesodressing gjord på keso, riven parmesanost, tomatpuré, salt och peppar som får blandas ihop efter smak och tycke. Klicka…

0 comments

Vem får din första matlåda – Cookfortheplanet

Posted: november 11, 2020

Dagens tips så här i dessa tider är värmande och stort då kulturchef Anders Uddén från Söderhamn väcker intresse inom flera genre i matväg. Anders Uddén har ett stort intresse för mat och inte bara att äta maten utan även att laga den samt värna om miljön ansvarsfullt och hållbart. Anders säger själv att han…

0 comments

Kroppkakor med skirat smör och lingon

Posted: november 9, 2020

Bjud på Majs Kroppkakor. Bon apetit!  Ingredienser: 1 kg mjölig potatis vatten att koka potatisen i salt 1 stort ägg 3 dl vetemjöl 1 tsk salt Skala och koka potatisen i vatten och salt. Häll av vattnet och pressa ner den mjuka potatisen i en skål tillsammans med lätt uppvispat ägg, mjöl och salt. Rör inte…

0 comments

Skagenröra – en riktig klassiker

Posted: november 6, 2020

En perfekt skagen som passar perfekt att servera på fest, middag, mingel och på picknick. 1 röd lök. 4 msk purjolök. 1 tsk tabasco.  1 knippe färsk dill.                          1 ask crabflakes.  300 g handskalade räkor. 6 msk majonnäs.   1 st citron.     3 krm salt. 2 krm svartpeppar.  50 g löjrom. 2 msk…

0 comments

Haga Schweizeri på NK

Posted: maj 5, 2020

Det här med service är ao oavsett tidpunkt men framförallt inom krogbranchen som vi skriver om! Jag besökte Haga Schweizeri på NK för första gången för några veckor sen och det är inte alls ett ställe jag vanligtvis besöker eftersom jag äter mat och har absolut inte fokus på sötsaker. Men när en ser världens…

0 comments

AGs kötthandel

Posted: april 22, 2020

Äntligen är grillsäsongen igång. Vinet luftas och solen värmer som bäst och på AGs kötthandel finns det kött av högsta kvalitét. AG Kötthandel är en av Stockholms bästa och mest välkända köttrestauranger, grundad av Johan Jureskog och Klas Ljungquist. I AG Kötthandels köttdisk på NK kommer de att erbjuda kött av högsta kvalitet och låta kunderna…

0 comments

OLJA & OLIV DELI

Posted: april 20, 2020

Upplev klassiska råvaror och delikatesser av högsta kvalitet på Olja & Oliv Deli i NK Saluhall. En utsökt klassiker flyttar in på NK. Från och med den 6 april hittar du nya Olja & Oliv Deli i NK Saluhall. De kommer att erbjuda klassiska delikatesser som ost, chark, pasta och oliver. Avnjut en god lunch,…

0 comments

Batteriet Rindö

Posted: februari 4, 2020

Vad gör ni en perfekt soldag? Varför inte utforska lite mera av Stockholm och gör en dagsutflykt till Batteriet Orangeri & Kök som ligger mitt i Rindö Hamn med utsikt över Solöfjärden.  Batteriet har öppet året runt och förutom lunch och middag så erbjuder krogen fester, konferenser, catering och event. Här möts ni av turister,…

0 comments

Bolani – afghanska pannbröd med fyllning

Posted: februari 4, 2020

Vi älskar bolani. En rätt från Afghanistan! Hur gör vi Bolani deg:ca 7 dl mjöl1-2 dl varmt vatten. (känn efter, ska ungefär bli som pizzadeg)3 msk olja3 tsk salt Fyllning:5 delade potatisar. (kan även ta vanlig hemlagas potatismos)Hackad salladslökchili2 skivade tomatersalt, peppar, korianderkrydda, färsk persilja.(går att vara utan koriander) Blanda innehållet till degen till en…

0 comments

DAO BEACH

Posted: maj 22, 2018

Njut av en sommardrink eller en härlig sommarsallad på Daos stora utomhuslounge och matservering. Lägg till båten och se solen sakta sänka sig ner i havet. Dao Beach är en sommarkrog som ligger vid Ängbybadet i Bromma. Mysig atmosfär med utlandskänsla alldeles vid Mälaren. Här kan du njuta av god mat, gott kaffe, glass i stora…

0 comments

GÖR DINA EGNA RÖDBETSCHIPS

Posted: maj 5, 2018

Enkla rödbetschips som serveras till mat eller snacks Tvätta rödbetorna noga och skala om ni inte köper färdigskalade och sköljda. (Tips är att skölja ändå) Om ni inte har tillräckliga köksredskap så ta fram osthyveln och hyvla till ett par slantar som ni lägger på bakplåtspapper. Ringla över olja, salt eller lite riven ost ifall…

0 comments

The Winery hotell – en pärla att upptäcka

Posted: mars 12, 2018

Vill ni unna er en riktigt lyxig weekend med mat, goda viner och service av allra högsta toppklass så är The Winery hotell en pärla att upptäcka. Druvor skördas hos producenten Terreno i Toscana och fraktas till Solna i kylbilar. I hotellet väntar cisterner och vintunnor, för pressning och jäsning och lagring. Det här är…

0 comments

Farang bjuder dig och dina gäster en upptäcktsresa till Asien

Posted: januari 29, 2018

Farang Catering bjuder dig och dina gäster på en upptäcktsresa till Asien och då främst Thailand, Vietnam, Malaysia och Indonesien. Grunden för vår mat är yrkeskunskap, bra råvaror och handarbete samt stor erfarenhet av den sydostasiatiska matkulturen. All mat tillagas i restaurangen utan genvägar och vi investerar både tid och kärlek för att skapa fräscha…

0 comments

Kanonholmen Seafood

Posted: januari 4, 2018

Magiskt och supertrevligt. Det verkar vara en härlig samlingsplats för alla trevliga Söderhamnare och hemvändare som önskar kvalité. När ingen i kommun kände till eller sålde laxfenor så var Kanonholmen räddning till buffébordet. Här erbjuds pålitlighet och proffsighet. Det är precis vad ni möts av på Kanonholmen som även finns på Ekerö i Stockholm. –…

0 comments

Trollharens Fisk

Posted: december 29, 2017

Det finns ett par få saker “to die for”. Lindas fantastiskt goda laxröra. Den brukar dock vara lite krämigare men smaken. Smaken är himmelsk. På med potatis, bröd, ägg och en topp med dill tillsammans med Lindas så behövs inget annat. Det går att äta även som snacks, det är så gott. Handla från vagnen, Trollharens…

0 comments

Ardbeg Embassy i Gamla stan rockar med 370 whiskysorter

Posted: december 16, 2017

Ardberg i Gamla stan rockar med 370 whiskysorter. Ni får en sån bra guidning och service. Här rekommenderas bara det personalen själv skulle dricka. Vi testade en Winter Ale från Oppigårds Bryggeri. Mycket bra. Ardbeg Embassy  Sveriges bästa whiskykrog 2015 en utmärkelse från svenska whiskyförbundet. Öl och Whiskybaren i Gamla stan med den fantastiska maten. Ring:…

0 comments

Alla vägar bär till Hälsingland

Posted: december 11, 2017

Alla vägar bär av till vackra landskapet Hälsingland då det vankas traditionellt julbord i världsklass. Det är ett dignande julbord fyllt med julens läckerheter och det bjuds på nyskapande matlagning på högsta restaurangnivå. Det är värt en resa eller en omväg för att få en helhetsupplevelse. Växbo är i för sig en liten by som…

0 comments

Lyxlunch på No53

Posted: december 5, 2017

Dagens lunch får bli på 53an igen. Som vi skrev tidigare så känns det som att vi äter en lyxigare middag vi flesta unnar oss en helg. Här står det en fräsch skål med sallad till varje gäst med härlig dressing, bröd i papperspåse vilket gör att det känns ännu fräschare. Olivolja och balsamico kan…

0 comments

godsmak.se – Takeaway på nätet

Posted: december 4, 2017

Att handla online via godsmak.se var ta mig tusan så bra. Allt var i ordning och reda i olika burkar. Precis som en inte tror det ska vara men när det verkligen är perfekt. Vitlöksbröd toppat med riven hårdost. Skärgårdstallrik – sill, skagenröra, gubbröra, lax, västerbottenost, kräftor, lax, en liten sallad med en klyfta citron och 1…

0 comments

Nyhet! Torpets glögg och Torpets akvavit

Posted: oktober 22, 2017

Att Plura vet hur julmaten ska tillagas vet vi redan genom böcker och tv-program. Julen 2017 tar han steget fullt ut och presenterar även sina egna juldrycker. Från den 1 november finns både Torpets glögg och Torpets akvavit att beställa på Systembolaget. Ingen i Sverige har väl kunnat missa Pluras stora passion för mat och…

0 comments

Kärlek, smak och dofter på Nya Carnegiebryggeriet

Posted: oktober 11, 2017

Besöker ni Nya Carnegiebryggeriet för första gången så kommer det garanterat bli ett återbesök. Här finner ni ett bryggeri med mycket kärlek, smak, dofter och pulserande atmosfär mitt i Stockholm. Bryggeriet skapar magi och bjuder på en utomlandskänsla. Lite som att åka till en vingård i Italien men i själva verket gästar ni Carnegie i…

0 comments

Konferens eller fest på Delibruket Flatbread

Posted: oktober 6, 2017

  Just nu erbjuder Delibruket Flatbread 10% på er bokning inför konferens och fest!  Delibrukets Flatbread fest och konferensvåning finns just nu ledig inför specifika datum. I vårt fina vattentorn ryms många minglande människor. Vattentornet är välbevarat och har ett stort arkitekturhistoriskt värde. Det är en utsökt representant för de nytto- och industribyggnader som uppfördes…

0 comments

Öl och whiskymässan

Posted: oktober 2, 2017

Då har vi besökt den 3: största Öl och whiskymässan i världen på Nacka Strandmässan i Stockholm. Kreativa och outhärdligt starka Marianne Wallberg som är öl- och whiskyfestivalens drottning gör det igen. För den som inte vet så är Marianne grundaren av Stockholm Beer & Whisky Festival, Taste experience, Julens gästabud och Swedish Food and…

0 comments

True Colours – frisk chardonnay som hyllar kärleken!

Posted: september 20, 2017

Vad passar väl bättre att dricka på höstmiddagarna med vännerna än ett vin som sprider kärlek? True Colours hyllar kärleken och stöder HBTQ-personer i hela världen – tre kronor av varje såld box går direkt till Regnbågsfonden. True Colours by Opal Springs Chardonnay Viognier är ett friskt och fruktigt vin som passar perfekt till festen…

0 comments

Jacob’s Creek lanserar ett nytt alkoholfritt mousserande vin – UnVined Sparkling!

Posted: september 7, 2017

I september lanserar Jacob’s Creek ett nytt alkoholfritt mousserande vin, UnVined Sparkling! Vinet är en efterlängtad nyhet på Systembolaget samt ICA och kompletterar det populära sortimentet av alkoholfria viner från Jacob’s Creek UnVined. Intresset för alkoholfria viner har ökat kraftigt i Sverige och i dryckesvärlden utforskas alkoholfria alternativ alltmer. Av de alkoholfria dryckerna som säljs…

0 comments

Gör ditt eget kryddsmör

Posted: augusti 30, 2017

Inget är så härligt som färska kryddor. Ta vara på din kryddodling eller köp färska i butiken och gör ditt eget kryddsmör som kommer att passa perfekt till din grillbit kött som fisk! Hacka ner kryddor i ditt smör, rör om och klicka ut på bakplåtspapper och rulla ihop. In i frysen och invänta din…

0 comments

Rescued Drink!

Posted: juli 12, 2017

Absolut Rainbow är en ny specialdesignad flaska som lanseras i samband med Stockholm Pride 2017. Flaskan är inspirerad av mångfald, ett av flera områden som Absolut jobbar med för att skapa en mer öppen värld. Om Rescued Fruits 30% av all fruktsom odlas slängs. Det är sjukt! Rescued räddar frukt som annars skulle gå till…

0 comments

PM & Vänner Hotel belönas med Grand Award

Posted: juli 4, 2017

PM & Vänner i Växjö den första och enda restaurangen i Sverige att belönas med Grand Award av Wine Spectator. Wine Spectator är världens främsta vinpublikation och har sedan 1981 belönat världens restauranger för deras vinprogram, gastronomiska höjd, service och atmosfär som centrala delar för att skapa den ultimata restaurangupplevelsen. Hittills har endast 85 restauranger…

0 comments

Sommarsmörgås

Posted: juni 30, 2017

Majonnästäcket höjer smaken och gör äggsmörgåsen lite extra festlig. Nu när det är sommar och kryddblandningen blomstrar hacka över lite dill, timjan eller något annat som faller dig i smaken. Trevlig helg! Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine redaktionen@mygatemagazine.se Följ Majs här för recept, matinspiration och restaurangrecensioner.

0 comments

Saft

Posted: juni 29, 2017

Bjud på något läskande eller frys in till vintern. Vem säger att en inte kan dricka läskande rabarbersaft i vintermörkret. Det enda du behöver är rababrer, strösocker och vatten. Det går alldeles utmärkt att elda vid öppen eld vid vattnet, bara du tar med dig en bra kastrull, vatten och socker. 2 kg rabarber 6…

0 comments

En het salsasås på tomater, jordgubbar, rödlök, chili, honung salt och peppar

Posted: juni 25, 2017

  Hej! Här kommer ett tips på en riktigt smarrig salsa. Skålla tomater, hacka, finhacka lök och chili. Blanda ihop honung, salt, chili, löken och kryddor och häll i samman tillsammans med krossade tomaterna (mer eller mindre efter tycke och smak). Koka upp, rör om, låt det stå och servera. Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine redaktionen@mygatemagazine.se Följ Majs här för…

0 comments

Dao Beach grand-slam öppning 30 juni

Posted: juni 18, 2017

Kom och häng på Dao. Ingen stress, ingen hets utan bara oerhört trevligt folk där ingenting är omöjligt. Njut av en sommardrink eller beställ något smarrigt från vår meny.  Dao Beach börjar närma sig grand-slam öppning 30 juni. Det kommer att erbjudas mat, dryck och trevligt häng.  Våra fina skyltar kommer från GraffitiSthlm, en konstnärs…

0 comments

Guldrutan – Handla lokalt och sprid smaken över land och rike!

Posted: juni 6, 2017

  Guldrutans kafferosteri grundades 1946 av Börje Johnson, en sann kaffeälskare som påbörjade sökandet efter det perfekta kaffet. Det började med en speceriaffär i Hälsingland där Börje hade en liten kafferost som producerade ett kaffe som blev vida omtalat i den lilla staden Söderhamn. Kärleken till kaffet och utmaningen att producera det godast möjliga kaffet…

0 comments

Grillad sockerkaka med Amarulagrädde och röda bär!

Posted: maj 12, 2017

Sätt en twist på sommarfikat och flytta ut sockerkakan till grillen! Matbloggaren Malin Winqvist har tagit fram en riktig sommardröm med smaker från Sydafrika och den fräscha marulafrukten. Amarula Cream är mångfaldig vinnare i internationella dryckestävlingar och har varma, lena toner av kola, vanilj och nöt. Likören passar utmärkt i bakverk och avnjutes väl kyld…

0 comments

Paraden kvarterskrog & barservering – en underbar kvarterskrog

Posted: maj 8, 2017

För han, hon eller hen i stora som små sällskap och älskar kvarterskrog med stil och klass rekommenderas Paraden kvarterskrog & barservering. – Här har vi skapat liv i varje hörn. Ät i trappan, i baren eller i matsalen. Leta dig upp till övre etage och sitt på balkongen, blicka in i det öppna köket…

0 comments

Restaurang Arton.78

Posted: maj 5, 2017

Arton.78 har snappat upp sin meny rejält och vågat tänka utanför boxen. Kökets nya vår/sommarmeny är mycket väl godkänt. Det är spännande rätter såsom lättrökt pepparlax med forellrom och picklad gurka och örter till Porchetta fylld med vitlök, örter och chili som serveras med äpple, svartrot, sultanrussin, valnötter, stekt broccoli och sallad. Restaurangens matfilosfi har…

0 comments

Slagteriaktiebolaget

Posted: april 29, 2017

Rekommenderar varmt Slagteriaktiebolaget på Karlaplan. Här blir du sedd och bemött på ett ypperligt sätt. Vart i vår residensstad kan du hitta så mycket kärlek i en enkel toast med ost, skinka, tomat och dijon senap med syltad rödlök som serveras på en planka. Det är så enkelt och gästvänligt att du kan tänka dig…

0 comments

Delibruket Flatbread

Posted: april 11, 2017

En kan ha hittat Stockholms bästa hak i Sundbyberg av alla ställen. Pizzabuffè helt i den smak som älskar tunna pizzor där dom inte viker sig och perfekta kanter. Vi som tycker om lite hårdbrödkanter med krispig botten och annorlunda ingredienser som exempelvis kantareller, fikon, en starkare styrka på korv och andra råvaror som vi…

0 comments

Restaurang Printz

Posted: april 2, 2017

Vi har besökt Restaurang Printz. Vilken service och omhändertagande från personal. Här känner du dig sedd och behövd som gäst. Maten smakade utsökt och atmosfären är perfekt. Tack! Printz startades kring en enkel idé: Folk blir glada av korv, särskilt i kombination med öl. Korv och öl kräver ett involverat hantverk. Samtidigt är processen tillgänglig…

0 comments

Alla vägar bär till Hälsingland!

Posted: april 1, 2017

Det sägs att alla vägar bär till Rom och det måhända. Jag som har en förkärlek till Hälsinge-skogarna skulle säga att alla vägar bär till Hälsingland och denna gång bär det iväg till Tevsjö Destilleriet. Det produceras så mycket guld för munnen att det nästan är värt ett besök för att få uppleva destilleriet på…

0 comments

DOS MAS

Posted: mars 2, 2017

Inför vår och sommarhalvåret eller en värmande slurp på Afterski? DOS MAS MEX SHOT Pure gold: DOS MAS MEX SHOT is a cinnamon liqueur with just the right amount of finest tequila. – Dos Mas Mex Shot är en kanel likör med precis rätt mängd av den finaste tequilan. Inte för söt och inte alltför…

0 comments

Restaurant J – Trevlig restaurang, fantastisk utsikt och en underbar ägg Benedict

Posted: februari 13, 2017

  Brunch, den perfekta kombon mellan frukost och lunch. Det finns ett femtontal brunchställen i olika klasser i Stockholm. Några ställen serverar mera mat och andra kombinerar. Tallrikserveringen i brunchform verkar bäst just nu. Du slipper folkmängden och allt hostande över maten som står och samlar saliv när en pratar. Restaurant  J är den bästa…

0 comments

Gyllene schlagerchips – limited edition

Posted: februari 10, 2017

Gyllene schlagerchips är en av säsongens svängigaste smaker. Den passar perfekt till delfinaler, mellanakter, fläkgar, fred, hjärta, smärta, verser, stick, refränger och dipp. Sätt på dig din glittrigaste stass, öppna påsen och låt smaklökarna dansa i takt till en smörig smak av tonartshöjning, havssalt och lök. Gyllene schlagerchips är en limited edition och finns endast…

0 comments

McGees

Posted: februari 1, 2017

Restaurangen har fått en rejäl uppfräschning med en upplevelse på lite äkta 50-60 tals miljö. Det är härlig och unik interiör och för att tala om det unika på bekvämlighetsfoajén? Här bjuds du på olika filmmotiv-omslag i taket som gör att du inte kan sluta titta och läsa. Det finns hygienartiklar för killar och tjejer…

0 comments

Köttfärslimpa på köttfärs från Hälsingestintan

Posted: februari 1, 2017

Bjud på Majs köttfärslimpa på köttfärs från Hälsingestintan. 1 dl fiberrik havregryn 2 dl vatten 1 köttbuljong salt och peppar Rör om och låt det stå Häll ner 500 g Köttfärs från Hälsingestintan och rör ner allt. Forma smeten till en limpa och lägg över bacon så det täcker. In i ugn på 200 grader…

0 comments

NEWT Food & Bread

Posted: januari 29, 2017

  NEWT Food & Bread är ett sånt här litet hak som du själv önskade hade. När en fantastisk människa rekommenderar detta ställe så är ett besök självklart. En utav många möjligheter över vi kommer tillbaks som gäst är att allt serveras laktosfritt. Det underlättar så enormt mycket som gäst och du slipper känna dig…

0 comments

Dags att lägga in gurka

Posted: december 20, 2016

Dags för att lägga in gurka! Skala eller inte färsk gurka. Hyvla med osthyveln är ett tips. Dutta ner salt, socker, ättika, vatten, vitpeppar, dill eller persilja. Jag har höftat lite för bästa resultat. Tips på recept se nedan. Pressgurka Ingredienser 4 portioner 1 färsk gurka 3 krm salt 2 msk ättika (12%) 1 dl…

0 comments

Bistro V

Posted: november 30, 2016

Då är ett besök på Bistro V på Strindbergsgatan 35 avklarat med nöje och ett återbesök är självklart. Det känns som om du kommer in till den bästa Vietnamesiska krogen på en strand nära havet men ändå så inspirerar storstadskänsla. Här finns det gott med utrymme för en plats utomhus eller inne men ölsorter från…

0 comments

Laktosfria kycklingpasta

Posted: november 30, 2016

Idag bjuder jag på en laktosfri kycklingpasta med pasta från Zeta och inhandlad kyckling från Ica Alen. Ingredienser: Blanda och krydda efter tycke och smak. Smaklig spis! Rödlök Kyckling Paprika Salt Peppar Blandade kryddor Laktosfri grädde /Crème fraiche Går att toppa med lite Sweet chili. Paprikan ska inte kokas ihop med kycklingen. Inte gott med blöt…

0 comments

Laktosfri cheesecake på pepparkaksbotten med fyllning

Posted: november 28, 2016

I helgen bakade vi vår populära laktosfria cheesecake på pepparkaksbotten fylld med nougat och choklad! Ingredienser: 3 st ägg 1.5 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 200 g Laktosfri philadelphiaost 3 dl Laktosfri vispgrädde Såhär lagar du receptet: Glutenfritt – Välj glutenfria kex och krydda med kardemumma eller kanel Lägg äggulorna i en lite större bunke…

0 comments

Tevsjö Destilleri

Posted: november 22, 2016

– Denna snaps serveras med fördel till julbordet men är självklart god året om, servera gärna lätt kyld till diverse charkuterier, gärna rökt och salt. Detta kan med fördel avnjutas som ”avec” i konjakskupa efter middagen som alternativ till whisky eller konjak. I mat använder vi Julsnaps Royal med fördel i våra sillinläggningar där den…

0 comments

SKINNY CHAMPAGNE & SKINNY PROSECCO

Posted: september 10, 2016

Något som det talas hett om nu är Skinny Champagne och Skinny Prosecco. Dryckerna är framtagna av entreprenören och före detta BBC-hallåan Amanda Thomson. Själva grunden är att det är mousserande drycker helt utan tillsats av socker. De flesta mousserande drycker innehåller 12-50 gram socker per liter. Skinny champagne innehåller inget tillsatt socker alls och…

0 comments

Eat & Meet börjar med bordsservering

Posted: september 3, 2016

   På måndag börjar restaurang Eat & Meet med bordsservering! Den vardagliga människan älskar sin lunch, ett tillfälle då vi kan pusta ut och slippa tänka för en stund. Du beställer i kassan och tar sallad i lugn och ro. Ta plats och invänta servering. Eat & Meet är inte bara en restaurang där du…

0 comments

Restaurang Hantverket

Posted: augusti 22, 2016

Den 8:e augusti öppnades dörrarna till Restaurang Hantverket igen efter semestern. Till hösten blir det mer fokus i baren där det planeras jazzkvällar med liveband, DJ:s till After Work på fredagar och en uppdaterad barmeny. – Det finns inget bättre än när höstmörket kommer och man får dricka drinkar i en härlig miljö med schysst…

0 comments

Nordic C hotell – Mitt i stan

Posted: augusti 8, 2016

Pulserande storstadskänsla med närhet till exakt allt. Vilken otrolig service som serveras på ett silverfat på det nymorderna hotellet. Rummen är en utav de bästa hotellrum vi har besökt. Sängarna, städningen, kaffe, te, vatten och fint i ordningställt för gästande nattgäster. Det finns inget tvivlande om det blir ett återbesök eller vad vi rekommenderar vidare. Boka…

0 comments

Resaurang Albertina

Posted: juli 27, 2016

Restaurang Albertina är ofta ett säkert kort för bra mat, bra service och inte alls så långväntetid som du kan tro när du ser kön med hungriga matgäster som väntar otåligt eller nyfiket på vem som äger båten som precis lade till vid den nya fina bryggan. Rekommenderas varmt! Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine  redaktionen@mygatemagazine.se

0 comments

Ångbåtsbryggan – En härlig lunch på Strandvägen!

Posted: juli 23, 2016

Gå ombord på Ångbåtsbryggan och känn brisen från havet som fläktar bort solens hetta. Här avnjuter du en drink, iskall Peroni eller en god matbit från Á la carte-menyn. Här erbjuds ni på skaldjur av högsta kvalitet och rejälare rätter som ångbåtsbiff och steak minute. För dig som älskar havet, båtar och utemiljö i kombination med…

0 comments

Berns Bistro & Bar

Posted: juli 22, 2016

Tidigare i veckan avnjöt vi en härlig sommarlunch under ett härlig parasoll. För första gången testades tunn och spröd pizzavariant med ursprung i Alsace. Fyllning på crème fraiche, franska ostar, vitlök, senap och kapris som alltid ingår. Utsökt. Vi åt: Thon noir et oeufs d’ablette Sotad tonfisk & löjrom Lardons er oignons caramélisés Bacon och karameliserad…

0 comments

Eat & Meets sommarmeny

Posted: maj 19, 2016

Då har Restaurang Eat & Meet bytt till sommarmeny och alla trevligheter som kommer att inträffa i Hälsingland, Söderhamn. Helgen 3-4 juni kommer Prideflaggorna att vina och musiken från Eurovision stjärna till lokala artister sammanstråla. En pridemeny kommer att presenteras förmånligt och alltifrån daiquiri, drinkar och bubbel i styrka eller alkoholfritt finns för den som…

0 comments

Rabarber cosmopolitan!

Posted: maj 1, 2016

Bjud på en Rabarber cosmopolitan! Ingredienser: Till 6 glas. 24 cl vodka 12 cl cointreau 12 cl rabarberspad eller saft 12 cl pressad citron Is Häll allt i en shaker, skaka och blanda och sila upp i ett glas. Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine redaktionen@mygatemagazine.se   (Recept från allt om mat)

0 comments

Middagstipset!

Posted: april 25, 2016

Idag har vi lagat ädelostfyllda tortellini från Ica Alen i Hälsingland, Söderhamn. Fick tillsammans sjuda med lite extra tomatsås och laktosfri grädde som toppades med färsk gräslök. Mums!   Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine redaktionen@mygatemagazine.se  

0 comments

100w ger dig en lysande smak

Posted: april 22, 2016

Det är andra gången vi blir helt sålda på en bra öl som Eat & Meet är ensam om i stan. Jesper i bar och restaurang plockar fram en 100w ipa som är riktigt fräsch och fruktig i doft. Passar bra till något starkare eller bara som sällskaps öl! 1930 grundades Luma lampfabrik i Hammarbyhamnens…

0 comments

Mammsens Liquorazz

Posted: april 20, 2016

Mammsens Liquorazz, Årets Lakritsdrink är framtagen av Bisto Mammsens restaurangchef Jennie Pihl och serveras under Lakritsfestivalen 23-24 april på Annexet vid Ericsson Globe. Bistro Mammsen håller även i festivalbaren. “Det var så kul att få detta uppdrag! Drinken är baserad på två av mina favoriter i barskåpet, Bacardi och Licor 43. Att jobba med en…

0 comments

Eat & Meet – bästa förfesten

Posted: april 12, 2016

Hälsinglands nattliv börjar röra på sig och den bästa förfesten med stil och klass finner ni på restaurang, lounge Eat & Meet i Söderhamn. Framåt midnatt blir det trångt men man levererar ändå imponerande hög kvalitet. Här regerar cocktails, drinkar och daiquiri. Bartenders i stiliga arbetskläder servar en publik i alla åldrar bestående av allt…

0 comments

Sommarens hetaste bubbel – Aviva Pink Gold

Posted: april 7, 2016

  Sommarens hetaste bubbel med smak och toner på apelsin och grapefrukt. Lägg en flaska Aviva Pink Gold på is och servera när det passar. Mingelvänligt och passande till en härlig sallad en skön vårsommardag. Aviva Pink Gold. Smaksatt vin från distriktet i Spanien av Torre Oria. Finns på Eat & Meet i Hälsingland, Söderhamn!   Majs…

0 comments

Fantastisk pytt för äventyrare som serveras direkt från den öppna elden

Posted: mars 20, 2016

I veckan lagade vi mat ute. Så himla underbart! Gör det ni också nästa gång solen tittar fram. Cutta upp potatishalvor, kycklingfilé, quorn, broccoli, lök, strimla vitkål: haricoverts och kryddor. Blanda ihop kycklingen med soya, chili, krossade tomater, salt, peppar, grillkrydda och lite socker. När murrikan är varm häll på matlagnings-olja och ner med alla…

0 comments

Semmeltårta av Majs Keller

Posted: januari 22, 2016

Semmeltårta är en jättestor semla att bjuda många semmelälskare på. En maffig semmeltårta passar utmärkt till kalas. Vi har bakat efter recept från arla.se med med dubbelsats. http://www.arla.se/recept/semmeltarta/ Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine

0 comments

Trädgårdsbaren lanserar Pizza Bianco

Posted: januari 13, 2016

Då har Trädgårdsbaren i Hälsingland, Söderhamn lanserat Pizza Bianco. Trädgårdsbaren har tidigare kammat hem titeln Söderhamns bästa pizzeria enligt OnlinePizza.se’s årliga ranking av Sveriges bästa pizzerior. Baserat på totalt fem miljoner beställningar – närmare 30 000 omdömen av 500 000 kunder – sammanställer OnlinePizza.se topplistan över Sveriges bästa pizzerior. Kunderna blir kräsnare och ställer högre…

0 comments

Matig laktosfri laxsoppa på saffran!

Posted: januari 7, 2016

Nu när det är så kallt ute kan det vara gott och värmande att tillaga en varm fisksoppa. Köp färsk lax eller fryst. Skölj och finhacka schalottenlök samtidigt som du smälter laktosfritt smör in en gryta. Fräs löken ett par minuter tills den blivit glansig och genomskinlig. Pressa ner en klyfta vitlök. Rör ner tomatpuré,…

0 comments

Två olika varianter av pyttipanna

Posted: januari 5, 2016

Vi har slängt ihop två olika slags pyttipannor. Ett på morrötter, lök, potatis, kryddor och laktosfri grädde. Den andra bestod av sammaingredienser men vi toppade med kycklingköttbullar och kycklingkorv. Allt fräste och stektes samt serverades med rödbetor. En bra och redig lunch. (För att fylla på så går det bra med hackad kålrot, palsternacka och…

0 comments

God fortsättning och ett tips av Majs Keller

Posted: januari 2, 2016

Återbruka nespresso? Varför kasta kapslarna? Tvätta ur kapslarna och kör en roligare servering med kapslar fylld med socker, kanel, kakao, godis eller annat härligt som vi kan smaksätta vår nespresso med under en fridfull stund.   God fortsättning! Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine  

0 comments

Lammfärslimpa av Majs Keller

Posted: december 27, 2015

Lammfärslimpa med lök, rödbetor och fylld med fetaost. Lammfärs för ca 4 Pers 500 g lammfärs 1/2 dl laktosfri grädde 1 ägg Salt, peppar, oregano, timjan 150 g fetaost Sätt ugnen på 175°. Blanda färs med grädde, ägg och en liten gnutta salt och peppar (sparsamt med salt, då fetaosten är salt). Hacka eller mixa…

0 comments

Ett afghanskt mellanmål

Posted: december 25, 2015

Finhacka potatis som du steker i olja och får gyllenbrun färg. Stek lök och vitlök. Häll ner krossade tomater som du blandar ner basilika, chili, salt, peppar och oregano. Smaka av och tillsätt lite socker för att balansera smakerna. Knäck 1-4 ägg och lägg ett lock över stekpannan. Låt maten få sjuda i ca 20…

0 comments

Eat & Meet i Söderhamn

Posted: december 21, 2015

Fantastiskt god mat och hög service  Tidigare i veckan var vi förbi Eat & Meet för att testa deras nya hamburgare – En patio på 100% Amerikansk Hereford-högrev som serveras med svartrökt bacon, rostad lökpuré, Västerviks Senap, vispad majonnäs, Pepper Jack Cheese, surdegsbröd och picklad rödlök. Till hamburgaren serveras pommes frites och en coleslaw på vitkål,…

0 comments

Frukost på Espresso house som hittat

Posted: december 20, 2015

Är du sugen på te och inte bara kaffe? Espresso house har tagit fram sina egna tesorter av högsta kvalitet från den gyllene tedalen Bogawantalawa på Sri Lanka, du hittar alltid såväl svart som grönt te, och rooibos. Fint smaksatta med de finaste råvaror. Vår varma choklad toppar vi med en klick grädde och lite…

0 comments

Kanonholmen Seafood av Majs Keller

Posted: december 18, 2015

Precis lagom innan jul dyker Kanonholmen nära dig upp. Här levereras färsk kvalitets-fisk direkt till dörren. Lite som att du plockar upp fisken själv från en båt med solnedgång och kluckande vågor. Kanonholmen kommer att börja med fler sorters fisk för hemleverans och även röror men det blir allt eftersom. Det är fyra grabbar som…

0 comments

Lagom till nyårsiddagen av Majs Keller

Posted: december 13, 2015

Champagneproducenten Beaumont des Crayères med produkter som Beaumont des Crayères Grande Réserve och Beaumont de Crayères Fleur de Prestige 2003, lanserar lagom till helgernas festligheter nu även en prisvärd roséchampagne av hög kvalitet. Den 1 december släpptes Champagne Beaumont des Crayères Grand Rosé Brut NV i beställningssortimentet. Champagnen har erhållit 91 poäng i Wine Spectator….

0 comments

Ostkakansdag!

Posted: november 14, 2015

          Idag är det ostkakansdag!   Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine

0 comments

Mitt kök-mässan av Majs Keller

Posted: november 7, 2015

Idag upptäcker vi nya saker på MITT KÖK!     Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine

0 comments

Årets Julchips?

Posted: oktober 29, 2015

Chipsen är oräfflade och smakar julost. På påsens baksida finns även ett litet julrim: Årets julklapp är en nyhet av finaste slag En delikatess att avnjuta i goda vänners lag. Med smak av julost på krispiga potatisskivor passar den bäst när snön ligger i drivor. Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine

0 comments

Blossa 15 av Majs Keller

Posted: oktober 28, 2015

   Årets glögg från Blossa 2015 finns ute från andra november! Årets glögg från Blossa har smaksatts med en av världens mest populära tesorter, Earl Grey, och bär spår av både bergamott och citron. Inspirationen kommer från de teälskande engelsmännen och återfinns även i flaskans design, vilken påminner om klassiskt engelskt porslin och föreställer en…

0 comments

Ginger Joe Touch of Pear

Posted: oktober 24, 2015

Stone’s Ginger Joe har blivit en succé i Sverige och nu lanseras Ginger Joe Touch of Pear. Drycken har precis som originalet en utmärkande och tilltalande smak av färsk ingefära. Pärontonen tillför friska nyanser som gifter sig utmärkt med den kittlande ingefäran och biter av dess allra sötaste toppar. Ginger Joe Touch of Pear är…

0 comments

Pannkakor med chokladsås

Posted: oktober 13, 2015

Tidigare i veckan stekte vi Pannkakor i köket så brandalarmet gick igång 2 gånger. Hurra för säkert brandlarm! Till det rörde vi ihop en chokladsås.   Pannkaksrecept. Receptet gäller för 8 st 2 1⁄2 dl vetemjöl 6 dl Arla® mjölk 3 ägg 1⁄2 tsk salt 2 msk Arla® Svenskt Smör Såhär lagar du receptet: Vispa ut…

0 comments

Trollharens Fisk

Posted: oktober 10, 2015

Trollharens Fisk & Feelgood! Dags att ta en tripp mot Trollharens Fisk & Feelgood som ligger mellan Axmar och Ljusne. I det gamla fiskeläget Trollharen mellan Axmar och Ljusne hittar Du vår fiskbutik och servering, där vi erbjuder en mängd olika läckerheter…och mycket annat! Trollharens Fisk finns 5 mil norr om Gävle och 3 mil…

0 comments

Stekt lax med dillstuvad potatis och spenat-och äppelsallad

Posted: oktober 4, 2015

Dillstuvad potatis är en favorit. Smaklig spis! Ingredienser: * 600 gram laxfilé * 1 kg fast potatis * 2 dl grädde * 2 dl mjölk * 1 kruka(or) dill * 1 knippa(en) * 1 st grönt äpple 0,5 st * gurka 70 gram * spenat 0,5 st * Rödlök 0,5 st * Citron * 3…

0 comments

Venetien, Valpolicella

Posted: oktober 3, 2015

Helgens vin från Italien, Venetien, Valpolicella är serverad. Ett kryddigt vin smak med inslag av fat, korinter, torkade körsbär, choklad och kryddpeppar. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- eller nötkött. Skål! Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine    

0 comments

Fiberrika chokladbollar

Posted: oktober 1, 2015

Idag har vi med inspiration från bak & Chokladfestivalen som är i helgen bakat fiberrika chokladbollar som toppas med kokos, pärlspcker och marabouchoklad.   Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine    

0 comments

Restaurang och nattklubb Arton.78

Posted: september 28, 2015

  Ny höstmeny under trevliga former. Här finner du råvaror och produkter från närliggande producenter. Smakerna är till för dig som uppskattar mat från grunden samt dig som älskar mat som ej är halvfabrikat. Avnjut en middag i stora som små sällskap. Stanna kvar och besök nattklubb eller kvällens uppträdande. Krogen bjuder på liverock, klubb…

0 comments

Pyrat XO Reserve

Posted: september 18, 2015

Även om vi (några av oss) har en stark förkärlek till whisky här på redaktionen så är vi väldigt intresserade av andra drycker också. Till exempel Rom! En fint lagrad rom kan njutas som en ljuvlig efterrätt! Idag testar vi Pyrat XO Reserve. En blandad rom från Karibien med inslag av bland annat vanilj och apelsin….

0 comments

ICA satsar på ekologiskt

Posted: september 10, 2015

Inför julen 2015 fokuserar ICA på ekologiskt, svenska råvaror och svenska smaker. Bland annat lanserar ICA en julskinka av frilandsgris och sill smaksatt med fänkål och akvavit. Julsortimentet innehåller även många ekologiska varor där efterfrågan ökar ständigt. Förra året ökade försäljningen av ekologisk julskinka med 53 procent. Enligt ICAs kundpanel* svarar var fjärde att de…

0 comments

HOTELL I HELSINGBORG VÄLKOMNAR GÄSTER TILL SKANDINAVIEN

Posted: september 5, 2015

Helsingborgs första all-day restaurant, bar & café. Den 15 september öppnar Nelly’s Food Etc. i det helt nya Radisson Blu Metropol Helsingborg.   Kort fakta: Idealiskt beläget hotell i södra delen av stadens centrum möjliggör att gästerna enkelt kan upptäcka Helsingborg, shoppa, äta och njuta av kulturutbudet Koppla av i 205 rum och sviter i…

0 comments

Mat & Malt – Bygdegården Vargen

Posted: augusti 9, 2015

  Majs testar maten på Mat & Malt Gulärtsfalafel, helt vegansk maträtt och det godaste jag någonsin ätit i grönsaksväg.   Grillad oxkind som har tillagats perfekt över natten och det är precis som det skall vara. Köttet faller isär. Väldigt prisvärt och riktigt gott!   Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine  

0 comments

Då ser vi framemot helgen i Söderhamn!

Posted: augusti 7, 2015

Mat & Malt 7/8 – 8/8 2015 ÖPPETTIDER: 7/8 11.00 – 22.00 8/8 11.00 – 22.00 Söderhamnare! Visst hade det varit härligt med en foodtruck som kör runt på stadens gator fylld av nylagad fantastisk mat och öl från ett lokalt mikrobryggeri? Det är inte riktigt vad detta handlar om men i dagsläget det närmsta…

0 comments

Melonpizza med valfria ingredienser på topp!

Posted: juli 24, 2015

Melonpizza med valfria ingredienser på topp!   Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine  

0 comments

Trollharensfisk levererade

Posted: juli 4, 2015

Glöm inte att göra ett besök ute i Trollharen i sommar.   Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine

0 comments

Champagne beaumont des crayeres hyllar mångfalden!

Posted: juli 2, 2015

Vikten av allas lika värde är alltid aktuellt. Den årligen återkommande Pridefestivalen är ett välkommet inslag som firar med en glädjefylld frizon för hbtq-personer. Värderingarna som Stockholm Pride står för rimmar bra med Beaumonts värderingar. De tror helt enkelt på ett öppnare samhälleoch rätten att få vara sig själv. Under perioden för årets Pride Festival i Stockholm (27/7-1/8 2015) får alla…

0 comments

Restaurang Asken i Norrköping

Posted: juni 29, 2015

Restaurang Asken i Norrköping rekommenderas varmt!   Majs Keller Matinspiratör Mygate Magazine

0 comments

SOUVLAKISPETT MED GRILLAD FÄRSKPOTATIS AV JENNY...

3 dagar sedan
...

KYCKLING MED PICKLADE BETOR & VITVINSSÅS

3 dagar sedan
...

mygatemagazine

Hjort- och vildsvinskorv från @svensktgardsvilt.s Hjort- och vildsvinskorv från @svensktgardsvilt.se underbart gott på grillen, egengjorda pommes, halloumi från @konstantine_s betor, picanha, rödkål, paprika, citron och rödlök på stekbricka från @vrakberget

Trevlig onsdag 🌞🌞🌞
.
.
.
.
#svensktgårdsvilt #vildsvinsfärs #vildsvinskorv #hjortkorv #viltfärs #GWsutvalda #bbqlovers #bbq #grillning #vilt #mat #sparris #pommes #rödkål #halloumi #matinspo #picanha #grillat #grilla #asparagus #sparrissäsong #foodie #sommarmat #grillatärgodast #grillsäsong #korv #svenskasmaker #viltkorv #mygatemagazine
Magiskt goda canapéer komponerat @isakssonanders Magiskt goda canapéer komponerat @isakssonanders som var på plats och serverade mat i världsklass på lördagens premiär av vårt nya koncept POP UP ART MAXISM.
Anders Isaksson tog silver culinary olympics med svenska @kocklandslaget 2018– 2020, tog silvermedalj i @aretskock 2021 och är nu en del av Svenska Bocuse d’Or teamet som ska tävla i VM 2023. Med oss hade vi även @rotarisverige @thewineagency @gardschips @mygatemagazine @francoislurton
Succé, hurra för allt!
Byrå: @bergstrompr
.
.
.
.
.
.
#kalixlöjrom #löjrom #canapés #canapé #canapes #åretskock #lojrom #løjrom #festmat #tilltugg #mingelmat #art #snacks #fingerfood #catering #plockmat #food #älskarmat #canapesbuffet #foodie #artofplating #mat #svenskasmaker #fingerfood #matinspiration #matinspo #saltsjöboo #maxalmnorellart
@bergstrompr #bergstrompr @maxalmnorellart @maxalmnorell
Magiskt goda canapéer komponerat @isakssonanders Magiskt goda canapéer komponerat @isakssonanders som var på plats och serverade mat i världsklass på gårdagens premiär av vårt nya koncept POP UP ART MAXISM. 
Anders Isaksson tog silver culinary olympics med svenska @kocklandslaget 2018– 2020, tog silvermedalj i @aretskock och är nu en del av Svenska Bocuse d’Or teamet som ska tävla i VM 2023. Med oss hade vi även @rotarisverige @thewineagency @gardschips @mygatemagazine @francoislurton
Succé, hurra för allt! 
Byrå: @bergstrompr
.
.
.
.

#sparris #sparrissäsong  #canapés #canapé #canapes #åretskock #åretskock #asparagus #festmat #tilltugg #grönsaker #närodlat  #mingelmat #art #snacks #fingerfood #catering #plockmat #food #älskarmat #canapesbuffet #foodie #artofplating #mat #svenskasmaker #fingerfood #matinspiration #matinspo #saltsjöboo #maxalmnorellart 
@bergstrompr #bergstrompr @maxalmnorellart @maxalmnorell
Mozzarellasallad med fänkål och lakritsvinägret Mozzarellasallad med fänkål och lakritsvinägrett komponerat @matavmastio 
Receptet med vinmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Luigi di Grasso Piemonte Barbera #5307201
Trevlig måndag 🥗🍷

Sandra Mastio, känd från @sverigesmasterkock och den egna pizzarestaurang @pizzaavmastio

.
.
.
.
.

#matavmastio #luigidigrasso #buffelmozzarella #buffalomozarella #mozarella #mozarellasallad #mozzarellacheese #sallad #fänkål #barbera #vin #recept #mastio #foodie #mat #vegetarianrecipes #vegetarianrecipe #vegetarianstarter #vintips #röttvin #wine #winelover #sverigesmästerkock #vino #vegetariskt #middag #hallon #mygatemagazine
Smash viltburgare på vildsvinsfärs från @svensk Smash viltburgare på vildsvinsfärs från @svensktgardsvilt.se med tryffelmajo, karamelliseradlök lingon, rostad lök och saltgurka på smörstekt grekiskt lantbröd x  vildsvinskorv. 
Underbart gott! 

Upplagning och matinspo @fadysaffo
@simon.mygatemagazine.se för @bergstrompr och @mygatemagazine
Recept kommer upp på mygatemagazine.se inom kort.
Trevlig onsdag 🌞🌞🌞
.
.
.
.
#svensktgårdsvilt #vildsvinsburgare #vildsvinsfärs #viltfärs #GWsutvalda  #bbqlovers #burgare #bbq #grillning #burger #vilt #mat #vildsvinskorv #matinspo #smashburger #smashburgar #grillat #burgers #tryffelaioli #grilla #grillatärgodast #grillsäsong #burgerlove #burgerlover #smör #viltkorv #grekisktlantbröd #mygatemagazine
Men så gott! I helgen lagade vi upp viltburgare p Men så gott! I helgen lagade vi upp viltburgare på vildsvinsfärs från @svensktgardsvilt.se  Serverades med tryffelaioli från @johanjureskog picklad rödlök, friterad lök och pommes på färskpotatis 🍔🍔🍔
Trevlig tisdag! 
.
.
.
.
.
#svensktgårdsvilt #vildsvinsburgare #vildsvinsfärs #viltfärs #GWsutvalda #johanjureskog #jureskogs #bbqlovers #burgare #burger #vilt #foodie #mat #matinspo #tryffel #burgergram #middagstips #friterat #viltkött #hamburgare #pommes #pommesfrites #middag #jjselection #burgerlife #tryffelaioli #grilla #grillatärgodast #färskpotatis #mygatemagazine
Vilttaco på hjort från @svensktgardsvilt.se med Vilttaco på hjort från @svensktgardsvilt.se med gurksalsa. 
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se
Trevlig fredag 🌞
.
.
.
.
#GWsutvalda #hjortfilé #svensktgårdsvilt #viltkött #vilt #hjortkött #foodie #mat #matinspo #food #älskarmat #fredagstaco #tacos #tortilla #tortillas #tacomiddag #recept #tortillabröd #kött #meat #gurksalsa #gurka #svenskasmaker #recipes #middag #taco #dinner #middagstips #tacotuesday #mygatemagazine
Efterlängtad premiär av burgare på mald entreco Efterlängtad premiär av burgare på mald entrecote på grillen i helgen 🌞 
Smashed burger med extra allt komponerat @fadysaffo 
Magiska smaker 🍔🍾🥂
Trevlig måndag 💚
.
.
.
.
#smashedburger #hamburgare #hamburgers #cheddar #burgare #briochebröd #cheddarost #karamelliseradlök #rotari #mousserande #mousserandevin #smashedburgers #burgers #cheddarcheese #cheesburger #mat #middag #middagstips #burgerlife #tryffelmajonnäs #grilla #grillatärgodast #ostburgare #potatis #saamrosé #pinkwine #rosevin #winelover
Grön sparris med varmrökt laxkräm komponerat @t Grön sparris med varmrökt laxkräm komponerat @tareqtaylor
Receptet med Taylor Riesling som vinmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig fredag 🍾🥂🌞
.
.
.
.
#tareqtaylor #recept #lax #sparris #tareqwines #vintips #henkellfreixenet #grönsparris #varmröktlax #vin #vittvin #wine #winetime #riesling #winetasting #winelover #rieslingwine #rieslinglover #wineandfood #älskarmat #middag #middagstips #food#foodie #foodandwine #matinspo #mat #matinspiration #mygatemagazine
@mygatemagazine
Hörde jag löjromschips? Dessa är dock pimpade m Hörde jag löjromschips? Dessa är dock pimpade med  regnbågsrom. Blev så himla gott och matchade fint med Marius Peyol som vi skrev om tidigare i veckan på vår mat- och dryckessajt www.mygatemagazine.se 
Mycket trevligt rosévin 🍷
Trevlig onsdag 🌞
.
.
.
.
.

#regnbågsrom #laxrom #rosevin #mariuspeyol #pinkwine #vintips #rosewine #rosévin #wine #winelover #sommarvin #löjromschips #matinspo #food #älskarmat #foodie #festmat #förrätt #plockmat #tilltugg #potatischips #rödlök #gräslök #dill #swedishfoodie #löjrom #mygatemagazine 
@nigabs_vanner @mygatemagazine
Så smarrigt god påsktallrik 🐥🌞 Underbart Så smarrigt god påsktallrik 🐥🌞

Underbart gott! Vildsvins chorizo och Vildsvinsköttbullar från @svensktgardsvilt.se 
Kallrökt – och gravad lax. Ägghalvor med vispad crème fraiche toppat med laxrom och dill. Smörslungad färskpotatis. Pepparotsvisp.
Smörstekt grekiskt lantbröd med brieost, marmelad med smak av cider, äpple & calvados toppat med koreansk chili.
Sallad med bland annat friterad grillost, betor, sparris och pinje- och pistagenötter. Honung och olivolja.
För mer matinspiration, recept- och dryckestips. Följ oss gärna på vår mat- och dryckessajt www.mygatemagazine.se eller här @mygatemagazine 
Ha en fin Annandag Påsk önskar vi på redaktionen  @mygatemagazine och @bergstrompr 🍾🥂🌞
.
.
.
.
.
#gladpåsk #påskhelg #påskbuffe #GWsutvalda  #vildsvinsköttbullar #laxrom #grillost #ägg #sallad #färskpotatis #påskmat #plockmat #köttbullar #påsk #viltkorv #smör #korv #mingelmat #svensktgårdsvilt #foodie #mat #matinspo #foodie #friterat #vildsvinskorv #sparris #betor  #gravadlax #sparris #kallröktlax #lax #mygatemagazine
Trevlig skärtorsdag och en riktigt glad och god p Trevlig skärtorsdag och en riktigt glad och god påskhelg 🍾🥂🐥
.
.
.
.
.
#löjrom #champagne #champagnelover #mousserande #mousserandevin #jönköpingedition #löjromschips #champagnelover #bubbel #heidsieckandco #matinspo #food #älskarmat #foodie #instafood #foodlover #festmat #förrätt #plockmat #tilltugg #smör #greksiktlantbröd #påskgodis #swedishfoodie #skärtorsdag #påsk #gladpåsk #påskhelg #champagnemoments #mygatemagazine
Förträffliga drycker till påsken! Dagarna blir Förträffliga drycker till påsken!
Dagarna blir längre och varmare, och påsken närmar sig. Vi har samlat några goda drycker till påskmaten och till vårens alla festligheter.
Dryckestipsen som du matchar till påskmaten hittar du på vår mat- och dryckessajt www.mygatemagazine.se 
Trevlig tisdag 🐥🐥🐥
.
.
.
.
.
#vin #wine #mousserande #mousserandevin #amkavin #loxarelapèl #beer #öl #matinspo #zollerhof #påskmat #easterfood #påsk #gladpåsk #happyeaster #easterfood #påskhelg #winelover #broughtonales #bodegaslan #rioja #food #påskbuffe #spring #matinspo #foodie #gubbröra #ägg  #festmat #matinspiration #mygatemagazine @mygatemagazine @amka_sverige @loxarel_vins @bodegaslan @broughtonales  @brauerei_zollerhof
Sommarens trädgårdsbubbel är här! Vi skrev tid Sommarens trädgårdsbubbel är här! Vi skrev tidigare i veckan om @karlfredrik.se som nyligen har lanserat Karl Fredrik Cava Organic, som både är ett ekologiskt och veganskt mousserande vin. 
Läs mer om lanseringen på vår mat- och dryckessajt www.mygatemagazine.se ”sök ” Karl Fredrik Cava 
Passar utmärkt att matcha med "mingelmat" med asiatiska inslag. 
Trevlig lördag🍾🥂
.
.
.
.
#karlfredrikcava #trädgårdsbubbel #mousserande #mousserandevin #ekologisk #cava #eklaholm #trädgård #österlen #skåne #wine #winelover #food #foodie #festmat #mingelmat #avokado #avokadoröra #rispapper #friterat #freixenet #visitösterlen #asiatiskasmaker #asiatiskmat #asianfood #asiatiskt #mygatemagazine @mygatemagazine
Mackor från @mackverket som just intagit matscene Mackor från @mackverket som just intagit matscenen @teaternskanstull i @ringencentrum
Läs mer om konceptet på www.mygatemagazine.se ”sök” Mackverket 
Trevlig torsdag!
.
.
.
.
.
#mackverket #mackor #mat #takeaway #grilledsandwich #toast #catering #varmamackor #smörgås #pommesfrites #pommes #bröd #bread #food #foodie #smörgåsar #frukost  #breakfast #lunch #lunchtips #älskarmat #foodlove #middag  #matinspiration #matinspo  #mygatemagazine 
@bergstrompr @mygatemagazine @mikkellerstockholm @naturfrisk_
Pizza Bianca med rostad palsternacka och piemontes Pizza Bianca med rostad palsternacka och piemontesisk ost komponerat @matavmastio
Receptet med vinmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig måndag 🍕

Sandra Mastio, känd från @sverigesmasterkock och den egna pizzarestaurang @pizzaavmastio

.
.
.

#matavmastio #luigidigrasso #barbera #pizzabianca #pizza #vin #recept #mastio #foodie #mat #food  #ost #palsternacka #pizzalover #vintips #röttvin #wine #winelover #sverigesmästerkock #pizzadeg #vino #vegetariskt #vegetarian #middag #middagstips #dinner #vegetariskmat #mygatemagazine
Vildsvinsrulle med gulärtsröra, inlagd saltgurka Vildsvinsrulle med gulärtsröra, inlagd saltgurka, rödkål, bakad lök och aioli komponerat
@aretskock - vinnaren @gustav.leonhardt
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se
Trevlig lördag 🌞
.
.
.
.
.
#gustavleonhardt #åretskock #åretsrätt #åretsrätt2022 #åretskock2021 #vildsvinsfärs #vildsvinskött #mat #recept #viltkött #vildsvin #viltmat #matinspiration #foodie #lök  #middag #dinner #middagstips #recepies #food #matinspo #älskarmat #middag #kött #aioli #saltgurka #tunnbröd #svenskasmaker #foodie #instafoodgram #foodlover #mygatemagazine
Råriven potatis stekt i smör med löjrom, vispad Råriven potatis stekt i smör med löjrom, vispad crème fraiche blandat med grekiskyoghurt, gräslök och finhackad rödlök.
Trevlig onsdag 💚
.
.
.
.
.
#löjrom #lojrom  #dinner #matinspo #food #älskarmat #foodie #instafood #foodlover #festmat #grekiskyoghurt #swedishfood #smör #förrätt #råraka #cremefraiche #rödlök #svenskasmaker #middag #dinner #matinspiration #middagstips #middagsinspo #swedishfoodie #gräslök #rödlök #bergstrompr
Ostron mignonette x @champagnetaittinger Vintage R Ostron mignonette x @champagnetaittinger Vintage
Receptet med dryckesmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig torsdag 🍾🥂
.
.
.
.
.

#champagnetaittinger #ostron #taittinger #Champagne #champagne #mousserandevin #bubbel #mousserande #ostron #wineaffairchampagne #taittinger #årgångschampagne #älskarmat #mat #oyster #oysters #oysterlover #oysterlove #skaldjur #festmat #mingelmat  #förrätt #fest #recept #foodie #food #middag #matispo #matinspiration #middagstips #mat 
@mygatemagazine @bergstrompr @wine.affair
Det här är gott! Matjessill, rostad delikatesspo Det här är gott!
Matjessill, rostad delikatesspotatis, ägg, dill, persilja och vispat brynt smör.
Trevlig söndag 🌞
.
.
.
.
.
#matjessill #bryntsmör #MoetChandon #MoetImperial #champagne #mousserande #mousserandevin #dill #matjes #skiratsmör #matinspiration #delikatesspotatis #foodlove #mat #matinspo #foodie #food #smör #älskarmat #middag #middagstips #sill #svenskasmaker #ägg #persilja #festmat
Poké Bowl med rödbetsgravad lax och goda tillbeh Poké Bowl med rödbetsgravad lax och goda tillbehör.
#matinspo och upplagning @pontus.karen för @bergstrompr och @mygatemagazine
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se ”sök rödbetsgravad”
Trevlig onsdag! 
Foto: @fotograf.emilieandersson
.
.
.
.
#pokebowl #bowl #kalixlöjrom #pokebowls #rödbetsgravadlax #kalixlojrom #gravadlax #löjrom #lojrom #lax #salmon #recept #älskarmat #foodie #lovefood #mat #festmat #avocado #mat #dill #inlagdgurka #pickladrödlök #friteratrispapper #matinspo  #matinspiration #food #dinner #middag #rispapper #mygatemagazine
@Koskenkorvavodka Salmiakki Raspberry – en efter @Koskenkorvavodka Salmiakki Raspberry – en efterlängtad smakexplosion
Drinktips och mer om lanseringen på www.mygatemagazine.se
Trevlig lillördag 🍸
.
.
.
.
.
#koskenkorva #vodka #koskenkorvasalmiakki #fredagsdrinken #drinks #drinklover #drink  #cocktailrecipe#cocktailtime #drinkrecept #cocktails #cocktail #drinklovers #cocktailhour #liqueur #drinktips #lakris #systembolagetsbeställningssortiment #hallon #salmiakki #raspberry #cocktails #likör #foodie #mygatemagazine @mygatemagazine
@jureskogs ”Hamburgare Choucroute Garnie” Vint @jureskogs ”Hamburgare Choucroute Garnie” Vintips: Turckheim Pinot Gris Réserve, 2020
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se
Trevlig lillördag! 
.
.
.
.
.
#jureskogs #pinotgrisreserve #alsacewine#nigabsvänner #hamburgare #burgare #food #matinspiration #mat #foodie #recept #recipes #middag #dinner #middagstips #hamburgers #burgerlover #burgers #hamburger #vin #vittvin #wine #vintips #burgerlife #burgerlovers #mygatemagazine #surkål #högrev #svartasara
GÖSSASHIMI MED OSTRON, FORELLROM & KÅL komponera GÖSSASHIMI MED OSTRON, FORELLROM & KÅL komponerat @fridaronge
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se
Trevlig måndag!
.
.
.
.
.
.
#fridaronge #carpaccio #sashimi #ostron #oyster #gös #råfisk #japanskasmaker #japanesefood #asiatiskmat #asiatiskt #japanskmat #middagstips #tastyfood #middag #dinner #foodie #sundqvist #forellrom #oysterlover #fisk #råfisk #mat #food  #sushi #sashimilover #sashimilovers #spetskål 
#seafood #seafoodlover #mygatemagazine
@mygatemagazine @sundqvist.se
Trevlig bubbelfredag 🍾🥂💚 . . . . . #bubbe Trevlig bubbelfredag 🍾🥂💚
.
.
.
.
.
#bubbelfredag #polroger #polrogerchampagne #MoetChandon #lobster #hummer #champagne #champagnelife #champagnelife #mousserandevin #mousserande #förrätt #festmat #matinspo #matinspiration #champagnelover #foodie #konfektyrfabrikenihälsingborg #chokladtryffel #mousserande #winelover #saltsjöboo #lobster #choklad #blommor #lobsterlover #seafood #seafoodlover #mygatemagazine
Ladda mer… Följ oss på instagram

Estland får sina första Michelin-stjärnor –...

7 timmar sedan
Guide Michelin har publicerat...

Sommar på flaska med rykande nyheten Drostdy-Hof...

1 vecka sedan
Vårkänslor på flaska med...

Små löjromspizzor med manchego

9 timmar sedan
Små, underbart goda löjromspizzor som är perfekta att servera som tilltugg på festen. INGREDIENSER 12 små pizzor Pizzadeg 25 g jäst 0,5 tsk salt 1 tsk socker 0,5 dl olivolja 1,5 dl vatten 3 dl vetemjöl PS Du kan också använda färdig pizzadeg, för ett snabbare resultat!...

SOUVLAKISPETT MED GRILLAD FÄRSKPOTATIS...

3 dagar sedan

Den här...

KYCKLING MED PICKLADE BETOR &...

3 dagar sedan

Kyckling...

Jalapeño- och vitlöksmarinerade...

4 dagar sedan

Vad är...

Estland får sina första...

7 timmar sedan

Små löjromspizzor med...

9 timmar sedan

ZOÉGAS Summer Edition 2022...

1 dag sedan

Annons

casino utan konto och svensk licens

Senaste inlägg

  • Estland får sina första Michelin-stjärnor – NOA Chef’s Hall och 180° by Matthias Diether
  • Små löjromspizzor med manchego
  • ZOÉGAS Summer Edition 2022 – för en smakfullare sommar
  • SOUVLAKISPETT MED GRILLAD FÄRSKPOTATIS AV JENNY WARSÉN
  • KYCKLING MED PICKLADE BETOR & VITVINSSÅS

Mygate Magazine

Presskontakt:
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine c/o Bergström PR Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Sociala Medier

Copyright (c) 2022. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations