Pontus Karén Mat & Dryck
Pontus Karén – kock, receptmakare & matskribent!
Matprofilen Pontus Karén – kock med stor passion för matlagning och restaurangvärlden. Pontus kommer ursprungligen från Stockholm där han bland annat arbetat på Operakällaren at Friends Arena, Mister French, Restaurang B.A.R och München bryggeriet. Han har även utbildat sig som bartender via EBS i London och är numera bosatt på Frösön där han senast var köksmästaren på Frösö park hotel. Pontus syn på mat är ren och enkel, bra råvaror skapar god mat. Han hittar mycket av sin inspiration från det italienska köket där man jobbar med rena smaker. Pontus jobbar helst med fisk, lokala råvaror och experimenterar gärna med “kompost” mat.
Med matpassion och glädje för restaurangvärlden kommer Pontus att dela med sig av recept, tips i köket och massor av matinspiration!
Pontus Karén – Mat & Dryck Matkreatör Mygate Magazine
Vill du följa med på min matresa, följ mig på, mygatemagazin.se.
instagram: @foodbypontus
Facebook: @foodbypontus
Är du intresserad av ett samarbete, få mer information eller komma i kontakt med mig välkommen att kontakta Nathalie Bergström på Bergström Public Relations.
Annons