{"id":8305,"date":"2016-01-01T13:15:03","date_gmt":"2016-01-01T12:15:03","guid":{"rendered":"http:\/\/mygatemagazine.se\/?p=8305"},"modified":"2016-01-01T13:15:03","modified_gmt":"2016-01-01T12:15:03","slug":"minipizzor","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/mygatemagazine.se\/minipizzor\/","title":{"rendered":"Minipizzor"},"content":{"rendered":"
<\/p>\n
Ljuvliga minipizzor med gr\u00f6nsaker. S\u00e5 sm\u00e5 att man kan ta tv\u00e5!<\/p>\n
Ingredienser<\/p>\n
Fyllning<\/p>\n
G\u00f6r s\u00e5 h\u00e4r:<\/strong><\/p>\n Smula j\u00e4sten i en bunke. Tills\u00e4tt vatten, olja, salt och st\u00f6rre delen av mj\u00f6let. Arbeta till en smidig deg. L\u00e5t degen j\u00e4sa 30 min och f\u00f6rbered under tiden fyllningen. S\u00e4tt ugnen p\u00e5 250\u00b0. Skala och skiva l\u00f6karna tunt. Skiva tomaterna och zucchinin. H\u00e4ll av kron\u00e4rtskockorna. Arbeta degen smidig och dela den i 10 bitar. Kavla ut till tunna, runda plattor. L\u00e4gg dem p\u00e5 pl\u00e5tar med bakpl\u00e5tspapper. Bred kvarg p\u00e5 degplattorna. L\u00e4gg p\u00e5 l\u00f6k, tomater, zucchini, kron\u00e4rtskockor och ost Gr\u00e4dda i mitten av ugnen 8-10 min. Str\u00f6 \u00f6ver basilika, pinjek\u00e4rnor och svartpeppar. Servera pizzorna varma eller ljumma.<\/p>\n <\/p>\n <\/p>\n