Ingredienser<\/strong><\/p>\nteffmj\u00f6l 200 g
\nArla\u00ae Svenskt Sm\u00f6r, rumstempererat 100 g
\nstr\u00f6socker 100 g kanel, malen 2 g
\ncitron, finrivet skal av 0,5 st 1.<\/p>\n
1. Rosta mj\u00f6let i ugn p\u00e5 190\u00b0 10-15 min till gyllenbrun f\u00e4rg.<\/p>\n
2. Arbeta ihop alla ingredienser i en blandare och str\u00f6 ut p\u00e5 en pl\u00e5t med bakpl\u00e5tspapper.<\/p>\n
3. Baka av p\u00e5 190\u00b0 tills smulorna \u00e4r gyllene. L\u00e5t svalna.<\/p>\n
Ostmassa:<\/strong><\/p>\nArla K\u00f6ket\u00ae f\u00e4rskost naturell 340 g
\nstr\u00f6socker 100 g \u00e4ggula 30 g
\n\u00e4ggvita 42 g
\nlingon, mixade 60 g
\narrowrot 15 g
\nvaniljst\u00e5ng 0,5 g
\nkanel, malen 2,5 g
\ncitron, finrivet skal av 0,5 st<\/p>\n
1. Blanda f\u00e4rskost och socker till en sl\u00e4t kr\u00e4m med vinge i maskin. Tills\u00e4tt resten av ingredienserna lite i taget.
\n2. Fyll upp till 80% i sm\u00e5 formar. L\u00e4gg p\u00e5 crumble och baka av i ugn, 140\u00b0 ca 30 min. L\u00e5t svalna och frys.<\/p>\n
Garnering: syltade granskott r\u00e5r\u00f6rda lingon finrivet citronskal \u00e4tbara blommor syltade granskott
\nr\u00e5r\u00f6rda lingon
\nfinrivet citronskal \u00e4tbara blommor.<\/p>\n
1. Ta de sm\u00e5 kakorna ur formarna och l\u00e5t tina. Garnera med granskott, lingon,
\ncitronskal och blommor.<\/p>\n