{"id":4763,"date":"2019-10-09T08:24:40","date_gmt":"2019-10-09T06:24:40","guid":{"rendered":"http:\/\/mygatemagazine.se\/?p=4763"},"modified":"2019-10-09T08:25:04","modified_gmt":"2019-10-09T06:25:04","slug":"flatbread-med-fyllningar","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/mygatemagazine.se\/flatbread-med-fyllningar\/","title":{"rendered":"Flatbread med fyllningar"},"content":{"rendered":"
<\/a><\/p>\n Ingredienser<\/p>\n 4 portioner<\/p>\n Flatbread deg: Fyllningsf\u00f6rslag 1 – Skinka och r\u00f6dk\u00e5l Fyllningsf\u00f6rslag 2 – Kallr\u00f6kt lax med tomat och ruccola Fyllningsf\u00f6rslag 3 – Gravlax, pak choy sesam S\u00e5h\u00e4r lagar du receptet<\/p>\n <\/strong> Fyllningsf\u00f6rslag 1:<\/em><\/p>\n <\/strong> Fyllningsf\u00f6rslag 2:<\/em><\/p>\n <\/strong> Fyllningsf\u00f6rslag 3:<\/em><\/p>\n
\n<\/strong>25 gr f\u00e4rsk j\u00e4st
\n6 dl kallt vatten
\n4 msk olivolja
\n2 dl vetesurdeg
\n4 dl Kungs\u00f6rnen Vinjett Vetemj\u00f6l<\/a>
\n4 dl Kungs\u00f6rnen Dinkelmj\u00f6l<\/a>
\n4 dl Kungs\u00f6rnen Durumvetemj\u00f6l<\/a>
\n2 msk salt<\/p>\n
\n<\/strong>2 dl riven v\u00e4sterbottenost
\n4-6 dl r\u00f6dk\u00e5l hemmakokt eller fr\u00e5n burk
\n8 skivor (jul-)skinka
\n1 dl gr\u00e4ddfil
\n1 msk svensk senap<\/p>\n
\n<\/strong>12 cocktailtomater
\n1 schalottenl\u00f6k
\n2 msk balsamvin\u00e4ger
\n\u00bd dl god olivolja
\nsalt och peppar
\n4 msk creme fraiche
\n12 skivor kallr\u00f6kt lax
\nRuccola<\/p>\n
\n<\/strong>1 dl dijonsenap
\n1 dl vitvinsvin\u00e4ger
\n1 dl honung
\n1 dl matolja
\n2 msk sesamolja
\n1 nypa salt
\n2 pak choy
\n2 msk sesamfr\u00f6n
\n2 mozzarellabollar
\n12 skivor gravlax<\/p>\n<\/div>\n\n
\n
\n
\n